Știrile zilei – 28 iunie 2013

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. Si mai era cevaaaa…

  Ahhh, e ziua mea! 🙂

  00
 2. Direct asa, de ce nu citim, cam impropriu spus. Unii citim altele. Ce imi mai pasa mie de Eminescu cand exista Sam Deering? Ce mai conteaza luceafarul cand Rasmus Lerdorf a inceput „seria de CGI-uri” ce acum imi mananca noptile? Copii mei de ce nu vor invata despre John Resig?
  Nu toti primim cu aceeasi caldura lectura, nu toti avem aceleasi pasiuni. Prefer sa citesc un pic din Lars Klander in loc sa-l aud pe Liviu Lebreanu in timp ce-mi povesteste lucruri care nu ma intereseaza.
  Dacar ar fi scos Guido van Rossum un roman, pai atunci da, altfel nu.
  Mama ei de literatura romana, probabil cei care lucreaza in guvernul roman viseaza prea mult Ion noaptea de tot uita sa filtreze niste amarate de variabile!

  00
 3. Cu taxa de pod e simplu: a constatat guvernu’ ca nu poate sa ne-o ia; ar trebui sa fim fericiti, ca natiune zic?

  00
 4. Nici slot-ul CI nu e folosit la televizoarele actuale, dar e prezent la fiecare model. Producatorii incearca sa includa cat mai multe intr-un televizor, utile sau nu, pentru a impresiona cumparatorii mai putin avizati.
  In privinta 3D-ului, ESPN 3D se va inchide pana la sfarsitul anului, dar Sky 3D pare ca merge bine. Are un nou documentar Micro Monsters 3D cu David Attenborough si transmite mai multe evenimente sportive. Din pacate, operatorii de cablu de la noi nu sunt prea interesati sa preia asa ceva.

  00
 5. Salut eliminarea taxei de autostrada pe perioada verii si numai in weekend pt ca se formau cozi de 2h la bariere. Asta este si motivul de altfel. Daca nu sunt in stare sa colecteze taxa intr-o maniera civilizata, mai bine renunta la ea.

  00
 6. …si acuma ca s-a scos taxa… nu se vor mai forma cozi sa inteleg… ?

  00
 7. Nu vreau să le dau idei, dar era greu să facă ceva în genul rovinietei, o plăteşti unde vrei, şi puse nişte cititoare de numere la început şi la final de pod şi gata?

  00
 8. @CristiN; Maniera in care se colecteaza taxa de autostrada e identica si in alte tari mai „civilzate”. In Croatia am stat in coada de 3h pe 10 km, in Italia 1h/ 1km si mai sunt exemple.
  in + nu te obliga nimeni sa mergi la Constanta pe A2 daca nu iti convin conditiile.

  00
 9. Nici nu ma mai mira ca Panasonic este pe pierderi

  00
 10. NU citesc pentru ca s-a imputit treaba la scoala. Eu aveam in generala, o profa de limba romana care ne dadea de citit la toata clasa pe perioada verii carti diferite. In toamna trebuia sa mergem cu mapa, prezentari.

  00
 11. Ce nu pricep eu este necesitatea poeziei in zilele noastre. La ce ajuta poezia acum? Nu ii vad utilitatea decat in compunerea versurilor pentru melodii. Nu am vazut o singura persoana macar care sa citeasca poezii si sa fie adaptata la nevoile zilelor noastre. Doar tristute nef**ute si fatalai de 30 de ani parasiti sau indragostiti de niste nasoale ca si ei. Asta in cazul in care nu sunt virgini si la varsta respectiva. Sa consideram asemenea persoane esuate social un exemplu de cultura pe care ar trebui sa le urmam in societatea actuala? O carte buna e binevenita oricand. Dar poezii? In anul 2013?

  Oare cate thumbs down o sa primesc de la specimenele astea cand vor citi comentariul meu?

  00
 12. embrace yourself, micutule miticule

  00
 13. Mitic: cuvânt folosit de toti țărușii. Ia zi, ai văzut vreodată cum arată asfaltul?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube