Euroest.ro, relansat

MBDrăgan nu stau deloc locului şi lansează proiect dupa proiect. Zilele trecute au lansat spovedeste-te.ro (un proiect relativ interesant, dar cu impicaţii prea ciudate pentru a intra în amanunte)(proiect care a murit însă după Paşti).

Tot zilele astea, dar pe nesimţite, au lansat şi euroest.ro. Un site de imobiliare. Cu oferte mai puţine, mai bine aranjate şi probabil mai verificate (Emi, se aude acolo în spate?). Ceea ce ar fi un plus, în piaţa asta imobiliară atât de încurcată (nu-i aşa, Gusti Roman?).

Ce mă deranjează (şi la siteul asta) e ca nu se hotărăsc să facă nişte lucruri mici. Nene, ori pret pe m² ori preţul total. Nu mai bine pretul total (eventual specificat dacă e şi TVAul inclus sau nu? Parcare? Da, nu, costă? Am înţeles, la teren e preţul pe metru pătrat, dar la apartament?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. NOU
  #1

  Multumim pentru anunt si feedback, Vali. In acest moment lucram la rezolvarea acestei dileme – m² sau pret total? Raspunsul este unul la mijloc si incercam sa cream un site cat mai usor de folosit de aceea vom adapta afisarea pretului in functie de categorie.

  00
 2. mici issues de usability + ca bg-ul la logo nu pusca cu saitu.

  00
 3. mi s-ar parea normal sa bagati m2 si pret total(spart pe anexe, garaj etc etc chit ca e teren sau apartament.

  00
 4. Se aude, se aude. Dar e altceva, ca la euroest in spate sunt niste baieti care adauga anunturi cu mana. Vertimo le alege / filtreaza singur singurel.

  00
 5. Emi asta pentru ca Euroest este o agentie imobiliara si nu un agregator.

  00
 6. E un site de tot rahatul! Nu gasesti nimic.
  De ce nu e pe trafic?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube