Știrile zilei – 5 noiembrie 2013

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. De când scriu despre ebook-uri și ebook readere am strâns o colecție mult mai vastă de site-uri de unde se pot descărca ebook-uri, comparativ cu cea de la getlokal.

  Câteva site-uri cu ebook-uri sunt în primele 4 articole din serie, începând cu acesta. Un alt articol foarte util este despre cum poți găsi ebook-uri în limba română pe site-uri internaționale, cum ar fi smashwords, gutenberg sau scribd.

  00
 2. Pozele sunt ca de obicei superbe, bruneta e draguta foc, insa astazi dupa anuntarea cresterilor de taxe la benzina si tigari, am o stare de proasta dispozitie.

  00
 3. Mie imi lasa un gust amar aceste masuri, indexare de 3% si alte porcarii de genul asta! Cireasa de pe tort e scumpirea carburantilor, si sigur nu va fi cat scrie acolo, eu bag mana in foc ca o sa fie 1 leu lejer scumpirea. Acest lucru va duce la alte scumpiri, adica tot ce inseamna alimente si alte marfuri aferente. Cea mai mare ineptie taxa pentru autostrazi, si autostrada nu va fi niciodata. Ma abtin, mai bine s-ar da arme la popendulatie sa iasa macel in casa poporului, si sa avem un nou inceput..

  00
 4. baiatul ala Mark Copyranter Duffy nu vede „the big picture”. cred ca nici multi dintre noi.

  00
 5. Cica la ei masinile second sunt rable, in orice tara se vand masini bune folosite, pentru ca sunt facute sa tina, poate are omul cunostinte de mecanica si o repara singur,

  00
 6. Pozele respective cu Maramures sunt foarte frumoase. Era prea frumos un combustibil cat de cat la un pret decent.

  00
 7. Îmi place ca postezi imagini de pe 500px, pe când un articol despre fotografi români care au cont pe 500px si care ar merita urmăriți ?

  00
 8. @Saragea: e si normal sa fie mai mult de cei 7 eurocenti cand aplici si TVA.

  Am ajuns pe getlocal de aici si in general au articole slabe, cel de acum nu face exceptie. Apreciez totusi linkul catre arhiva PDF a polirom de care nu stiam.

  00
 9. salariu minim marit = amenzi mai mari. Ura. traiasca tovarasu

  00
 10. Pentru cei interesati, de ce marirea salarului minim va duce la saracie si mai mare de fapt:
  https://youtube.com/watch?v=ca8Z__o52sk

  Asta este de fapt. Daca firma nu poate scoate salarul din munca care o prestezi, nu te va angaja. Pentru ca nimeni nu va merge in pierdere doar de dragul de a te invata pe tine meserie. Combinam asta cu inaltele institutii mari cugetatoare si printatoare de diplome de la noi, si iaca viitorii vanatori culegatori din vest.

  00
 11. de unde plm aveau jidanii atatea tablouri?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile