Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. Jurnalul a dat Loganuri. Cotidianul a vândut cărţi şi dvd-uri la preţ de ziar. Cin’ să deschidă gura! Promoţii d’astea se fac şi pe la case mai mari…

  00
 2. pai a urlat deja lingaul la el pe blog. diferenta dintre jn si cotidianul e ca la jn se dadeau loganusurile zilnic, pe cand la cotidianul a fost un volvo o data prin tombola cu cartile. oricum la cotidianul e cu carti, cu muzica clasica, cu enciclopedii, chestii d’astea, in cel mai rau caz dvd-urile cu prizen breic.:P. stii cine ar putea totusi sari? Can-Can, care n-a dat nimic niciodata, doar tzatze gratis pe prima pagina zilnic. :P

  00
 3. zoso, apropo de cotidianul, iti bag una geniala tot de la ei din ziar. Cica antena 1 va trasmite meciurile din “Liga 1 Realitatea Tv” , ca realitatea a plusat la mizilicu pe care-l dadea burger. Il dai afara pe usa, vantu iti intra pe geam. mi se pare epica faza!

  00
 4. Pare a fi un proiect extrem de indraznet. Cu ce ar putea veni concurenta?… Poate cu un 4×4/zi?… :)

  00
 5. tu ai urlat primu’

  00
 6. Sau poate toti :) Acu deh, greu si cu online-ul asta ca nu-ti prea mai cumpara lumea ziarul.

  Eu personal citesc editiile electronice ale ziarelor dimineata la birou cat timp imi beau cafeaua.

  00
 7. Fara concurenta…:))

  00
 8. NOU
  #8

  Apropo de ce spune SIN, imi reafirm mirarea ca se merge destul de greu spre eliminarea variantei celulozice a ziarului.
  Mi se pare obligatoriu ca intr-un viitor apropiat, de cateva zeci de ani cel mult, ziarul pe hartie sa dispara si toata presa sa fie numai virtuala.
  Pentru ca e destinata consumului, s-ar face economii importante de resurse naturale, ar fi mai comod. Sa recunoastem, nu e o placere sa intinzi cearsafuri de 1 metru jumate prin metrou ca sa citesti 3 stiri.

  Chestia e sa se mai evolueze putin, sa aiba toti oamenii laptop la ei, net peste tot; nu mai e mult.

  Si hartia sa fie folosita pentru carti, caci nu e placut sa citesti un roman sau o piesa de teatru pe calculator. Si nici sa umbli pe laptop sa citesti o poezie, ceva cu iubita in parc.

  00
 9. Mi se pare amuzant ca inca isi upload-eaza spoturile pe Dailymotion :))). Au bani de Toyota dar….

  00
 10. pupincuristul de ciutacu a inceput sa urle ink de cand nu era campania lansata, de vineri..km asa:)))semn k e prieten bun cu “blonda lui preferata”!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.