Teo, şomeră şi confuză

Cum se numeşte firma?
Fun Events.

Tu cât o să ai din firmă?
Cât colegii mei. Suntem şapte asociaţi cu părţi egale.

Ce obiect de activitate va avea?
Vom organiza evenimente, vom prezenta… Ştim să facem consultanţă pe PR, ştim să dăm un sfat, dacă ne întreabă cineva cum vorbeşte la televizor. Putem să ajutăm. Sunt oameni politici inteligenţi care se pierd la televizor. Eu ştiu cum să îi fac să nu se piardă.

De aici. Păi, nu e puţin aiurea să spui că ştii să faci ceva ce nu ai mai făcut pâna acum, după ce ai dat chix doi ani la rând cu ceva ce ştiai să faci?

Întreb pentru că Teo Trandafir e în continuare puţin dezorientată cu privire la ce se întâmplă cu ea şi in jurul ei. O tot ţine cu echipa ei, în loc să îşi dea seama că şi-a futut cariera încercând să fie om cu alţi oameni. E ok, rămânem prieteni, dar uite, am încercat împreuna doi ani, e timpul să ne vedem de ale noastre…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. Right. A incremenit intr-un proiect depasit si acum crede ca-l schimba fara sa-si schimbe echipa. Fail coming.

  00
 2. O s-o salveze manelistii. Mai exact acei manelisti erau invitati in emisiunile pe care le avea

  00
 3. Teo a facut o mare greseala cand a plecat de PRO TV, crezand ca va face mai multi bani la romantica si apoi la prima. La PRO avea un numar mare de fani , plecand de la ei…numarul lor a scazut….si asa TEO TRANDAFIR (braileanca ca si mine) sa dus draq.
  Pacat de ea ca facea SHOW-uri misto.

  00
 4. Zoso, nu cred ca e vreo legatura intre faptul ca Teo tine cu dintii sa ramana alaturi de echipa si faptul ca si-a compromis cariera.
  E adevarat, ar fi putut ramane la Prima pana la sfarsitul anului; dar apoi, ce s-ar fi intamplat cu ea? Echipa era deja raspandita in cele 4 vanturi, un nou format de la Prima nu se stie daca mai primea (sau daca facea vreo mare branza, tinand cont si ca ar fi avut o alta echipa), si ar fi avut si reputatia de ‘sobolan care paraseste corabia care se scufunda.

  Above all, nu era nici o afacere. Finalul ar fi fost acelasi, probabil. Greseala vietii ei a fost ca a plecat din PRO. N-o mai vad revenind prea curand, si in niciun caz cu succesul de odinioara.

  00
 5. mi-e mila de ea..dar asa patesti cand prea te crezi..

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.