Știrile zilei – 25 iulie 2014

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Nu stiam ca agentiile lucreaza dupa ureche. Trist daca ii sperie ceva asa banal.

  00
 2. parca au mai incercat odata o lege de genul, cu autostopistii, si nu le-a mers. a fost acum vreo 7-8 ani iar configurarea era cam aceeasi.

  00
 3. Detaliul esential care face ca agentiile(de media) sa fie reticiente la programatic e un cap de tabel care incepe asa :

  Agentie Rebate % Conditii speciale: discount, CPM special, bonus afisari, etc.

  00
 4. Altex+mediagalaxy ar trebui sa fie si ei pe acolo in top…

  00
 5. e vina organizatorilor ca printeaza invitatii. ei se folosesc de aceste invitatii pentru a „imbuna” persoanele care cred ei ca sunt influente din zona de sponsorizari, barteruri, o recenzie pozitiva, etc. atat timp cat exista invitatii, intotdeauna vor fi si oameni care le vor cere, pe drept sau pe nedrept

  am vazut in olanda pe usa la club: „THERE IS NO GUESTLIST TONIGHT”. poti sa fii madonna in persoana, stai la coada,

  00
 6. Cum face facebook banii si cum ii face google…

  00
 7. @Flat in Olanda o fi exact invers ca la Hollywood, unde stai in coada si inauntru e gol doar de dragul de a avea guest list

  00
 8. Legat de autostopisti e Uber prin US care face concurenta taximetristilor si din cate am auzit este ceva asemanator in Bucuresti. Legea e absurda daca se aplica la o masina de 2-5 locuri , la un microbuz mi se pare normal sa ai licenta si asigurare sa faci asa ceva , dar daca vezi unul pe marginea drumului i s-a stricat masina si il duci pana la primul oras, sat …. e absurd, si nu trebuie sa copiem toata magariile de afara.

  00
 9. Sunt mai mult de 7.2 milioane de romani pe Facebook, articolul catre care e linkul precizeaza ca astea sunt conturile din Romania. Cu siguranta si romanii care au emigrat in diferite colturi ale lumii (Italia, Marea Britanie, Statele Unite, Spania, Emiratele Arabe Unite, Australia, Olanda – ca sa iti dau exemple de tari in care stiu eu romani cu cont pe reteaua de socializare) au intr-un numar destul de mare conturi.

  Eu cred ca sunt peste 10 milioane de romani pe Facebook, adica aproximativ 50% dintre romani, iar in segmentul 13-50 de ani cred ca procentul bate spre 100% (din categoria asta de varsta nu prea mai stiu pe nimeni care sa nu acceseze macar de pe telefon facebookul).

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile