Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. ce treaba are primu’ screen? si in al doilea asa e dupa un fresh install de win, nu? Se mai adauga drivere audio, tuner, firewall…si the usual software

  00
 2. nu. ambele arata acelasi lucru: cum arata un windows xp cu multe servicii oprite

 3. Si eu am oprit multe servicii de care probabil nu voi avea nevoie in vecii vecilor, dar care se “infruptau” cu nesat din resursele compului .

  00
 4. pai in tweak1 toate serviciile sunt “started” si se vad doar ultimele, fiind scrolled down…iar in al doilea, dupa cum am zis…cam asa arata dupa un fresh install, da’ tre’ sa luam in considerare ca nu putem trai fara anumite softuri…PAREREA MEA!

  00
 5. Pt cineva cu 2GB ram faci cam mult tweaking…

  00
 6. 146mb de ram commited dupa tweak e bullshit. nici cu serviciile pornite toate nu cred ca ocupa 150mb ram la pornire. e ma obtinut omorand serviciile inutile si fara de care se poate trai f bine, un load de 70-80mb commited. primul screenshot nu are nici o noima.
  @mephisto: nu conteaza cat ram ai. daca ai multe servicii pornite aiurea atunci acele servicii inseamna un timp de startup mai lung decat s-ar putea si chiar cu o grala de ram tot mananca din procesor. asadar nu stica niciodata sa omorati din serviciile inutile ale windoze, asta cu conditia sa aveti discernamant.

  00
 7. 142mb commited. scuze :D

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.