Umila noastră capitală şi operele ei de artă

Guest post de Julius / Daily Cotcodac

Într-una din seri, primesc un sms de la un amic din Cluj: “Mâine, distinsul profesor avocat doctor va poposi în umila dumneavoastră capitală. Toţi cei interesaţi îl vor putea întâlni şi îi vor putea adresa întrebări şi petiţii”. După ce l-am prevenit că foarte mulţi şarlatani abia au reuşit să se salveze cu fuga din oraşul nostru, m-am dus a doua zi să mă întâlnesc cu el.

 

Primul lucru pe care mi l-a spus distinsul profesor avocat doctor (trebuie să precizez că omul deţine într-adevăr toate aceste titluri) a fost acela că a văzut o femeie de o frumuseţe ireală în metrou. Era vizibil marcat. A fost destul de surprins să afle că pe mine bunăciunile de la metrou mă lasă rece şi că ele sunt pentru bucureşteni cam ce sunt Colosseum-ul şi Columna lui Traian pentru locuitorii Romei: nişte chestii care îi impresionează doar pe turişti.

 

L-am luat cu maşina şi, la fiecare trecere de pietoni sau semafor, distinsul profesor mi-a semnalat prezenţa în traficul pietonal a numeroase bunăciuni, atrăgându-mi totodată atenţia asupra părţilor anatomice mai importante. Ajungem şi parchez lângă un Matiz albastru. O blondă superbă, posesoarea Matizului, dă să urce în maşină chiar sub nasul nostru. |ngrijorat ca nu cumva, prins de manevra parcării cu spatele, să-mi scape scena, profesorul poposit în umila noastră capitală începe să urle: “Băi, fii atent la asta!”. Geamul era deschis, blonda la vreo 30 de centimetri distanţă, n-avea sens să mai pozez într-un tip distins, aşa că m-am zgâit, împreună cu distinsul profesor avocat doctor, ca ultimul sergent.

 

Ne-am luat câte o bere şi, după ce a sorbit cu poftă din această licoare rezervată zeilor şi elitelor, distinsul profesor mi-a confirmat bănuiala care îmi încolţise în minte încă de când îmi relatase tulburătoarea întâlnire cu bunăciunea de la metrou: tehnic vorbind, era ca şi însurat. Or, când eşti însurat, devii cazon în exprimare, îţi fug ochii în toate direcţile şi orice femeie (care nu e nevastă-ta) ţi se pare superbă. Lucru explicabil, fiindcă în căsnicie e ca-n armată: ai parte de sex puţin şi prost.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

 1. Cand s-a declansat scandalul DSK primul meu gand a fost la finantistii care il vizitau pe Petrica Roman in 1990; aia dadeau pe sticla printre incurajari ca totul merge bine tot felul de constatari extaziate legate de frumusetea femeilor de pe la noi. Bune si deplasarile astea in interes de afaceri la ceva ;)

  00
 2. Daca nu stim sa atragem strainii cu elementele turistice interesante pe care le avem in capitala, e bine ca reusim sa atragem atentia macar astfel.

  00
 3. Bravo, @Julius! Pe DC ne amăgeşti cu zmeii şi recomandările de seară iar articolele cu bunăciuni le scrii pentru zoso.ro!

  00
 4. SINcer am crezut că povestioara ta se va termina cum a vrut omu să meargă la night-club.

  00
 5. Şi acum ce facem, trebuie să râdem?
  Poate e doar impresia mea, dar Zoso scria mai bine.

  00
 6. Bine mai! Sa scrie numai Julius, ca el stie!

  00
 7. Dupa ceva ani de casnicie distinsul profesor avocat doctor va afla o chestie fundamentala despre sex: mai bine prost decat deloc. :D

  00
 8. Ce, maaaaa??!! aprobare divina?!
  Auzi, M3bis. Nu faci si tu maghernita asta mai user-friendly, asa ca DC-ul? cu like-uri si alte nebunii? Sa vezi ce-o sa-i placa lui Zoso asta cand o sa se intoarca din concediu.. :))

  00
 9. Slabut, zi ceva cu pesti data viitoare, ca acolo parca mai misti ceva :)

  00
 10. @someone: Al dracu’ care-ti mai scrie tie ceva cand o sa pleci in concediu. Presupunand ca pana la vara o sa mai de la ce serviciu sa pleci in concediu :D

  00
 11. Noul Zoso.ro, acum cu și mai mult daily cotcodac. :D În curând și la TV.

  00
 12. :)) Viata e ca in armata!

  00
 13. Femeile ca resursa economica regenerabila. Arta si comert. Componenta economica a landmarkurilor biologice clujene.

  Pardon: cluuuujene. :p

  00
 14. NOU
  #15

  Distinsul profesor avocat doctor prea-curios de insurat, tot barbat-turist in capitala ramane. Interesant e cand un bucurestean a venit in vizita in Bacau (orasul meu natal) si m-a sunat pe la 10 noaptea sa-mi spuna aceleasi lucruri pe care ti le-a spus tie distinsul etc. in legatura cu femeile :)

  Mersi

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile

Ce mai citesc alții

lavello pareri
ce este un seducator