The Hobbit – primele imagini

Peter Jackson a dat publicităţii primele imagini oficiale din “The Hobbit”, film ce va fi lansat pe 14 decembrie 2012 în cinematografe. Printre actorii din film se numără Cate Blanchett, Elijah Wood, Evangeline Lilly, Stephen Fry, Orlando Bloom, Christopher Lee şi Ian Holm.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. O sa fie FTW!

  00
 2. Sper sa se ridice la inaltimea asteptarilor, desi e greu sa depaseasca trilogia Lord of the Rings.

  00
 3. pretty old news, turambarr a dat cu ceva vreme link catre. si mai mult, am pus un link catre pagina de feisbuc cu ceva mai multe poze
  si ca ironie, de unde ai luat pozele? :D

  00
 4. nouă ani am aştepat filmul ăsta… nouă ani lungi…

  00
 5. Cui i-a placut LOTR sa puna ochii sa citeasca si „Cantec de gheata si foc”! Cartile sunt foarte bune ! Pacat ca ecranizarea HBO e slaba.

  00
 6. Ecranizarea Urzeala tronurilor este mai slaba decat cartea. Asa cum ecranizarea trilogiei LOTR este excelenta comparativ cu cartea. Este evident. Godfather nu am citit-o, te cred.

  00
 7. @cezar: da ai dreptate ar trebui sa citeasca lumea seria „Cantec de gheta si foc” pentru ca e geniala, dar nu poti sa spui ca ecranizarea HBO e slaba.Parerea mea e ca filmul nu se compara niciodata cu cartea,cartea fiind mult mai buna…daca ai vazut trilogia Godfather de exemplu si o sa citesti si cartea o sa ti dai seama.Filmul fiind genial, dar cartea si mai si…

  00
 8. era o gluma, poate prea bine camuflata :)
  don’t mind me, pass to next one :)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube