Succes Dublu: Adrian Soare, prins la furat!

adrian_soareUn cititor îmi semnala ieri că trainerul de succes şi posesorul centurii negre la vânzări directe Adrian Soare îşi atribuie experienţa altora fără neruşinare. Şi nu, nu e vorba de limbajul trupului de data asta, ci de furt. De exemplu, într-un articol intitulat “Cele 7 etape ale unei relaţii”, Adrian îşi prezenta ieri experienţa:

Dupa ce am stat de vorba cu cateva sute de cupluri si am trecut si eu prin cateva relatii mai lungi am ajuns insa la o sinteza a etapelor prin care trecem aproape de fiecare data intr-o relatie.

Azi, articolul este un pic schimbat:

Dupa ce am stat de vorba cu cateva sute de cupluri si am trecut si eu prin cateva relatii mai lungi am ajuns insa la a vedea altfel imaginea de ansamblu si la o sinteza a etapelor prin care trecem aproape de fiecare data intr-o relatie. Etapele acestea au fost cel mai bine prezentate de Zan Perrion, un Dating Trainer american.

Observaţi mica diferenţă? În articolul original, el ajunsese la o sinteză bazata pe vasta experienţă personală. În cel nou, sinteza la care ajunsese el era citită într-o carte.

Pentru posteritate: screenshot aici, pagina din google cache aici, articolul lui Zan Perrion aici, articolul lui Adrian aici

Altfel, uitaţi-vă în lista de oameni care au dat like acelui site jenant şi când vreunul dintre cei de acolo mai aduc vorba despre cum internetul e de rahat, aduceţi-i aminte de furtul de mai sus.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

22 comentarii

 1. Ops…

  00
 2. soare e ruda cu mang?:))

  00
 3. răzvan, probabil că da.

 4. Mă frec pe ceafă și mă scarpin în cap și mă întreb: ce naiba poate să învețe un om de la un rahat cu ochi de 21 de ani? Ce mari secrete și metode miraculoase deține un puștan din ăsta, de își permite să îi învețe pe alții? Știu că vârsta nu are relevanță pentru a avea rezultate, dar totuși. Ăsta d-abia și-a dat jos cașu de la bot și a scăpat de greierii din călcâie cu Furadan, și deja își permite să le dea altora lecții de viață. Dacă ar avea un biznis în spate, o idee din care a făcut bani reali, ceva verificabil și replicabil din care el s-a ridicat, s-ar admite. Dar așa, ce dracu poa” să ne învețe nenea ăsta? No, serios.
  Trebuie să fii oarecum stricat cu capul să ajungi în situația de a plăti un copil să te învețe pe unde se pișă găina.
  Mai repede i-aș citi pe Eckman, Joe Navaro, câteva manuale de psihologie, mai folositoare sunt materialele lui Allan Pease și articolele de pe Psychology Today, decât ce propovăduiește Iisus de la Salina din Oraș și apostolii lui cocalari.
  Mă face să ridic din sprânceană.
  Aștept aprobarea divină.

  00
  • @Daffy: am pierdut articolul unde se scuza că la 20 de ani se distra aruncând pungi cu apă in cap la oameni, pentru ca nu avea bani de distracţie in regie.

 5. În regie îți trebuie bani să te distrezi? Întreb ca fapt divers.

  00
 6. Decât aşa, mai bine lgbt.

  00
 7. Mama proștilor e mega-fertilă.

  00
 8. Zoso ia uite ceva despre un subiect la care esti “fan” – http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OZip0LhXEY0 …vai si amar.

  00
 9. Kill him!

  00
 10. Mai avea niste articole de genul asta, acum vreun an-doi, copiate de la David DeAngelo.

  00
 11. Cred ca toata lumea s-a lovit de rahati din astia la un moment dat.
  Prin 2002 cand am ajuns in Bucuresti. prost si abia sters la cur, m-a sunat un “prieten” ca mi-a gasit un job si sa ne intalnim la Universitate.
  A venit “prietenul” cu un pimpalac deasta la 4 ace si ne-am bagat intr-o cafenea. Eu m-am asezat cu “4 ace” si cu altul abia sters la cur la o masa.
  Si a inceput “4 ace” sa toarne povesti nemuritoare cu Alibaba si cei 40 de tonti – cu tehnica, cu intonatie, cu gestica. L-am lasat, l-am studiat si abia ma abineam sa nu rad. L-am corectat la cateva chestii si i-am spus sa isi mai rafineze trucurile de captarea atentiei – batutul usor in masa, el batea tare; vorbitul mai incet si mai tare, el o facea prea vizibil. I-am spus bafta… si am plecat.
  De unde sa stie saracul ca prima mea iubire era control-freak si studia psihologia.

  00
 12. serios acum, who cares?

  00
 13. Foarte bine faci ca le faci publica activitatea. I-am vazut prestand prin medii in care oamenii habar nu aveau cine sunt.

  00
 14. Si uite cum dau unlike la pagina. Ia sa iau paginile la rand si sa fac curatenie.

  00
 15. Interesant… si eu care credeam ca intr-adevar tipul e original. Am schimbat si cateva mailuri cu el acum cativa ani.

  Totusi, de remarcat ca are succes. La fel si Pelivan si ceilalti. Succes de pe urma unor nestiutori, dar… succes.

  00
 16. Voi doar sunteti super invidiosi ca eu fac bani si voi nu faceti. De-asta va cacati pe voi atat in mod constant. Daca ati avea putin creier, ati face si voi bani. Dar nu sunteti in stare, vai de capul vostru

  01
 17. @Adrian Soare: n-are nimeni treaba cu faptul ca tu faci bani. Nici macar cu faptul ca informatiile pe care le prezinti la seminariile tale sunt cunoscute de ceva vreme. E ok, nu-i toata lumea la curent cu toate realizarile pe toate temele, iar unii chiar au nevoie de indrumare de la unii mai informati decat ei.

  Insa lucrurile se schimba atunci cand prezinti acele informatii ca fiind produsul tau. Ca si cei care sunt profesori universitari si plagiaza, iti pierzi credibilitatea.

  00
 18. Nu stiu daca ati vazut, insa succesdublu.ro, website-ul marelui “Adrian Soare” care injura ca la usa cortului a fost relansat…

  Zoso, verifica-l si tine-ne la curent :-)

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.