teh dirty bloggers

categoria1: ăia care fac
categoria2: ăia care scriu
categoria3: ăia care scriu la 3 zile după ce trebuiau să facă.

Nu ţin neapărat la „prieteniile” cu Scărlăteştii sau Comăneştii şi am înghiţit subtilităţile lor despre Blogaria. Puilor, luaţi un sfat de la unul mai mic ca voi şi care nu şi-a cărat şi „bagajele”, în loc să comentaţi după că unii bloggeri e nesimţiţi, trebuia să deschideţi gura atunci când trebuia, că de aia aţi mâncat şi băut pe banii oamenilor. Puteaţi măcar să cădeţi în penibil ca lovinvama…

Atitudinea românilor nu e de mahala, e de viteji la 3 zile după ce trebuiau să îl strângă de gât pe Năstase. Nu să se revolte pe bloguri în însemnări lungi la adresa lu’ Greger că spunea prostii. Le spunea pe barba lui, nu pe cheltuiala voastră!

Voi ce vreţi, să îmi răcesc eu gura şi tasta şi lumea să zică „uite ce bloggeri destepţi”?

Dragă Mircea (şi nu numai tu), chestia asta nu e rezultatul muncii tale sau a celor care ne blamaţi că suntem vulgari şi copilăroşi, ci a zecilor de oameni care scriu în fiecare zi, unii mai bine, altii mai prost, alţii mai încet, alţii mai tare şi care, şi aici fii atent, sunt acolo şi livrează! E uşor să fii şmecheraş şi zeflemitor ca Novac sau Vivi, e la fel de uşor să ai pile şi să pupi în cur ca să câştigi bani de pe urma „consultanţei new media”, cum face dl. Petica şi alţii, e uşor să faci pe moralistul cu mine că nu ştiu la ce partid e Chiliman (de parca i-ar păsa cuiva) sau că dau ştiri neverificate când tu o ardeai cu toate studentele pe care le puteai prosti, e mai greu să faci ceva bun (ca Antonio, că tot am dat link către el).

Aseară, pe la 11 noaptea vorbeam cu Iulian de mediul de business din România. Toţi suntem români. E mai simplu să mă ignori şi/sau să încerci să faci tu ceva mai bun, dacă tot vrei să credem că suntem de aceeaşi parte a baricadei.

PS: Voiam să scriu de asta mâine, dar merge şi azi. Am vândut bannerele (de sub însemnări) de pe zoso.ro până în decembrie. Către Fungift. Cine mai vrea, mai am 125×125 în lateral (50€/lună). Dap, încă o dată, jigodia e pionier. Staţi pe aproape, mâine s-ar putea să fie o zi bună pentru bloggeri.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

 1. …mda…mai ai si tu momente geniale. Pacat ca-s cam rare!

  00
 2. dar ce n-am făcut pe acolo…babe violate si altele…

 3. NOU
  #3

  Absolut. De altfel, toata lumea cunoaste, dar putina lume stie. Am auzit atatea cretinisme despre Blogaria, incat nu mai sunt foarte sigur: Zoso, sigur nu am facut vreun hold-up sau macar vreo talharie pe acolo?

  00
 4. Pot sa zic ca e unul din cele mai bune posturi ale tale? Deci se poate ;)
  Despre alte lucruri, pe mail ca  nu cred ca aici e cel mai bun loc…

  00
 5. deci, acum, cand ai reusit in sfarsit la standardele domnului Scarlatescu, poti sa spui ca ti-ai gasit menirea si calea ta in viata asta e completa

  00
 6. mda…  acum inteleg pt ce tii blogul asta …. te minti singur crezand ca ai puterea de a creea un univers informational …

  halal barbat … crezi ca schimbi ceva cenzurand comentariile care nu-ti convin…

  esti patetic

  00
 7. @unu: ce iei tu e injectabil?

  00
 8. @P.S. mai bine negociai in lei .. :)

  00
 9. smart.. deci le cunosti pe amandoua.. totusi sunt curios de unde ai scos partea cu "te minti singur crezand ca ai puterea de a creea un univers informational …" pentru ca restu face parte din gradina omului, nu e treaba noastra ce sterge si ce nu.

  00
 10. zoso, unde e facuta poza, cumva in tour de montparnasse?

  00
 11. probabil, ca ala e cel mai inalt, dupa micul eiffel

  00
 12. @ adrianp 
  inteleg ca ti-e frica de injectii? nici o problema , exista si
  chestii care se sug

  00
 13. scrie sub poza

 14. totusi incercam si noi ceva si daca scriem mai incet sau odata la 10 ani

  00
 15. mai bine nu mai scrie deloc

  00
 16. riders on the  blog b-)

  00
 17. Macar Ciutacu poate sa mai schimbe ceva. Vad ca deja este pe 5…

  00
 18. Io am FF2 cu adblock si nu vad nici reclama! Conteaza?

  00
 19. Putin. Fac 15 Euro pe luna cu 3 link-uri text (TextLinkAds)  sub partea vizibila a paginii, pe un site care are 4-500 vizitatori unici pe luna.

  Testeaza de-aici daca n-ai apucat pana acum:

  Da, e link cu referral…

  00
 20. Nu ştiu cu ce am căzut eu în penibil. Dar, mă rog, am să accept umil părerea ta. Că doar tu eşti cel mai tare şi le ştii pe toate ;)

  00
 21. las, tu oricum ai lag…

 22. NOU
  #22

  ;) Vali tre’ sa-ti cumperi un bici ! Sau o furca… :)) sa-ti stea bine hahahaa

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube