Știrile zilei – 4 iulie 2016

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. La partea cu cele mai respectate meserii: ai mei m-au invatat ca trebuie sa femeia de servici la fel ca pe educatoare. Dar nu imi prezentasera ideea de „caracter”.

  Anyway, Eftimie este un postac care doreste recladirea URSS-ului iar articolul ala este cea mai buna dovada. De la caderea lui Ceausescu s-a incercat (si de multe ori reusit) distrugerea esentei si puterii date de stramosii nostri pentru a ne putea lupta cu liga iudeo-reptiliana.

  00
  • * Trebuie sa respect. Mintea mi-a fost intunecata de cuvintele aruncate ale lui Eftimie :-<

   00
  • oll korrekt, cum se spune in engleza.

   00
  • @Titel
   Da’ mai explica te rog cum e cu liga iudeo-reptiliana ca nu toti stim…

   00
  • @CID, este o poveste prea lunga pentru a putea fi redata intr-un comentariu. Totul a inceput la sfarsitul celui de-al II-lea razboi mondial in Ialta, cand Churchill impreuna cu Roosevelt au ales sa amaneteze sufletele urmasilor pentru o noua ordine mondiala. Stalin nu a fost inclus in discutii deoarece se stia despre aura lui violet care i-ar fi impiedicat sa-si duca planul la bun sfarsit. Discutiile avute atunci au inceput sa se materializez in 1949, odata cu recunoasterea statului Israel. Cu alta ocazia, o sa povestesc despre cum Yasser Arafat a fost ucis pentru ca voia sa ajute romanii sa-si descopere radacinile date de Decebal la Sarmisagetuza, despre prietenia dintre Ariel Sharon si Funar, despre propaganda si atacurile psihologice (vezi HAARP) ale Chinezilor asupra noastra si foarte important, despre Olivia Steer si cum este ea un pion in planul lui Bill Gates de a injumatati popendulatia.

   00
 2. Cele mai *respectate* meserii

 3. Pasajul Unirii a fost gata in 34 de zile, iar pe atunci(1987) se mai lucra cu cazmaua si roaba. Din pacate acum ne-am modernizat si dam gata un cacat de tunel in cel putin 5 ani… Bravo Romania.

  00
  • Daca lucreaza toti cizmarii la ele iar contractele se atribuie pe baza de spaga… ce vrei??

   00
  • păi în comunism la muncile importante dacă dădeai greş cam zburai. Zbura aproape oricine chiar şi şefuţii. Alea 34 de zile sunt un mit, că pe vremea aia mereu se înfloreau performanţele ca să dea exemplu la oameni, e un exemplu luat de la ruşi ( vezi propaganda stahanovistă). Mai era o chestie, pe vremea aia te băga la puşcărie dacă nu aveai serviciu, duceai trai parazitar, nu îţi dădea ajutoare dacă nu erai bolnav ca acum. Iar la puşcărie munceai sigur. Gratis. Pe vremea sclavilor pariez că se lucra şi mai eficient, că îi ameninţai cu moartea, şi vieţile lor nu valorau prea mult.

   00
  • NOU
   #11

   @Andrei:alea 34 de zile nu sunt mit,intr-adevar au fost si 34 de nopti,plus vreo doua luni de pregatiri/logistica.Stiu asta pentru ca tocmai fusesem pe acolo,nu doar in vizita,ci cu munca.Acum nu mai munceste nimeni noaptea,pentru ca ba-i prea intuneric,ba-i prea racoare,ba e prea stresant,etc.
   P.S.Pasajul de la Baneasa il faceam eu singur in 3 luni,in afara de betonat,daca aveam pe mana un buldoexcavator performant.Asa a durat un an si jumatate.

   00
 4. @Andrei: O sa ne omoare drepturile omului si politically correctness…incet-incet.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube