Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

76 comentarii

  1. 4. Cu unul decent ai costuri mai mici decat cu masina si nici nu stai in aglomeratie.
    8. Pai da, ca au avut contabili buni sa-i scoata pe pierdere cum trebuie ;)

    00
  2. La punctul 1, mai e o chestie. Faci o rezolutie dimasta de anul nou intr-o perioada cand esti mai relaxat, ai cateva zile libere etc.
    Apoi reintri in cursa de zi cu zi si iti dai seama ca nu ai timp de hobbi-ul ala.
    Este totusi mai bine sa ai un scop pe termen lung decat sa te arunce viata in orice directie vrea. Ce ii demotiveaza pe multi e ca scopul e prea mare si normal ca te descurajezi. Ideea e sa il descompui pana la cea mai mica unitate de care chiar o sa te apuci. Un progres oricat de mic zilnic e mai bun decat blazarea si descurajarea ( Jordan Peterson pe Youtube are multe chestii de bun simt pe tema asta)

    00
  3. La 8. nu strica sa se puna niste limite, ca daca in loc de 5 mil euro ai facut 3 mil profit sa nu te despagubeasca statul. Ajutorul asta il vad ca gura aia de oxigen care sa te faca sa nu inchizi definitiv business-ul, si ar trebui conditionat de mentinerea personalului (protectie sociala angajati), nu ca motivul sa mentinem bonusuriile pentru CEO sau dividentele pentru actionari sa isi permita Inca un Urus si anul asta.

    00
    • Nici tu nu ai citit legea dar era bine să fi fost alta, nu?

      00
    • Exista limita de 800k eur si una din conditii este mentinerea sau suplimentarea numarului de angajati. Si nu se da pentru scaderea profitului, ci pentru scaderea cifrei de afaceri.

      00
    • @Rumbu – merci de precizari, atat as adauga cum am zis mai sus ca as verifica si profitul, iar daca asta este consistent in continuare si trece de un prag de x lei, sa nu se acorde ajutor sau sa scada procentul de 20%.

      00
    • @Dorin, de ce sa se ia in calcul profitul? Un patron care declara profit si plateste si impozit pentru acesta nu merita sa primeasca ajutor pentru ca i-a scazut cifra de afaceri, dar un alt patron care a cumparat 2-3 masini si nu are profit deloc trebuie sa primeasca bani de la stat?

      00
  4. Tiriac mai lipseste sa ceara ajutor de la stat si Prodanca.
    7. E bine ca nu a murit de la alcool, asta e important.

    00
  5. 3. Initial am zis „ce ironie”. Dupa care, am citit spre final ca in ultima vreme devenise critic al actiunilor lui Putin. E clar, nu mai faceti autopsie
    7. Bai, a devenit omul un model in satul lui? A devenit. Restul sunt amanunte
    In Dambovita s-a rasturnat unul cu masina si la politisti a declarat ca si-a omorat sotia. Daca mai face unul chestia asta, e clar, a devenit moda.

    00
  6. Apropo de faptul ca statia chinezeasca aflata in pericol de coliziune cu sateliti Starlinks. Cred ca, mai degraba, chinezii sunt deranjati de posibilitatea ca unii cetateni sa primeasca internet nefiltrat prin satelitii Starlinks si a cautat un pretext

    00
    • Am mai citit asta… CUM sa primească „internet nefiltrat”? Descompune procedura prin care chinezul ar putea avea „internet nefiltrat” de la prostul ăla.
      Lăsăm costurile, uităm câți chinezi trăiesc cu extrem de puțini bani pe lună… cum ar ajunge un chinez să aibă acces la Starlink, ce implică asta? Ar putea guvernul să controleze inclusiv (modalitatea de) internetul ăla?

      00
    • Apropo, vezi ca sunt niste clipuri de analiză reală a Starlink. În câțiva ani e cam pa, pentru că nu e rentabil.

      00
    • @crisitici vorbesti prostii, ultima data cand am verificat publicitatea si datele utilizatorului produceau bani pentru google, facebook si altii, nu vad de ce n-ar produce bani si pentru musk, in orase cred ca guv. chinez ar putea stopa asta cu interferente dar tot ar putea iesi chinezul in munti sa se conecteze la restul planetei

      00
    • @Cristici, chiar daca 99% din cei 1,4 miliarde de locuitori ai Chinei ar fi la limita saraciei, tot raman 14 milioane de locuitori care si-a permite tehnologia Starlink.
      Si spre deosebire de alte sisteme de comunicare, echipamentele de transmisie/receptie prin satelit sunt foarte greu de depistat. Iar antena folosita de Starlink are o dimensiune de doar 50×30 cm, deci este foarte usor de mascat.

      Dar problema nu cred ca este neaparat asta, ci mai mult faptul ca o companie privata americana a pus oarecum stapanire pe orbita joasa a Pamantului.

      00
    • Internet de dincolo de „marele zid” e o problemă dar rețeaua Starlink mai poate fi folosită ca radar, au făcut o demonstrație nemții prin 2016 cu un radar pasiv care „vedea” avioanele pe baza reflexiilor undelor transmise de stațiile fixe de telefonie mobilă, mai mult cu o „rețea” de emițători care zboara pe deasupra teritoriului tău la 3-400 km se poate crea un synthetic-aperture radar cu care scanezi frumos tot teritoriul de dedesubt.
      Dacă mai pui că poți și să „orientezi antenele” în sus și să „încălzești ionosfera” poti crea „zone” de ionizare excesivă pe care le deplasezi după un plan anume iar astea crează în atmosferă mișcări „în oglindă” și poți influența condițiile meteo.
      Deci Starlink este și armă mass-media și radar și armă meteorologică simultan.
      Doar nu crezi că Musk e miliardar doar pentru că face mașini electrice :))

      00
    • Sa vorbim despre Starlink peste trei ani. In 2025.
      2. Știți ce e foarte ușor de mascat? Dolarii. Totuși, nu mulți români aveau dolari pe vremea lui ceașcă.
      3. Pare China că așa controlează treaba? Crede cineva ca informatiile cu adevărat importante nu ajung la cei 1% menționați, pentru ca au netul cenzurat? Cei 1% chiar sunt „orbiți” și nu pot afla ce vor cu adevărat să afle?

      2025, sa vorbim despre Starlink în 2025.

      00
    • Milioane de chinezi „orientează antenele in sus”… voi procesati ce scrieti?
      Nu reușește o entitate, una, sa se pună de acord cu ceva, acum sa „sincronizam” milioane de civili sa „orienteze antenele in sus”. Poate doar bărbații, și dimineața, eventual, sa fie „sincronizati”. :)

      00
    • Cu stirile astea sunteti la curent?

      Elon Musk described a dire situation with SpaceX’s development of Raptor rocket engines the day after Thanksgiving in a companywide email, a copy of which was obtained by CNBC.
      “The Raptor production crisis is much worse than it seemed a few weeks ago,” Musk wrote.
      Raptor engines power the company’s Starship rocket, with Musk adding that SpaceX faces “genuine risk of bankruptcy if we cannot achieve a Starship flight rate of at least once every two weeks next year.”

      00
    • Bibliografie suplimentara:
      de la Thunderf00t: https://youtu.be/zaUCDZ9d09Y
      de la Common Sense Skeptic: https://youtu.be/2vuMzGhc1cg

      00
    • Măi Cristici, eu înțeleg că tu ești „sărac” în neuroni, nu la antenele chinezilor mă refeream că le orientează în sus ci la antenele sateliților, sunt antene sintetic aperture care se orientează electronic nu fizic. Americanii au făcut teste de încălzire a ionosferei cu stațiile din Alaska dar același efect și chiar mai eficient este să folosești câteva mii de antene de putere redusă decât două trei antene de mare putere.
      Este același efect care la folosit Tesla când a inventat motorul electric trifazat cu câmp magnetic învârtitor, câmpul magnetic învârtitor „trage” după el rotorul motorului, la fel dacă deplasezi zone de ionizare puternică în ionosferă „vei trage” în direcția dorită masele de nori de jos din atmosferă.
      Cei care au ceva cunoștiințe electrice măcar de nivel de liceu înțeleg mai bine.

      00
    • @Cristici, nu inteleg ce este atat de alarmant la acest mail intern. SpaceX este la limita falimentului din momentul in care s-a lansat.

      PS: a nu se intelege ca eu sustin proiectul Starlink. La fel ca tine, sunt de parere ca nu este viabil din punct de vedere economic, mai ales daca ne gandim ca se va dezvolta din ce in ce mai mult tehnologia 5G in frecvente joase.

      00
    • Cei care au ceva cunoștiințe electrice măcar de nivel de liceu înțeleg mai bine…. ca se poate acoperi Pamantul cu internet numai cu 3 sateliti, nu cu MII?
      Da, asa ar trebui. Dar din pacate, aia de i-o sug lui Musk nu vad si nu vor sa inteleaga.

      00
    • Cristi lasă liceul că știm că ție îți plăceau cel mai mult vacanțele și recreația mare.
      Furnizarea de internet este o scuză, în realitate Stralink este o armă, și când vine vorba de arme socotelile economice sunt diferite.

      00
    • Kessler syndrome: A scenario in which the density of objects in low-Earth orbit is high enough that collisions between objects cause a cascade, with each collision generating space debris that increases the likelihood of further collisions.

      Musk vrea el sa puna 40 DE MII de sateliti. Iar daca pica unul, se strica, el trebuie inlocuit = alt obiect in Spatiu. Si cica au o rata de defectare de trebuie inlocuiti toti la fiecare 5 ani: „Starlink’s solution to the latency problem is to have thousands of smaller, short-lived satellites, with lifespans of around five years, to be placed into a Low Earth Orbit of approximately 550 kilometers (340 miles) and lower.”

      Incercati sa vedeti tabloul mare, in timp: 10 ani, 15 ani…

      00
    • Ar trebui sa ma doara la basca, eu am net prin fibra si n-am casa pe varful muntelui – iar daca as avea, as avea-o tocmai, pentru a scapa de net.
      M-am ambalat pe subiectul asta (nu numai aici pe blog) pentru ca… tot vorbim de „eco”, de gunoi, de reciclare… si uite ce se intampla. Vrea prostul ala sa bage zeci de mii de gunoaie in Spatiu, fara nici o posibilitare de a le recupera/distruge/recicla.

      Am citit mai mult, deja e plin de gunoi spatial – care are putere de distrugere (cautati poze, ce a facut o bucatica infima de deseu… s-a comportat ca un glonț).
      S-au incercat niste idei de „colectare”, dar e extrem de complicat. Se mai incearca deturnarea traiectoriei, sa intre in atmosfera sa fie vaporizate – e foarte greu si asta. Ce solutii sunt pana in acest moment? Calcularea traiectoriilor si evitarea din timp. Asta in situatia in care… daca un astronaut scapa o cheie, un surub, aproape trebuie sa bage traiectoria lui in computer.
      So, in situatia asta… eu deja o vad pe drumul catre imposibil de lucrat cu ea… in situatia asta vine prostul ala cu ideile lui marete – sa mai faca el 40 DE MII de gunoi spatial… la fiecare 5 ani.
      Nasol.

      00
    • @Cristici, nu se poate acoperi Pamantul cu internet de mare viteza folosind o constelatie de doar cativa sateliti. Pana si pentru banalul sistem de GPS unde transmisia este unidirectionala, ai nevoie de cel putin 24 de sateliti.

      Dar sa presupunem ca ai avea un sistem de 24 de sateliti pentru internet. Ca sa acopere tot globul, ar fi nevoie sa orbiteze cel putin la o inaltime similara cu cei pentru GPS, adica 20.000 km. Compara asta cu inaltimea de 500 km la care orbiteaza satelitii Starlink si o sa vezi ca ai un delay in transmisiune extrem de mare.
      Starlink ofera acum conexiuni cu latenta de 40 ms si tind sa ajunga pe viitor la 20 ms. In schimb latenta in cazul internetului „clasic” prin satelit este de cel putin 500 ms, ceea ce este enorm pentru nevoile actuale de comunicatie.

      00
    • „In schimb latenta in cazul internetului „clasic” prin satelit este de cel putin 500 ms, ceea ce este enorm pentru nevoile actuale de comunicatie.”
      Adica, gaming?
      Am lasat doua linkuri, dar chiar daca sunt eu „contributor”, tot trebuie sa le aprobe boss-ul: Pamantul e 70% acoperit de apa, unde nu locuieste nimeni. Pentru a tine in picioare Starlink, trebuie sa ai sateliti si acolo, aia e, asta e sistemul.
      Din aia 40.000 de gunoi spatial, care se strica la fiecare cinci ani(!!), 70% e inutil, pentru ca nu sunt oameni unde acopera acesti 70% din 40.000.

