Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

 1. 6. La Făgăraș era o fabrică unde se turna manual trotilul.

  132
 2. „Germania va cofinanta extinderea unei fabrici sovietice de munitii din Romania.”
  Foarte bun titlul.

  Comentariu apreciat.322
 3. 4. Economnia Rusiei a supravietuit pentru ca nu au mai furat baietii profiturile din petrol, gaze, hidrocarburi, etc si le-au aruncat in economie asa cum spun chiar specialistii rusi dar pe ocolite si ascuns in termini economici
  *de ce credeti ca de la inceputul razboiului au zburat pe fereastra cei mai importanti oligarhi detinatori de biznisuri in domeniu? Pentru ca tovarasul Putler a bagat mana pana la cot in buzunarul prietenilor ciroditori caci de unde altundeva?
  **va imaginati acum cam cat de tare ar fi putut fi Rusia (si nu numai) cu adeavarat daca tovarasii astia nu ar fura la nivel industrial?
  ***primii bani ai lui Putler au fost facuti din ciordirea, la propriu, a unei intregi garnituri de tren cisterna … cu tot cu tren si cu tot cu incarcatura

  Comentariu apreciat.5410
 4. 4. Interesant, să tragi niste concluzii pe baza datelor oficiale rusești….

  204
 5. @4 unde sa mai cada economia Rusiei cand 95% traiesc zilnic cu 200 de vodca, o juma de paine si o pereche de pesti uscati? Restul de 5% (care inca nu au plecat ) inghit in sec aka se abtin cat pot de la vacantele in Londra sau la Mediterana.

  1312
 6. NOU
  #16

  6. teoretic orice fabrica are planuri de transformare in productie de razboi…teoretic

  61
 7. 2. Da, asta e romanica…suedezi agresivi și români suedejizati care iau șpagă de la primii…auzi, se saturase, vroia să plece…sunt și impertinenti jegoșii…

  85
 8. 2. Judecator prins cu coruptia curgand prin vene. Obliga acuma statul nu doar sa ii dea salariile si vechimea pe perioada cat a fost in proces, ba chiar si sa suporte cheltuielile de judecata. Este incredibila tara asta. Cum, mai? Cum? Cum?

  171
 9. @Vlad oltean te inseli. Roman Abramovici este cel care a facut primii bani din ciordirea unui tren intreg cu combustibil, nu Putin. Actualul locatar de la Kremlin a fost, dupa ce a demisionat din serviciile secrete, consilier local si apoi viceprimar in Sankt Petersburg, iar primii bani i-a facut din colaborarea cu mafia locala.

  112
 10. 2. Lectia este ca… ghicitoarele au dreptate!?

  32

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube