Val Voicu, file de poveste

Unul din speakerii de la RoNewMedia este preferatul nostru, al tuturor comentatorilor din dot ro, Val Voicu, un om de mare caracter şi onoare, după cum bine ştiţi. Cităm de pe siteul evenimentului:

A conceput sau a participat la dezvoltarea a 40 de site-uri si portaluri importante pe Internetul romanesc.
Prima campanie neconventionala, cu efect “viral”, derulata pe Internet-ul romanesc: brandul Dove (sampling & e-cards)

Val Voicu, biografie selectă.

Aseară discutam cu Bogdan Gheorghe despre mizeria asta de a permite monitorizarea mai multor domenii sub acelaşi nume. El îşi exprima mirarea legată de declaraţiile care zboară prin internetul românesc şi se întreba dacă unii le iau de bune. Eu i-am răspuns că da, le iau de bune cei pentru care sunt. Oamenii care bagă bani. Toti marii publisheri dau comunicate care să anunţe recorduri la hectar, deşi de multe ori realitatea din teren nu e reflectată, dar care sunt aur când discută cu un advertiser. Care a citit undeva că feminis.ro e cel dintai site de femei, dinainte să iasă din trafic.ro, care e irelevant, dar totusi, erau pe locul 1 când au ieşit.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

1 comentariu

  1. Dincolo de feminis, mie inca nu imi este clar pe ce criterii sunt inscrise situri in adevolution. Aleator, exemplul legalromania.ro – care de un an se mentine sub 2.000 de unici lunar, ar trebui sa dea de inteles ca nu traficul este criteriul principal. O fi calitatea, atunci? Originalitatea continutului?

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.