      „Nevoile actuale” sunt sa fie cat mai putin gunoi (de orice fel), ca ne sufocam in atat gunoi. Iar cand apare gunoi inutil, ca nu are ala din mijlocul Mongoliei latenta mica, sa joace el CS in retea, e si mai nasol.
      Care este nevoia de latenta mica in Gabon? Pentru ce exact trebuie latenta mica in Vanuatu?

      Iar banii… a comentat fain unul pe youtube: „If people in third world could afford $100/month on internet, telecom companies would be rushing in to provide internet to the remotest corners of the country.”

      00
    • „în realitate Stralink este o armă”
      In realitate, de fapt, Starlink e un cacat generator de gunoi spatial, cu rata de defectare in 5 ani de 100%.
      Au descoperit ei ca poate face X sau Y… a descoperit eugen de pe zoso, si „cercetatorii britanici”. Chinezii sunt fraieri, sau rusii… ei nu stiu din astea.
      Daca ar fi pe bune vreo arma, crede cineva ca ar da voie chinezii sau rusii sa isi faca ăla de cap?
      „Deci Starlink este și armă mass-media și radar și armă meteorologică simultan.” Iar Musk e Mesia, corect?
      Cacat.

      00
    • @Cristici, nevoie de comunicare, nu de gaming. Gandeste-te ca initiezi un apel prin Whatsapp si ai delay de jumatate de secunda. Si daca interlocutorul este conectat tot prin satelit, se aduna si delay-ul lui. Plus delay-ul aplicatiei. Crezi ca pot purta o discutie in conditiile in care intre momentul in care spui ceva si momentul in care mesajul ajunge la interlocutor este mai mare de 1 secunda?

      00
    • Deja o parte majora a Pamantului locuit este acoperita de fibra optica, cu viteze de neimaginat acum 10 ani.
      Armata, in Irak, folosea telefoane conectate direct la satelit – unde abia acolo ar fi importanta latenta. Au putut in 2003, suntem la 20 de ani diferenta.
      Nu e nimic care sa justifice ideile astea de a face gunoi spatial.
      Repet: tarile dezvoltate, cele in curs de dezvoltare, ba chiar si multe din cele subdezvoltate, au deja net prin cablu sau fibra, foarte ok.
      Starlink e un nou concurent pe piata, atat, nu e ceva „revolutionar!”, „extraordinar!”, „fantastic!” cum spun fanii lu’ ala. E doar o firma de comunicatii, care vrea sa intre pe piata. Cu rezultat… sa vorbim prin 2025 despre asta.

      00
    • Aici sunt de acord cu tine, nici eu nu cred ca proiectul Starlink va putea deveni viabil din punct de vedere economic. Asa cum ai spus si tu, satelitii au o durata scurta de viata si pe termen mediu si lung este mai rentabil sa extinzi infrastructura de fibra optica, combinata cu antene 5G pe frecvente joase pentru a acoperi zonele cu densitate mica a populatiei.

      00
    • @Cristici, boss, ce spui tu e 99% irelevant, miliardarii joaca in alta liga fata de noi astialalti.
      e irelevant ce impresie ai tu de Starlink singurul lucru care imi place e ideea de ‘democratie’ desi nu e nici aia garantata, ideea de ‘offgrid’, e un pic amuzant ca esti asa pornit pe musky, afara de cativa teslatarzi si puberi nu e nimeni asa mare fan tesla, stai chill

      00
    • „Democratia” Starlink, si „offgrid” e… cum e la Facebook. In cazul extrem de putin probabil in care Starlink va exista peste 5 ani, viitorul nu e „arme meteorologice, nu stii tu din astea”, e cum e „democratia” de la facebook.

      00
    • Starlink are un potential in zonele unde firmele de internet nu vor sa intinda reteaua pentru ca este nerentabil. Asa ceva ai in Canada si USA. In nordul Canadei oamenii platesc preturi de „„`~300$ pe luna la internet de 1`0 mbs. Pentru ei Starlink inseamna foarte mult. Desigur ca firmele de internet primesc sume imense de la guvern pentru „dezvoltarea ” internetului in zonele rurale dar banii sint mereu insuficienti iar rezultatele lasa de dorit.

