sunt sătul de publicitate

boo zice

inteleg ca everybody loves bridget jones si ca toate femeile se recunosc in ea [ma rog, tuturor ne place sa credem ca suntem asa funny]. inteleg si ca exista acest trend catre „live life to the max in fiecare zi”, „always remember you’re unique just like everybody else”, „poti sa ai tot ce-ti doresti ca o sa comploteze universul pentru asta” etc. … dar nu mai pot, nu mai suport, pliz, pliz scutiti-ne de articole scrise pentru femei de plastic!

Şi trebuie să fiu de acord, adăugând „şi bărbaţi de plastic”.

M-am săturat de toate reclamele şi articolele de 2 lei, unde el e dinamic şi câştigă bani să îşi ia 2 maşini pe zi, îi place să meargă cu prietenii la munte (pune bă mâna şi cară cimentul ăla la marginea şoselei!), iar ea este mereu la shopping (la munca, lipitoareo!). Toţi fac rate să îşi cumpere chestii de care nu au nevoie pentru a fi în ton cu prietenii lor „moderni”.
Am prieteni moderni care câstiga 40-50 milioane pe lună, au 2 maşini şi casa decorată în stil modern şi ajung seara acasă la 8 şi nu vor decât să se relaxeze. Şi lor li se par imbecile reclamele. Gogoşarii care câstigă o cârcă de bani se presupune că sunt destul de deştepţi să ştie ce vor şi să nu se lase influenţaţi de reclamele de căcat.

Sunt sătul să văd femei fericite zi de zi, bărbaţi care cumpără mereu flori şi prostamol şi toţi zâmbesc de zici ca le-ai băgat vibratorul pe „rapid” în fund. OK, nu, 50% din femei sunt sictirite. Alea peste 40 de ani că nu au parte decât de râgâituri şi băşini, alea de până în 20 că nu parte decât de 5 minute precoce şi alea dintre că bărbatul munceşte mult prea mult şi le neglijează.

Sunt sătul de reclame cu femei bune care nu vor decât să mi-o sugă dacă am tricoul X sau telefonul Y, de reclame cu bărbaţi care mă invită să beau o băutură fină cu ei, de părinţi care îşi iubesc copiii.
Fuck That!

Bărbaţii vor să fută secretara, să bea rachiu aprig de câlnau, să se scarpine în cur, să îşi bată nevasta şi să bea bere în timp ce se uită la meci, scărpinându-se în nas cu degetul care a fost mai devreme în cur.

Într-o poplaţie de 20 milioane, avem 5 milioane de conexiuni la internet. Au 10% un card pentru cumpărături online? Au bun simţ? Au elocvenţă? Câţi dintre români lucrează la birou?
E imbecilism să faci reclamă la Teachers în Libertatea sau la Teo. Pur si simplu este.
Bibliografie pentru intrebarile de mai sus: trafic.ro, dc++, siturile sportive.

Cu dedicaţie, pentru Dorel.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

2 comentarii

  1. baa ,,,, tu esti misogin :))))))))

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube