"The Industry", revistă despre media/publicitate

Salut curajul celor de la Intact de a lansa pe criza asta o revistă, fie ea adresată industriei de media/publicitate. Şi în acelaşi timp îmi pare rău pentru ei că au ales să o facă cu faliţi moral gen Comănescu sau Ulmanu.

Mă distrează cum Iulian Comănescu declară că în revista nu vor apărea mişcări de trupe, lucru care oricum nu-l interesa nici când avea blog. Sigur, articolele cu demisiile şi plecările sunt la el pe blog, dar cine să îl contrazică? Nimeni. Oricum el nu stie nimic despre asta, cum nu ştie nici despre şantajele de pe bloguri, pentru că la el nu se poate comenta pe blog de un an. Sigur, înainte se putea, dar acum…

Colaborator de soi e Mihnea Măruţă. Nu îi cereti să citeze sursa, asta e pentru muritori, nu pentru zei care nu îşi găsesc de lucru.

Eminenţa cenuşie a NewsInului, agenţia de ştiri a trustului Realitatea-Caţavencu decedată între timp, Alex Brăduţ Ulmanu, va fi şi el acolo. Deh, nu se poate ca prietenul lui Comănescu să nu îl cheme şi pe el la ospăţ. Ce-or mai face fetele care veneau la el la angajare la newsin şi luate pe criterii de sexoşenie şi nu de competenţe? Mai plâng după el?

Un an, dacă are noroc.

Revista completă la Manafu.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

  1. hai mah, uite: Comanescu fac Fratia Vinului emisiunea aia la tv. nu e buna? poate cu varsta ..

    00
  2. Bine, eu o caut de 3 zile la ziare si nu exista in Timisoara. E exclusivista pentru Bucuresti?

    00
  3. The Institute seamana cu Monocle, da` nu e plagiat. E doar o revista care se vrea ca afara. parerea mea

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube