Turnători printre noi

A revenit în atenția publicului Cristi Neagoe, într-un context la fel de nefericit ca prima oară: nenorocitul de poet îi amenință cu moartea pe oamenii de bine Gâdea, Ciuvică, Ciutacu și Mirciulică. El sau un prieten de-al lui, nu e clar încă. Textul prietenului lui e aici, dar e prea lung pentru idioții care se uită la Antena3.

Și ajungem la problema din titlu: are cineva impresia că amenințările astea sunt descoperite de vajnicii jurnaliști ai trustului Intact, prin muncă de investigație? Sau le sunt date de niște binevoitori? Eu aș miza pe varianta doi, că la unu e mai complicat, trebuie să știi să folosești google și facebook și ei nu par a se pricepe. Ca să vă faceți idee despre cât de pricepuți sunt, oamenii au un site cu plată (antenaplay.ro), o soluție de streaming proprie (videonews.ro) și acum vor să facă și un canal dedicat pe youtube. Pentru că…pitong.

Deci asta zic, cineva își toarnă prietenii jegurilor de acest gen. N-aveau ei de unde să știe de ketamina lui Neagoe, Gâdea sau Bădin nu păreau genul care să stea pe siteuri de poezie. Și apropo de jegul de Bădin, acum e spălat și curat, la B1, și-a șters mizeriile de pe blog, a schimbat tabăra.

Și o ultimă subliniere: Mirciulică n-a sărit de fund în sus când a fost prezentat ca jurnalist de șeful lui.

20130919023100234

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

2 comentarii

  1. Mai multe lamuriri din partea lui Silviu Dancu pot fi gasite in interviul acestuia, apropo de articol cu mortii din presa. Omul doar constata o realitate, mortii doar o interpreteaza…
    https://www.gandul.info/gandul-live/ce-pericol-il-paste-pe-lucian-mindruta-11311989

    00
  2. imi aduc aminte de emisiunile din tinerete ale lui badea cand venea cu pistolul si cutitul in emisiune si spunea ca cine se ia de el ajunge pe lumea ailalta.sau cand il ameninta pe boc si pe pdlisti ca o sa li se intample „ceva rau”.Sau cand avea blestemele de cancer si de moarte la adresa lui radu moraru.Sau cand se ruga la Dumnezeu cand nu stiu ce dusman al lui sa „moara in chinuri si sa se tavaleasca in chinuri”.Ciudat nimeni nu se ultragia atunci…….

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile