Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Logica cu Zewa e simpla: administratia nu are nici un fel de responsabilitate referitor la investitii, ei isi iau banul indiferent ca fac ceva pt investitii sau nu. In schimb asteapta spaga sub o forma sau alta.

  00
 2. Păi, să înțelegem. Poate data trecută oamenii au vândut terenul la preț corect (cel puțin în accepțiunea lor și considerând că se simt sufletește curați) și pentru asta au fost plimbați 5 ani prin tribunale… Pare firesc să nu dorească s-o mai comită a doua oară. Desigur există și soluții, precum apelarea la un agent imobiliar, pentru stabilirea prețului corect. Dar cine le garantează că nu ajung iar la tribunal? :)

  00
 3. Cand ma uit la graficul ala a lui HTC imi aduc aminte de bancul ala cu doi contabili care isi faceau reciproc tot felul de servicii scarboase contra 100 de lei. Aceiasi suta pe care o plimbau de la unul la altul. In final suta s-a rupt de la atata uzura, iar contabilii au spus cu lacrimi in ochi:
  – Ce pacat, ce rulaj frumos faceam…

  Ei, cam asa face si HTC-ul pe Android. Ce rulaj frumos! Profit cioaca.

  Ei, pe aici era si Nokia daca intra pe Android. La fel ca si HTC, nici ei nu aveau 400 de milioane de dolari sa ii bage in marketing doar pe piata americana, asa cum face Samsung (ii bate la fund pana si pe aia de la Apple la sumele bagate in reclame doar in USA)

  00
 4. Oare de unde vin cutremurele alea din Galati? Si-au pornit aia de la Chevron sonda :-)

  00
 5. E ceva putred in CL Sebes, asta e clar…. Un mic exemplu ar fi scandalul cu parcul Arini, de care s-a cam ales praful dupa Revolutie, vine un intreprinzator, investeste, schimba fata, superb, apoi hotarare locala si sicanari ca nush ce a construit/extins ilegal. Deschis proces investitorul, CASTIGAT in justitie, totusi pus lacatul pe jumate din afacere. Daca treceti prin Arini gasiti un panou in fata locantei unde sunt povestite cu dovezi sobolanismele CL-ului Sebes, inclusiv cu copii dupa decizii judecatoresti….

  Fabrica din Petresti (acum apartine de Sebes ca sa se numeasca in continuare oras) am auzit ca oricum vroiau s-o inchida si s-o transforme in ceva parcare gigant(10000locuri)?! pt. ceva lucrari din zona…. Intr-o zona cu traditie in prelucrarea hartiei, nu prea te poticnesti in niste decizii ale CL-ului daca dispui de 150milioane sau ai planuri de investitii…. Aici cred ca si Zewa are planuri absconse, ca nu sunt ardelenii chiar asa de batuti in cap…

  00
 6. Galaxy Gear nu a impresionat, are multe lipsuri, dar poate crea dependenta.
  “For all its failings, I was disappointed every time I had to take the Galaxy Gear off, so having that level of convenience is clearly something you can get used to.”
  https://thenextweb.com/plugged/2017/10/01/samsung-galaxy-gear-review-a-299-smartwatch-that-cant-send-an-emailbut-i-hated-taking-it-off/

  00
 7. Terenul statului nu se vinde, se inchiriaza, pe toata durata existentei fabricii dar nu mai mult de 50 de ani.

  E si normal ca consilierii sa respinga proiectul!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile