Știrile zilei – 4 martie 2024

 1. Gri . Plajă . Blondă . Șatenă . Pistrui . Pistrui . Brunetă . Oraș . Blondă
 2. Probleme reale
  Ați zice că e aiurea, dar nu, biserica are agenda ei și și-o urmărește.
 3. Exporturile către SUA au crescut cu 5%
  Partenerul strategic caută să se desprindă de China, și asta e bine pentru noi.
 4. Zara are un brand ieftin, Lefties
  Avem așa ceva în România? Că ori nu am fost eu pe la mall-urile corecte, ori nu am fost atent.
 5. 9 ani să câștigi un proces cu Electrica
  Atât durează. Și dacă nu vii cu garanția produsului la care vrei despăgubire, dimpreună cu persoana care a semnat garanția, nu primești nimic.
 6. Pepco a plătit 15 milioane euro
  Securitatea e o glumă pentru multe companii, și află asta plătind acești consultanți neangajați.
 7. Copil violat la școală
  Copiii fac ce văd acasă sau la influencerii lor preferați.
 8. Un primar USR a trecut la PSD
  Vrei să faci chestii pentru oraș? Ai nevoie de consiliu și buget. Cine împarte bugetul, la ăia te duci.
 9. Atenție la bancomatele Euronet
  Dacă nu știți, au niște comisioane mari și aiurea, dar sunt peste tot în Europa și sunt mult mai dese decât cele ale băncilor, așa că lumea le folosește.
 10. Cronica de tehnologie
 11. Cronica de tehnologie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

39 comentarii

 1. Lefties e momentan doar în Promenada Mall, din Craiova. Mall nou, deschis toamna trecută. Când am auzit prima dată numele Lefties mi-am zis hopa, ce-i ăsta, vreun brand nou Inditex cu viziuni mai de stânga, mai prietenos cu mediul, cu salariile oamenilor, din astea. Proastă eu. Lefties=leftovers de la ce nu se vindea la Zara. Cel puțin așa era la început, pe vremuri, acum e brand cu gamă proprie, la prețuri atât de mici încât n-ai cum să le cumperi fără să te cutremuri întrebându-te/gândindu-te la cum sunt produse.

  Comentariu apreciat.575
 2. 7. Atitudinea psihologului scolii ‘Nicolae Titulescu’ din Bucuresti este revoltatoare. Conform caror studii de psihologie a blamat victima si a negat abuzul sexual din scoala? Conform caror studii de psihologie a intrebat copilul daca nu cumva tatal e cel care l-a violat? Cascati ochii la ce scoli va inscrieti copilul.

  Comentariu apreciat.653
  • da, exact si apoi ne intrebam de ce aleg parintii scoli la 2 cartiere mai incolo. uite d-asta….

   Indecis. Tu ce zici?2511
  • Doar ca scoala asta e una dintre alea cautate…. Deci pica complet argumentul tau

   Indecis. Tu ce zici?2312
  • Aia nu e psiholog, s-a prezentat la discutia respectiva ca psiholog. Și da, lumea se zbate, schimba adrese de domiciliu ca să se înscrie la școală aia.

   61
  • Mă duc și io tai jos garantat,dupa care io bag la măsa-n gură.Mă duc la pusçarie împăcat.

   90
 3. Comentariu apreciat.401
 4. Lefties vine de la lefter ?

  204
 5. Bancomatele Euronet sunt de evitat inclusiv in Romania pentru cei din diaspora ce vor sa foloseasca cardurile din strainatate.

  Comentariu apreciat.340
 6. Ce mi plac comunicatele astea de 0 asumare ale marilor corporatii. E posibil sa parca cu daca dar nu stim sigur dar vom investiga pana uita lumea

  91
 7. Asistam la o scimbare de paradigma in zona Fagarasului, va fura in liniste ciuma rosie in locul mafiei albastre scolita de Cancescu. Asta dupa ce ultimul varf de lance PNL-ist a fost printesa cartofilor, fata lu’ tata, double M. Leaganul rezistentei anticomuniste ramane doar in muzeu.

  105
 8. Salut !

  Milei al Argentinei tocmai a interzis statului să cumpere publicitate, pentru că în felul ăsta sunt cumpărați, de fapt, jurnaliștii… Hmmm

  Comentariu apreciat.592
  • Salut!

   Presă liberă înseamnă ca editorii, gunoaie sau sfinți, acceptă orice venit; nu înseamnă „hai să ne târâm pe burtă până se scurg mațele din noi”.

   Știu că multora nu le convine dar, vorba aia, „Eu nu cumpăr, tu nu cumperi, e ilegal să omorâm oameni pe câmpul muncii”.

