Știrile zilei – 25 mai 2016

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. Si argumentul contra, de avocatul diavolului: Omuletii astia merg la zeci de concursuri de idei, si sunt abordati la fiecare eveniment de macar un antreprenor care a redescoperit apa calda.

  Soc! Multe dintre idei atat de fumate incat apar in topuri de genul „cele mai bune idei de afaceri pentru 2016”, pentru de regula orginialitatea e 1 intr-o mie. Chiar mai rar, un administrator de fond de investitii pe pharma mi-a spus ca o idee originala si demna de urma gaseste dupa ce filtreaza 200.000 de alte propuneri!

  Ori Gigel e fix convins ca a descoperit miezul din gogoasa si el are idea stralucita. Spun asta din experienta, anul trecut am fost implicat intr-un astfel de program si din 120 de inscrieri puteai grupa lejer cate 4/5 pe fix aceeasi idee. Ma saturasem de platforme de monitorizare pe retele sociale, de recrutare sau de vandut bilete online.

  Mai rau, chiar am intalnit pe viu situatia de „antreprenor” revoltat ca i-a fost furata idea geniala de a face un site pentru comparat preturi, in 2015, no shit!

  Si povesti situatii de genul tot am la indemana, material destul pentru un blog.

  00
 2. Sara e ok, thx Boss

  00
 3. Acu stau si ma intreb…daca Anafu nu plateste isi pune proprire singur sau cum?

  00
 4. Eu sunt curios dacă și angajatul/ angajații ANAF care au greșit efectiv au fost puși să plătească în solidar cu instituția. Cred că numai așa îi poți face pe funcționari să-și învețe procedurile, regulile și legile și să fie competenți.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube