blogs are dangerous

French authorities said Tuesday that they are investigating two teenage boys who used their Web logs to urge others to join the unrest that is plaguing the European country. A 16 year-old from France and an 18-year-old national of Ghana have been placed under “judicial investigation.”

ANARCHY!!!

Imi aduc aminte de o întâmplare de prin 98, când eram tânăr şi credul. Eram 3 persoane la o sticlă de vin, concepeam o revistă. Unul dintre participanţi a scos o dumă: “atunci când vom scrie că facem meeting şi apar 300 de oameni, atunci ne putem considera lideri de opinie”. Vremea a trecut, noi am îmbătrânit, alcoolul şi-a spus cuvântul…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. dar oare visul de a fi lider de opinie a murit si el ?

  00
 2. Si eu am fost bagat cam in oala instigatorilor anul trecut cand i-am dat mai multi la profu’ de mate cu bulgari in cap :D da o trecut si asta… noi sa fim sanatosi ;) Oricum, ce se intampla in Franta e regretabil si cred ca ne arunca pe noi, ca europeni, undeva in Evul Mediu . Nu e posibil ca in Franta – simbol al Europei- sa se permita unor “venetici” sa vandalizeze, sa omoare pentru simplul motiv ca ei vor sa primeasca posturi bine platite, da au scoala ioc ! Nu le convine sa sape santuri, vor posturi bine platite si daca se poate – bani pe nemunca!

  00
 3. daca la noi se poate (minerii) de ce nu si la ei?

 4. Treaba este mai complicata. Exista o frica fenomenala fata de arabi rezultand marginalizarea tinerilor magrebieni.

  00
 5. Si la noi exista frica de arabi… :) E adevarat ca nu-s asa multi.
  Iar eu nu consider Franta un “simbol al Europei”. Poa’ sa imi sara in cap toti francofilii, dar dupa parerea mea francezii sunt niste idioti :)

  00
 6. E ok, prin State se pare ca lumea nu mai are voie sa intre deloc pe blogs si alte chestii asemanatoare… sunt periculoase pe prea multe planuri :)

  http://rss.slashdot.org/Slashdot/slashdot?m=1729

  Sunt acolo linked mai multe povesti pe tema asta.

  00
 7. yap francezi sunt idioti :D

  00
 8. Hello, here you can read all info about pen pal
  247.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.