Unde ajung mare parte din „resigilate”

Băiatul ăsta a cumpărat cu 1.500$ o cutie de produse returnate de la un magazin de bricolaj (HomeDepot) marca Milwaukee (foarte bune, foarte de calitate, foarte scumpe) și arată și ce a primit. A făcut asta pentru că sigur își va scoate banii pe ele, din estimările lui cam 4.000$, doar că nu le va vinde pe toate într-o zi sau lună.

Fraieri. Noi avem „furate de pe șantier” sau „furate din fabrică”.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

25 comentarii

 1. Iar aparenta pierdere se distribuie către restul produselor încă nevândute

  00
 2. la noi alea sh sau resigilate de pe em.g[4litere] sunt trimise uneori ca si NOI catre cumparatori…ori unii angajati fac smenuri in depozit, ori e noua politica em.g[4litere]…personal am primit 3comenzi asa in ultimele 6luni…

  00
 3. A zis bine unul in comentarii

  „Always test the tools under load. Just because it spins doesn’t mean it works.”

  00
 4. La „furat de pe santier” mai merge sa inchizi putin ochii, dar la „furata din fabrica” trebuie sa fii prost de-a binwlea, fabrica fiind in China…

  00
 5. Unde merg produsele returnate? Intreb serios. La emag merg la resigilate dar la firmele mai mici nu avem produse resigilate.

  00
  • Daca au fost cuminti, merg in Rai, daca nu, merg in Iad la topitoria de smoala.

   00
  • @Robert3, daca au si magazin fizic, produsele returnate sunt afisate la raft.

   00
  • Daca nu sunt vandute la prosti ca noi, in general se paletizeaza si se vand la engrosisti. Acestia vand paletii in tari de lumea a treia. Sunt si la noi pe olx. Paletii individuali sunt cumparati de „samsari” care apoi le vand la bucata pe olx sau in targuri.
   O perioada a existat moda „refurbished” care era un fel de produs returnat la garantie, reparat de fabrica si revandut. Practica a disparut de ceva vreme, cel putin la noi, poate prin asia sau africa o mai fi.

   00
  • Cel putin de pe amazon se vand la palet sau tir in licitatii. Poti vedea un magazin care le revinde la bucata in romania la discount in linkul din nume.

   00
 6. Nu cred in afaceri din astea de bișnițari „cumpăr 10 buc returnate da curate și le vând eu cumva pe Olx”
  Ăla care cumpără nu vrea și el o garanție, ceva, că nu le ia moka totuși?

  00
 7. „Furate din santier” , un amic imi spune ca trebuie sa caseze o bormasina smechera de la bosch, de aia de spargi peretii..dupa 8 ani de utilizare.

  Stia ca pe casat ajunge la talcioc sa in curtea altuia, a lui era perfecta. Asa ca a luat una cu 100 lei muci, a sters seria..si a casat ..pentru ca mai sunt si scule bune, nu doar gunoaie.

  00
 8. Emag și altex vând resigilate ca produse noi.

  00
 9. Mavic are fabrica în România. Unde? E simplu: căutări produse Mavic pe olx și veți vedea ca vinzatorii sunt dintr-un singur județ.

  00
 10. Am impresia ca resigilatele de la emag ajung la un departament unde angajații nu îi duce prea mult capul/sunt tute. De ce? Printre alte resigilate cumpărate și primite conform stării postate pe emag, am primit și o placa de baza, căreia, cretinul care a cumpărat-o inițial i-a îndoit o grămadă de pini din socket ul procesorului. Intenționat, altfel nu avea cum sa îndoaie atât de mulți prin simpla cădere a cpu-ului/șurubelniței. Și deșteptul care a verificat-o nu i-a ridicat și el plasticul de protecție a pinilor, că de așa se face o verificare, doar vizual, dar și foarte superficial.

  00
 11. Confirm! O ruda de a mea cumpara paleti cu astfel de produse, majoritatea din Lidl (unele sunt returnate, altele par nevandute), chestii de casa, de gradina si da, si-a deschis un magazin si rupe pe vanzari.

  00
 12. Luat s22 ultra 256 gb, resigilat, 750 de euro. Mai iau

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile