Trupa The Police s-ar putea reuni anul acesta

Zvonurile că The Police se va reuni anul acesta pentru un turneu în Anglia şi SUA, care ar fi primul de la destămarea din 1986 a trupei, circulă tot mai mult în industria muzicală, informează revista de specialitate Billboard.

O reuniune a formaţiei Police reprezintă de două decade visul industiei muzicale şi se presupune că trupa ar putea umple stadioane în cazul în care ar porni un turneu. Însă, exceptând un jam session ad-hoc care a avut loc în 1992, la nunta lui Sting cu Trudie Styler, singurul spectacol Police de după despărţire a fost în 2003, care a marcat includerea trupei în Rock and Roll Hall of Fame.

Cu toate că Sting şi-a exprimat în mai multe rânduri opoziţia faţă de ideea unei reuniri, toboşarul Stewart Copeland şi chitaristul Andy Summers au păstrat speranţa. Vara trecută, Summers a declarat pentru Billboard că este sigur că grupul poate continua succesul comercial atins în 1983 cu albumul „Synchronicity”, care a primit în SUA opt discuri de platină.
Mediafax – (04.01.2007 10:51)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

3 comentarii

 1. zvonul asta umbla de ceva vreme. nu stiu ce sa zic, Sting tocmai se declara satul de rock, zicea chiar ca ar fi mort. a si scos un disc ce aminteste de muzica renascentista.

  00
 2. Police sunt super trupa. Si Sting nu are asa basini.

  00
 3. Mi-as vinde un rinichi sa-i vad…daca n-ar avea kktul ala de Sting atatea basini in cap…
  🙁

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Alte articole

Alte linkuri (mostly NSFW)