Știrile zilei – 29 iunie 2017

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

 1. NOU
  #1

  Și ai senzația că tractoriștii fara permis de sfiau și înainte să conducă utilajul pe șosele?:)

  00
  • Nu, dar erau multi care inca aveau minim de constiinta si nu faceau asta. Acum si aia cu constiinta or sa se urce in tractor, pentru ca, oficial, e legal, deci inseamna ca, „oficial”, nu fac ceva periculos.

   00
  • Pe ăia cu permis îi găsești pe TT, deveniți peste noapte experți în Codul Rutier, dar mai ales în cum „știu” ei că se procedează.

   00
  • O sa intre sub incidenta codului penal, deci tot pe acolo.

   00
 2. Primul articol e…. OAUUU. Atât adevăr :(

  00
 3. Nu era profesor, era informatician. Si nu facea parte din comisia de BAC ci trebuia sa asigure conditiile tehnice din punct de vedere informatic pentru desfasurarea examenului.

  00
  • Adica facea totul, de la modificarea programului de calculator pana la carat tava cu cafele!

   00
  • Nu stiu cum era situatia de fata, dar in scolile mici sau cele de la tara unul dintre (sau singurul) profesorii de informatica fac treaba asta.

   00
 4. In Pitești nu exista Hornbach, dar slavă Domnului, exista Dedeman. Iau rupt pe toți ceilalți din oraș, adică BricoDepot, Praktiker și Arabesque. Asta după ce Bricostore, Mr Bricolage și Obi au închis magazinele definitiv. Dintre ei, doar pe Baumax îl regret, aveau preturi bune și produse interesante. In fine, ce vroiam sa zic este ca și la Dedeman poți cumpăra online, de ceva vreme. Livrare cu curier sau cu flota lor :)
  Însă cel mai mult la ei îmi place ca găsești pe site tot ce au în magazin. Îți poți face o idee de preț, sau vezi dacă au produsul în stoc. Ceea ce e super. Dar ceilalți nu prea ai aflat ca sunt în 2017,din păcate.

  00
 5. cristina tunegaru aberează, așa cum o face cam des în ultima vreme. femeia aia a murit nu pentru că era vasalul directorimii, ci pentru că făcea fix o treabă pe care nu o poate face altcineva, pentru că în educație este criză pe 80% din posturi (și criza asta pe anumite materii se vede fantastic de bine în timpul examenelor), pentru că salariul ei e înfiorător de mic, și că niște sute de lei în plus sunt mană cerească pentru un angajat în educație. este feudalism în educație? este, dar mai puțin decât într-o corporație, de exemplu. așa că sugestia că femeia moartă era doar un incapabil care, ca să-și păstreze slujba, accepta orice e pur și simplu o insultă, iar măreața emitentă a acelei opinii a mai coborât câteva trepte de jegoșenie.

  00
 6. La cea cu AirBnb ai uitat să specifici că e vorba de engezi, ei sunt spaima gazdelor.

  00
  • Mizerabili AirBnb. Daca „e un incident izolat”, de ce nu l-au acoperit pe om cu banii de care avea nevoie?
   Țigani. Se întâmplă des? Nu. Atunci ce e cu țigăneala aia?

   00
  • Si pentru ca e Londra e vorba probabil de ciori pe care politia i-a lasat sa petreaca pana dimineata dupa care i-a rugat frumos sa paraseasca locatia.

   00
 7. AirBnb a fost cu adevarat mizerabili in acest caz si asta fiindca suma despagubirilor era mare. Si cu siguranta nu este un incident izolat – agentul telefonic nu face decat sa urmeze procedura adica sa-l forteze pe pagubit sa accepte o suma semnificativ mai mica.
  A fost nu doar o cheltuiala mare dar si stres sa cureti mizeria lasata de japitele respective.

  00
 8. „Pai daca de max 30000 de euro putem face o achizitie directa, sa facem o achizitie directa de 25000 de la prietenii nostri, antena 3”
  Atat de simplu

  00
 9. ce prostie e articolul (teoria) ăla cu nerespectarea legilor cum că dacă s-ar respecta atunci economia s-ar contracta și atunci toți am fi mai săraci fără șpaga noastră cea de toate zilele.
  O tâmpenie.

  respectarea legilor ar duce la curătirea economiei, la micșorarea-minimizarea furtului din banul public, ar propaga meritocrația la butoane nu non-valorile așa cum este acum, ar repoziționa nivelul taxării fiscale aberante actuale la nivele decente și suportabile, ar micșora-minimiza economia gri/neagră etc … toți am deveni (mult) mai bogați, mai civilizați, mai înțelepți, mai sănătoși și mai puțin pupători de moaște.

  cum pana mea poate să scrie cineva o asemenea aberație și să mai fie și băgat seamă.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube