Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

  1. indienii astia, doar sa ceara bani stiu. o antena nu ar pune nici sa-i pici cu ceara

    00
  2. Pai cum, nu se stie ca legumele cele mai sanatoase si mai bune sunt de la taranii din piata si de la producatorii locali?

    00
  3. ce bine ca ai pus chestia asta cu fermierii distrug solul cu chimicale. e o mizerie enorma. astia o dau asa pe principiul „m’oama ce grozavie am descoperit fix la cel mai mare producator de legume din romania !”. arata a articol platit pe fata. cum plm fix acum, fix la astia descopera asa ceva in conditiile in care:
    https://www.zf.ro/zf-24/peste-200-de-producatori-locali-vor-furniza-legume-pentru-retailerii-kaufland-auchan-cora-si-selgros-12824526
    iar aberatia cu otravirea pamantului cu 50 kg de ingrasamant la 1000mp e un cacat. oricine butoneaza poate sa vada ca ingrasamintele sunt in primul rand de mai multe feluri, adica mai multe substante active care aduc avantaje diferite in functie de cultura. iar cantitatea TOTALA poate sa depaseasca 50 kg. omit sa spuna daca este vorba de produs comerical sau subtanta activa, care poate sa fie intre 5% si 40% din total. sunt multe de spus sa inteleaga tugulanul dar cine vrea gaseste destule informatii. cei care dau de stirea asta se inflameaza si o iau ca atare. nasol.

    00
  4. Un evreu nemulțumit de traiul său? ahahaha

    00
  5. „Mitul legumelor româneşti, gustoase, dar mai ales sănătoase…”

    Legumele „romanesti” nu mai sunt gustoase,nu din cauza ingrasamintelor imprastiate pe pamant,ci din cauza ca legumele nu mai sunt romanesti in primul rand(seminte din Olanda,etc.),iar in al doilea rand din cauza „fermierului” hapsan si marlete dupa bani prin orice mijloc, care forteaza planta cu hormoni de crestere.Am seminte de rosii inca de pe vremea lui Ceausescu si le pastrez de la an la an.Rosiile mele se coc pe la sfarsitul lui iule,inceput de august,dar cand mananci o rosie de aia mare si grasa,iti aduci aminte de copilarie!
    P.S.Am un prieten la Greaca,mic fermier,care a pus capsuni aduse din Franta si din spania,nu stiu ce soi.Se fac frumoase,intr-adevar,au o productie enorma,dar nu au gust!Acelasi tip are alaturi la 50-60 de metri capsune din alea de-ale noastre,mai slab calitative la vedere,dar care au un gust extraordinar!!!Concluzia este ca ne-au napadit tot felul de seminte dubioase.Accentul se pune pe cat mai mult si nu conteaza ca-i prost.

    00
    • asta e economia de piata, conteaza mai mult cantitativ decat calitativ, nu e nimic de mirare, la fel si cum majoritatea ar cumpara capsunile mai ieftine si mai mari.

      00
    • Usor de vorbit, greu de pus in practica atunci cand mergi la piata si vecinul de taraba vinde mai mult ca arata mai bine. Tu ai produs 50% din cat a produs el pt ca nu ai bagat ingrasaminte si seminte GMO si tie ti se strica rosiile in 2 zile… Usor de filozofat dar dupa ce mori de foame primul an, al doilea produci plastic pt ca ala face bani…

      00
  6. NOU
    #8

    @Ender: si bineinteles specialistii chemati sa isi dea cu parerea sunt un „inginer biotehnolog” (??) si un medic nutritionist…

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.