Un pic de spam de la marketonline

Acer pregateste un nou tip de laptopuri, drept urmare au lasat balta modelele vechi. Ele insa se mai gasesc in ofertele tuturor magazinelor online, desi putini mai au pe stoc timelineuri vechi, iar unii chiar vor ramane cu ele.

Partea amuzanta ii revine marketonline.ro. Care, la un laptop foarte foarte nou, au trecut ca nu mai face parte din oferta lor. Atat de avangardişti sunt!

marketonline_spam_timelinex

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. Nu e nevoie sa publici asta: „un nou TIP de laptopuri”, pana nu-ti sare lumea in cap.

  00
 2. NOU
  #2

  Lasa ca stim noi ca esti rautacios pentru ca nu te mai baga ei in seama sa le promovezi produsele ;)
  Textul ala e probabil generic pentru toate produsele care nu sunt pe stoc, la ei sau mai curand la importator.

  00
 3. Salut,

  Era frumos sa intrebi sau sa te interesezi despre sistemul unui site online, in speta MarketOnline in cazul de fata. Situatia este simpla, noi avem pe site produse din oferta furnizorilor asa cum este logic nu inventam noi produse. Daca un produs iese din oferta furnizorilor automat el va iesi si din oferta noastra. Acelasi lucru este valabil si la schimbarea codului, daca adauga cifre sau litere in plus codul nu va mai fi la fel deci va fi suspendat si sistemul il considera produs nou.
  Avand aceste informatii te-as ruga sa imi spui care este vina noastra?

  00
  • @Alexandru Sarbu: tu sesizezi diferenta dintre „in curand la noi in magazin” si „produsul a iesit din oferta noastra”?

 4. Da inteleg foarte bine, insa daca as publica un mail de la un furnizor care a trimis mesaul acum in stoc la noi atunci ai intelege ce zic eu?

  00
 5. nu ma pasioneaza foarte tare sistemul vostru sau problemele cu furnizorii. ma repet, daca intelegi diferenta dintre una si alta, faci corecturile. daca nu, asta e.

 6. Eu inteleg ce spui tu insa te incapatanezi sa realizezi ca nu este o eroare a noastra si nu noi ar trebui sa fim aratati cu degetul, insa daca tu doresti sa faci lucrul acesta, permite-mi sa ma retrag si sa iti urez atat tie cat si cititorilor tai o zi cat mai placuta, eu am explicat situatia, fiecare trage concluziile.

  00
 7. NOU
  #8

  @Alexandru Sarbu – diferenta e de semantica: cand spui ca acest produs nu mai face parte din oferta, se presupune cel putin odata a facut parte din ea. Intrucat TimelineX nu a aparut inca pe piata, inseamna ca nu a fost nici in oferta voastra (sau a furnizorului, whatever).

  Probabil ca cine v-a facut site-ul nu a luat aceasta posibilitate in calcul. Daca aveti nevoie, ma ofer sa fac eu modificarile necesare. Vreau doar un TimelineX. Modelul 5820T :D

  00
 8. MarketOnline magazinul curului mai exista? Credeam ca dau odata faliment ca de un an tot freaca belingerisu …

  00