Știrile zilei – 5 iunie 2014

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Penibila faza de la Timisoara , de ce nu se spune la ce magazin? omul a parcat aiurea dar daca vine la masina de ce trebuie ridicata si dusa nu stiu unde ?

  00
 2. Nu, e in alta parcare. Aia era parcarea de la Profi din Sagului, iar asta e parcarea de la Profi / Melinda Instal de pe Miresei.

  00
 3. Da, este vorba de Profi si de firma de tractari Ingerii Galbeni. La o cautare pe google gasesti mai multe povesti de cosmar.

  00
 4. NOU
  #8

  1. ala din timisoara pare un fel de taranete si pe deasupra ciudat. de-ala care da in judecata firma de cuptoare de microunde deoarece nu a scris pe cuptor ca nu e voie sa bagi pisica acolo si sa o lasi 1 ora (caz ral). ce filmat cu telefonul, ce chemat salvarea…taran, mi-ar fi rusine de mine insumi.
  2. aia de la frima sunt niste cretini. de obicei oameni fara scoala, fara civilaztie care in momentul in care sunt investiti cu o minima autoritate, abuzeaza la maximum de ea (vezi zimbardo). la fel sunt agentii de securitate si restu’ . insa daca va imbracati in cel mai ieftin costum si purtati un diplomat de-ala de la cutite, nu va au treaba, ba isi si cer scuze. asa functioneaza ei. dar daca esti „agent comercial”, nu ai nici cel mai mic respect.
  3. regula e regula, doar taranii le incalca (in acest caz e vorba de un taran, adica agent comercial…ma scuzati daca jignesc pe cineva, dar eu cred ca toti sunt cei mai mari tarani din lume – vezi cum conduc). uneori, daca ar fi fost o situatie „atipica”, executorii trebuie sa fie indulgenti, sa faca exceptii (nu a fost cazul).

  00
 5. Ce autoritate are o firma privata de tractari auto sa ridice o masina dintr-o parcare privata?! Asta este furt, doar politia si firme care au contract cu primaria pot face ridicari de masini parcate aiurea.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile