Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Cel cu politistul chiar mi-a placut.

  00
 2. la ala cu sensul giratoriu daca aveam o dacie model vechi intram in el! asa numai dea dracu:) sa-l sifonez nitel in portiera lui acolo sa sofer adica vitel!…ca oricum ii platea tot i-o facea ca noua:))

  00
 3. Sunt multi tampiti care din pacate nu inteleg sensul giratoriu, e mare mare greutate sa stii ca tot timpul dai prioritate la cel din stanga si odata intrat pe sens tu ai prioritate..

  00
 4. Faina rau aia cu politistul, dar cat despre aia cu mosuletul pe trecerea de pietoni, daca il prindeam si a 3’a oara treceam peste el cu cea mai mare mandrie existenta

  00
 5. @Alchooolic deci n-ai dreptate….

  Faza cu copilul, e prostia clara din rRomania… te forteaza unu sa virezi sa nu te bagi in el… tu daca gafezi esti de vina si el merge mai departe… nevinovat… legea strazii romanesti

  00
 6. Toate sunt foarte faine..mai ales cel cu politistul…

  00
 7. NOU
  #9

  ti-am dat un comentariu la fata care o lua pe contrasens.. nu poti sa aflii ce numar avea? daca nu era numar de Bucuresti s-ar putea sa fie tipa aia de la emisiune.

  00
 8. aia cu depasirea permisa …. e vina cretinului aluia care s-a bagat aiurea. faptul ca e linie intrerupta nu inseamna ca te poti baga in depasire orbeste. e datoria ta sa te asiguri.

  00
 9. Ala cu sensul giratoriu – sa-si scoata intai barna din ochi … pe la secunda 8-10 se vede cum a ‘taiat’ linia continua ca sa schimbe incadrarea. Ceea ce nu prea e ok … ;-)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.