      00
  7. Am avut parte de servicii foarte bune, surprinzator de bune, recent, in Poiana. Secretul? Aproape toti angajatii erau asiatici…

    00
  8. 3. *Soţul şi soţia servesc masa
    Deodată, uşa e trântită de perete şi patru securişti dau buzna. Se reped la soţ şi, spre disperarea soţiei, îl iau pe sus şi-l urcă într-o maşină neagră. Trec zile, trec săptămâni şi omul nu mai apare acasă. Disperată, soţia reuşeşte să obţină o audienţă. – Vai, ne pare rău, dar soţul dvs. a murit de pneumonie. – Nu se poate, spune plângănd soţia, soţul meu nu era bolnav când l- aţi arestat, cum se poate să fi făcut pneumonie? – Ei, doamnă, a încercat să fugă, a alergat, şi ştiţi cum este, el transpirat, glonţul rece…*

    00
  9. Nu și-a îndeplinit norma.

    00
  10. 8. Prima conditie este scaderea cifrei de afaceri. La firmele neaose nu avea cum sa le scada cifra de afaceri, fiindca nu o aveau nici inainte declarata, altfel cum mai faceau evaziune.

    De-aia vor primi ajutoare numai lanturile astea mari care sunt singurele care lucrează in „alb”. Si pana la urma nu vad de ce e o tragedie. Au angajati romani? Plătesc taxe in Romania? De ce sa nu ajuti o astfel de afacere daca poti. Daca ii dai banii lui Gigel care face evaziune la greu, tot în mertanu’ lui ajung si in salariile la negru pe care le plateste angajatilor.

    00
  11. 4. Tot mai mulți bogați își cumpără avioane
    = Mie îmi e tot mai clar că există două lumi – lumea oamenilor foarte bogați, și lumea clasei medii sau a celei de jos. Îți iei avion ca să nu ai de-a face cu oameni săraci.

    00
    • Si ce facem cu climate change? Ca de obicei aia mai bogati sunt tari in gura cand vine vorba de subiectul asta.

      00
    • @Marin: avionul meu e Euro 8 că merge cu kerosen, că d-ai-am renunțat la dizelarul meu model 2021, care-i Euro6d temp. 🥱

      00
    • Sunt tari in gura doar cand este vorba sa reduca oamenii de rand consumul. In schimb ei vin la conferinte despre incalzirea globala cu avioane private. Sau cu iahturi.

      00
  12. Nu stiu cecsa zic, dar eu chiar am bifat cele mai importante rezolutii pe anul asta. Si nu au fost de genul „sa imi cumparcps5” sau „sa slabesc x kilograme”.
    Trebuie sa te tii de treaba nu sa vii cu clasicele „de luni incolo…” „de la 1 martie…”

    00
  13. 2. Funcționează dacă vrei tu să funcționeze și îți fixezi ținte realiste.
    3. Rusia inefabilă
    4. Pandemia a mărit și mai mult timpii de așteptare în aeroporturi, time is money deci da, au procedat corect milionarii
    5. Oamenii cu bani preferă Dubai sau insule în locul Văii Prahovei. Săracii oricum nu și-o permit de sărbători
    6. Parcă nu era elegant să pomenești cât câștigi, sau se aplică doar în țările cu apă caldă?
    7. Păcat. Se putea studia pe viu toleranța crescută la alcool, efecte pe termen mediu sau lung, la autopsie nu-i la fel
    8. Cei mari din horeca ar trebui să fie ultimii eligibili pentru ajutoare de stat. Ar trebui

    00
    • Proștii cu bani preferă Dubai. E un loc de căcat, doar poleiala-i de el.

      00
    • 8. Poate ca cei mari din Horeca ar trebui sa fie ultimii eligibili pentru ajutoare de stat. Doar ca ei sunt singurii care au depus dosare complete. Cei mici nu prea au putut justifica scaderea cifrei de afaceri pentru ca o mare parte din activitatea lor era la negru.

      Asa ca prefer sa fie ajutate lanturile mari care totusi angajeaza oameni cu carte de munca si platesc impozite la stat decat patronul de dugheana care nu a facut in viata lui carte de munca vreunui angajat pentru mai mult de 2 ore/zi.

      00
    • @John Temple Nici nu am susținut că toți oamenii cu bani ar fi inteligenți. În Dubai nu am fost și nici nu vreau să mă duc, te cred pe cuvânt:)))
      @Andrei G Discutând de horeca, cel mai mult au suferit din cauza pandemiei pensiunile, cafenelele și restaurantele mici, unele s-au și închis dealtfel. Nici eu nu agreez munca la negru și e păcat că o grămadă de afaceri mici de familie au sucombat sau supraviețuiesc foarte greu iar lanțurile mari prosperă. Nu poți pune egalitate între afacere mică și evaziune fiscală.

      00
    • @Ioana, nu am pus egalitate intre afacere mica si evaziune fiscala. Dar afacerile mici care nu au facut evaziune fiscala au beneficiat de ajutoare din partea statului. Singurii care nu au beneficiat au fost cei care nu au declarat de-a lungul timpului cifra de afaceri reala.

      00
  14. E foarte scump sa mai mergi undeva chiar si in oras, mi-a fost si frica sa intreb cat mai e un revelion la munte. Daca ma duc la un revelion in oras fac un calcul: 500 de lei meniul pt un restaurant mai spalat, 1000 de lei de cuplu. Mai 400 de lei bagi in aranjat muierea asta fara o rochie noua si eu tot intr-un costum ponosit. Cu taxi si mai un pachet de tigari ajung la 1500 de lei o seara de revelion in oras. Hm… mai bine ma duc un weekend la Budapesta in ianuarie si stau la apa termala… :)

    00
  15. 8. Ma gandesc sa imi iau si eu unul, ce recomandati, cu cutie de viteze automata sau manuala?

    00
  16. Legat de 5, nu cred ca au inceput romanii sa „pedepseasca” HORECA pentru serviciile proaste, sunt doar nevaccinati si nu mai pot sa se cazeze.

    00
  17. SPHERA FRANCHISE GROUP SA a avut o cifra de afaceri mai mica in 2020 dar profitul a fost dublu fata de 2019!
    https://www.listafirme.ro/sphera-franchise-group-sa-37586457/

    00
  18. 8. KFC Delivery deja la ultima comanda pe langa faptul ca mi-au adus gresit ce era pe bon si portiile s-au miscorat drastic iar calitatea este din ce in ce mai slaba.Uleiul in care erau prajiti cartofii nu a mai fost schimbat de pe vremea lui Decebal iar salata aia Coleslaw a ajuns ceva furajer de nu as da nici la vaci sa manance.
    HORECA din Romania merita sa se scufunde mai rapid de cum a facut-o Titanicul, angajatii sunt platiti mizerabil , conditiile de igiena au inceput sa fie din ce in ce mai slabe iar preturile au inceput sa creasca masiv. Cred ca falimentul acestui sector este cel mai bun tratament , atat al celor care lucreaza in alb cat si al celor care lucreaza la negru , probabil asa ar invata ce inseamna respectul pentru client.
    Muie HORECA !

    00
  19. 6. S-a interesat cineva ce dari plateste? La 40k/luna ar trebui sa fie ceva …

    00
    • nu, ia banii la pungă.

    • @miticosul, uite am verificat eu acum.
      Pe una dintre firme are in 2020 cifra de afaceri de peste 2 milioane de lei si profit de peste 1,7 milioane. Probabio ca are mai multe firme=diferite, asadar putem sa spunem ca declara o mare parte din incasari (daca nu chiar toate).

      Poti sa cauti si tu DORIAN POPA SHOW S.R.L. pe mfinante.gov.ro

      00
  20. plot twist: Consiliul de Administraţie al Sphera Group (SFG), administrator în sistem de franciză al restaurantelor KFC, Pizza Hut, Taco Bell, convoacă acţionarii pentru a vota aprobarea repartizării a 35 mil. lei din profitul nedistribuit pe 2020 sub formă de dividende, respectiv 0,9 lei pe acţiune.

    https://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/sphera-group-vrea-sa-si-remunereze-investitorii-cu-35-mil-lei-din-20432321

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile