Un gând cel puţin interesant

Un gând cel puţin interesant ne vine de pe situl Jurnalului Naţional:
„Zilnic mor zeci si sute in Irak si Afganistan si nu plinge nimeni. Cum moare un englez sau american presa vuieste. Sute de ani au omorit, schingiuit, torturat si jefuit pe toata planeta. Zilnic mor copii pe tot globul din cauza lor asa ca asta e nimic. Acum si englezul simte ce-a facut de sute de ani altora.”
Terorismul nu e răspunsul. De nici o parte.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. ??n presă (presa franceză) există un termen denumit le mort kilom??trique. Această constă din observaţia tristă că viaţa unui occidental „valorează” c??t viaţa a doi din Europa Centrală, trei din Europa de Est, cinci din Asia Mică, zece din Rusia, cinzeci din Orientul Mijlociu, o sută de chinezi, cinci sute de africani… (numerele nu-s cum erau, dar you get the drift).

  Din păcate asta nu este doar o teorie. Este realitatea.

  00
 2. Irak-ului ii lipseste capacitatea militara pe care o au S.U.A. si Marea Britanie ca sa declanseze un razboi cand vrea el. Terorismul lor nu e cu nimic mai mult condamnabil decat razboaiele declansate de ei. Pt. ei e o solutie care are exact aceleasi consecinte ca si razboiul: victime in cadrul civililor!

  00
 3. in schimb indiferenta este solutia :)

  00
 4. Eu nu ii condamn pe teroristi, ei nu au nici o vina, fiindca sociatatea noatra i-a tranformat in ceea ce sunt. Spre exemplu, ce ati simti voi daca trupele straine v-ar invada tara,v-ar bombarda casa, ati pierde tot ce ati avut pana atunci, inclusiv familie, prieteni, rude, mod de viata, bunuri materiale, etc?Eu unul as simti o ura fata de cei care m-au contropit si as face orice ca sa le-o pletesc cu aceeasi moneda.Totusi, acest lucru nu scuza atacurile asupra civililor… in mod normal teroristii (mai bine zis „partizanii”)ar trebui sa atace doar fortele de ocupatie nu si civilii, dar se pare ca doar asa isi pot face cunoscut mesajul:” retrageti trupele din Irak!”.

  00
 5. pai ce sa zicem…
  liderii americani si englezi sunt de rahat…irakul e o tara ca si Romania numai ca sta pe petrol.
  asta a fost motivul pentru care ei sunt inca acolo.

  DA RETRAGETI TRUPELE DIN IRAK!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.