Știrile zilei – 8 martie 2017

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

17 comentarii

 1. Seamănă cu Evoque XC60-ul. Drăguuț.

  00
 2. iar cu galati si braila?! ce pwla mea vor sa faca fara poduri si aeroport? laba in cerc?! la cat de lata e dunarea acolo, daca romania era tara normala trebuiau sa fie cel putin 10 poduri, un aeroport comercial si unul militar. da’ pusca ma, e romania. bag pwla. cu dragoste, o galateanca.

  00
 3. 8 martie, ceva?
  Macar o alerta de cutremur printr-o aplicatie, ceva… 🙂
  Am stiut eu ca bulgarii sunt zgarciti, dar nu chiar asa…

  00
 4. Numai firme una si una au probleme : gigelul ala cu profit de 10k la cifra de afaceri de 1 mil., o tanti cu probleme ce au inceput de cand salariul minim a crescut de la 700 lei brut, o companie britanica cu actionarat cipriot offshore ce se plange de taxe. Da, reprezentativi.

  00
 5. 1. Nu exista talent shortage, e un fenomen artificial. Exista cancerul numit HR care in ultimii 10-20 ani a stricat tot procesul de recrutare, tinand talentul departe.

  2. Uber stie foarte bine ce face. Daca vorbesti cu soferi uber in realitate, nu prin ziare cu tot felul de interese, o sa afli ca defapt Uber e mega tare si banii sunt ok. Multa propaganda din partea presei, din pacate.

  00
  • 2.da, si eu intreb fiecare sofer uber cum e treaba si sunt multumiti toti.
   maximul a fost un tip cu un Volvo relative nou, care mi-a zis ca lucreaza cam 2-3 zile/sapt dupa munca lui si ca dupa prima zi isi scoate banii pt benzina pe care o consuma toata sapt si restul sunt bani de bere si ca ii e ok asa

   00
  • 1. cand ai nevoie de ceva tehnic, cum ar fi ingineri sau mai ales mai jos de muncitori calificati (electricieni, lacatusi etc.), nu cred ca mai e vorba de HR, pur si simplu nu exista oameni pregatiti pentru ca unele guverne au avut grija sa futa complet scolile profesionale/de meserii

   00
  • nu exista talent shortage? da, am ras :))

   00
  • Poti sa razi cat vrei, dar razi ca prostu. Talent shortage nu exista, doar companii care nu vor sa plateasca pt talent sau companii care cred ca talent inseamna sa fi unicorn!

   00
  • Nu sunt relevante pentru acest blog știrile de genul :)) dar vezi mai jos un review profesionist la un fierastrau

   00
 6. Legat de articolul cu “firmele care se inchid”…nu prea se leaga bine ceva.
  Nea patron este nemultumit, fiind obisnuit sa faca bani cu salariati platiti la un nivel minim daca s-ar putea de 2012. La orice crestere de 200 lei in costul de productie, deja gata, faliment, taie curentu etc.

  Are cifra de 800.000 euro si un profit de sub 1%(45000 lei) din 2005! In fiecare luna, intra in buzunarul lui 3750 lei. CUM MA ? Ai şaijdeangajaţ si tu scoti de la fiecare parleala ta doar 62 lei. DA-O IN PLM DE TREABA !
  DA’ CE FACE OMU ASTA? DUMPING la Nike, Adidas..

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.


Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.