   218
  • @Phaff: bullshit. Tu cand primesti constant bani de la persoana X, tu poti vreodata sa critici persoana X? Poti, dar nu o sa primesti. Si atunci ce o sa faci? O sa primesti de la persoana Y, care se dusmaneste cu persoana Y.

   124
  • @punKreas

   Nu te-ai săturat să trăiești în fantasmagoriile secolului 17-18?
   Chiar nu vrei să trăiești în prezent?
   Chiar nu poți să te dezlipești de psihoza tembelă „viața e ca filmul” și să trăiești în realitate?

   Metamotivul pentru care editorii iau bani de unde pot – pe lângă să nu li se scurgă mațele din burtă ale lor și celor din redacție – face parte din același aluat pentru care tu și alții nu săriți gardurile la vilele greucenilor politici, greucenilor judiciari, greucenilor poliției, greucenilor jandarmeriei, greucenii cu umerii înstelați din Securitate & armată; din a le face lor & neamurilor lor capetele pilaf.

   Încă o dată: „Eu nu cumpăr, tu nu cumperi, nici mațele să se scurgă din burtă târâș…”

   Iar dacă te prefaci în continuare că nu pricepi — asemeni greucenilor, ești un [alt] ticălos patibular, cu tot neamul [tău].

   515
  • @Honorius: Milei a reusit excedend bugetar dupa zeci de ani de deficit. Asta e diferenta intre rezultate cand te conduce un economist cu educatie reala vs un covrigar(aici cam poti pune pe orice politician din prima linie la noi)

   151
 9. 4.Lefties, am citit Ramachandran si m-am lamurit, vai pixul lor indieni

  51
 10. 8. Dacă primarii altor partide schimbă tabăra, sunt niște traseiști ticăloși și oportuniști de joasă speță. Dacă e de la USR, atunci vrea să facă săracu ceva pentru urbe și n-are încotro, își calcă pe inimă de dragul comunității, nici nu știți voi ce e în sufletul lui, cum îl apasă conștiința în fiecare clipă a vieții lui, hai, fiți înțelegători, că doar pentru voi face sacrificiul ăsta.

  Comentariu apreciat.380
  • Încă mă miră că lumea nu pricepe rolurile.

   Stai de vorbă cu oamenii, intreaba-i de primari & consiliile județene, care e rolul fiecăruia. Trăită:

   – N-a făcut, e gunoi, e așa și așa.
   – Super, iar la sovietul județean cu cine ai votat?
   – Nu contează asta, contează ca primarul să facă asta, asta…

   Trăită & auzită pe viu.
   Omul nu înțelegea importanța sursei de bani, cine îi împarte & cui, în schimb, se raporta strict cu/despre primari.

   Pe urmă, online, citeam comentarii total psihopate, de genul „La primărie îl votez pe Bulă de la partidul X, iar la consiliu județean pe Trulă de la partidul Y” — îmi venea să le smulg ochii, să le urlu în timpane „Dobitocule, degeaba îl votezi pe Bulă dacă pe colegul său, care candidează pe consiliul județean, nu-l votezi!”

   Dar na – lumea nu vrea să sară vilele, casele de vacanță ale greucenilor. Le e frică de forțele de ordine & închisoare.

   Poate că și formula asta e unul dintre motivele de ce nu avansăm.

   1213
  • Phaff la fel si cand vine vorba de presedinte, lumea e inca obisnuita cu tatucii ancestrali.

   132
 11. NOU
  #25

  Daca ND s-ar inscrie in PNL ar fi extraordinar de bine pentru Bucuresti, din punct de vedere al trecerii proiectelor vitale. Insa presiunea pentru „dezvoltarea Bucurestiului” aka „construim blocuri si malluri peste parcuri” ar fi imensa.

  915
  • „Daca ND s-ar inscrie in PNL ar fi extraordinar de bine pentru Bucuresti”

   Pozitionarea politica explicita a lui ND ar fi utila doar daca ar putea obtine o majoritate in consiliul general pentru sustinerea proiectelor. In acest moment, PNL e prabusit total in Bucuresti, pozitionrea asta e practic inutila. Mai util ar fi ca ND sa se inscrie direct in PSD.

   P.S. Ma intreb si eu ca prostul: nu ar fi mai bine ca oamenii care il voteaza pe ND sa ii voteze si un consiliu care sa il ajute? Cum e posibil ca ND sa aiba 36% in sondaje, iar alianta care il sustine sa aiba 23%? O gramada de oameni din Bucuresti voteaza in acelasi timp ND, dar si PSD-PNL, adica pe cei care declara ca ND e o „catastrofa” pentru Bucuresti? Cat de schizofrenic poti sa fii?

   Indecis. Tu ce zici?265
  • Nicusor e, de saptamana trecuta, candidatul oficial al FD

   180
  • Arhi, adica urmeaza 4 ani de nimic, cu un consiliu local ostil de la PNL si PSD. Tocmai au blocat bugetul pe 2024.

   59
  • silicon_v: „nu ar fi mai bine ca oamenii care il voteaza pe ND sa ii voteze si un consiliu care sa il ajute?”

   Ar fi fantastic chiar, dar oamenii il simpatizeaza pe ND in timp ce urasc USR.

   116
  • NOU
   #30

   Alti 4 ani in care ne va explica de ce NU se poate, greaua mostenire, si cateva tevi cu chiu, cu vai. Traficul tot praf, marile proiecte tot blocate dar na, nu e Firea. Ma rog.

   524
 12. 1. Probleme reale; Ați zice că e aiurea, dar nu, biserica are agenda ei și și-o urmărește.

  Revoluțiile franceze & rusești, cu toate detaliile gore, au demonstrat că preoțimea – de la cel mai mic cu har, până la cel mai mare drac – nu îi apără de moarte.

  2. Exporturile către SUA au crescut cu 5%; Partenerul strategic caută să se desprindă de China, și asta e bine pentru noi.

  Nu ca forță de muncă ieftină.

  3. Zara are un brand ieftin, Lefties; Avem așa ceva în România? Că ori nu am fost eu pe la mall-urile corecte, ori nu am fost atent.

  Zara a priceput că România votează cu PSD 30%-40% așa că face un marketing activ? Votați cu socialiștii? Poftiți Lefties.

  4. 9 ani să câștigi un proces cu Electrica; Atât durează. Și dacă nu vii cu garanția produsului la care vrei despăgubire, dimpreună cu persoana care a semnat garanția, nu primești nimic.

  Încă o dată, lumea nu vrea să sară gardurile la vile.

  5. Pepco a plătit 15 milioane euro; Securitatea e o glumă pentru multe companii, și află asta plătind acești consultanți neangajați.

  Așa vorbești despre beizadelile nomenclaturiștilor, politici, securiști etc?

  6. Copil violat la școală; Copiii fac ce văd acasă sau la influencerii lor preferați.

  Nu uitați de știrea asta când mai citiți despre demografie. Faceți copii să vi-i violeze copiii altora sau primarii sau decanii/rectorii/profesorii de facultăți ș.a.m.d.

  7. Un primar USR a trecut la PSD; Vrei să faci chestii pentru oraș? Ai nevoie de consiliu și buget. Cine împarte bugetul, la ăia te duci.

  Va trebui să dedici un articol separat de ce sovietul consiliul județean e pușculița cu bani. Vorbesc foarte serios – la 30 de ani de la Revoluție, oamenii nu înțeleg că fără controlul consiliului județean, poți să-i ai pe Abraham, Iisus & Mahomed primari degeaba, dacă l-ai votat pe Haralambie de la partidul ălălant, opus celor trei, la Consiliul județean.

  8. Atenție la bancomatele Euronet
  Dacă nu știți, au niște comisioane mari și aiurea, dar sunt peste tot în Europa și sunt mult mai dese decât cele ale băncilor, așa că lumea le folosește.

  Trăiască dubla-tripla conversie & comisioanele, iuhuuu!!

  425
  • ba, phaf… ai devenit extrem de obositor cu gardurile tale.

   de ce plm nu te duci tu sa le sari sa ne arati noua, restului de prosti cum se face?

   hai curaj, fi eroul nostru!

   191
 13. 6. Ce știre tâmpită. Au pierdut banii aia cum? Ransomware? Au furat datele de la conturile firmei și au transferat banii? Banii aia reprezintă amenda sau despăgubirile către cei cărora li s-au furat datele? A primit Ioana de la financiar un mail în care i s-a transmis ca s-a schimbat contul în care trebuie sa trimită încasările?

  81
 14. Ce o mai promova USR pe primarita din Victoria…
  Mama, mama, ce de lucruri face, mai ales ca e de la USR.
  Na pozna, ca s-a mutat la PSD.

  Lasconi, tic toc, tic toc.

  Distractia continua.

  123
 15. purtatorul de cuvant local al bor ce parare are? tot autocefal o arde?

  16
  • A fost mazilit, l-a cam luat valul, a uitat ca e un simplu gurist si s-a apucat sa dea lectii de ortodoxie pe persoana fizica.

   10
 16. 7. Imi aduc aminte de un utilizator care postat din propria experienta ca prin anii 90 niste parinti au rezolvat o problema „usor similara” cu aceasta printr-o bataie incognito

  40
 17. 9. Corect, dar daca ai card la o banca colaboratoare, gen Libra Bank, ai zero comisioane la euronet.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube