SugarSync iPhone Camera Roll backup!

N-am înțeles niciodată cum funcționează iCloud Camera Roll. După logica mea simplă, ar fi trebuit să meargă așa: făceam o poză cu iPhone-ul, el o urca în cloud, de acolo o descărca în computer. Numai că uneori dura ore bune până să se întâmple asta. Că așa voia el.

De aceea m-am bucurat azi când am văzut că SugarSync, aplicația pe care o folosesc pentru backup și sincronizare între laptopuri a introdus opțiunea de a sincroniza automat pozele pe care le fac cu telefonul. Le-a luat ceva, dar lucrurile se desfășoară mult mai repede și mai bine și acum pot dezinstala iCloud de pe laptopuri.

 

sugarsync-iphone-backup-1 sugarsync-iphone-backup-2 sugarsync-iphone-backup-3

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

 1. Zoso, de ce nu încerci pentru treaba asta cu poze Dropbox? Pozele le încarcă foarte repede și ai un spațiu de stocare de 50gb bonus.

  00
  • @J. R.: că vreau să se facă automat. și pe dropbox nu se face automat. sau nu se făcea, probabil acum că se poate, dar nu mai contează.

 2. Nici eu nu folosesc Dropbox-ul de mult timp, dar de vreo luna, dar acum totul este sincronizat si se face foarte repede. Ai si optiunea de a face sincronizarea doar cand esti pe wireless si merge perfect.

  00
 3. Eu mai nou folosesc flickr, se face automat si am 1 TB gratuit.

  00
 4. E automat, functioneaza ok.

  00
 5. Se face automat de un an si ceva … daca are wifi le pune singur …

  00
 6. La mine SugarSync urca pozele automat de cand l-am pus prima oara pe Androidu meu (approx decembrie 2012). Nu era si pentru iPhone sau cum?

  00
 7. „With Camera Upload, the photos and videos you take with your camera, phone, or tablet will upload automatically to Dropbox—meaning they’ll be safely backed up and viewable anywhere”

  Deci cum s-ar zice Dropbox e OK :)

  00
 8. La Dropbox pe ios e aiurea daca ai multe poze de urcat dintr-o lovitura si upload ceva mai slab, pentru ca upload-ul in background e limitat, iar dupa cateva minute dupa ce nu mai folosesti telefonul se opreste.

  Sincronizarea cu icloud nu se face doar cand ai telefonul la incarcat? Sau asta e doar pentru back-up, nu si pentru poze?

  00
 9. @Daniel: Da. Asa e..se opreste. Daca ai iOS 4.2.1. Daca ai de la 6 in sus..nu se opreste :)

  00
 10. Personal, folosesc photosync pe ios https://www.photosync-app.com/home.html
  Ce e fain la el, pe langa ca face sync ino gramada de servicii, face si pe ftp. Eu il folosesc sa imi transfere automat pe un NAS, care il accesez apoi de oriunde.
  Are si o chestie de auto transfer, pe baza de locatie gps – gen doar cand sunt acasa.

  00
 11. nimic nu este logic cand vine vorba de iphone

  00
 12. Windows phone face asta de ceva vreme, bineinteles, pt skydrive…Sa inteleg ca iOS nu-i cel mai tare sistem de operare?

  00
 13. Se zvoneşte că „iCloud Camera Roll” are bug-uri în soft. Nu ştiu ce să spun că nu am încercat dar mie personal, nu-mi place deloc modelul.

  00
 14. Umm…asta o face iCloud.

  00
 15. @jr- de unde 50gb free?

  00
 16. @Netuliber in trecut a existat o colaborare intre Dropbox si Samsung, prin care dropbox era preinstalat pe dispozitivele Samsung, si fiecare user nou care isi activa contul prin dispozitivul Samsung primea 50 gb gratis (posibil sa fi fost pentru o perioada limitata, de ex 1 an).

  Nu stiu insa daca colaborarea mai este de actualitate.

  00
 17. Foarte tare, eu inca sunt pe win si vreau sa spun ca SkyDrive isi face foarte bine treaba.

  00
 18. folosesc dropbox si se misca super ok.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube