Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

 1. Citez din stirea cu rinocerul: ” Vanatorii care pot fi vanati sunt alesi dintre animalele…”

  00
 2. Takata Arad, a primit o amenda substanţială de la ANAF pentru că nu au declarat 20 mil. euro. Banii au fost nedeclaraţi în anul fiscal anterior.

  00
  • NOU
   #3

   Takata este in ultima vreme in scadere periculoasa de clienti.. Multi din cei carora le expira contractele cu ei … nu le mai reinoiesc sau daca le reinoiesc obtin preturi foarte bune. Deci Profitul lor scade.

   00
  • unde ai citit tu asta?

 3. Sevil jura pe biblie dar apoi citim ca e musulmana. Cum o fi sa juri pe ceva in care nu crezi ?

  00
  • cica a depus juramantul pe Coran, asa scrie la lege :))) strange things are happening, lost their number.

   00
  • juratul pe biblie e o porcarie pentru un stat care se considera laic. dar e doar o cutuma, un ritual, la fel cum ai jura cu mana pe „Amintiri din copilarie”

   00
  • NOU
   #8

   Cand am depus juramantul de functionar public, am pus mana pe constitutie, dar poezia s—a terminat cu „asa sa—mi ajute dumnezeu“. Curat stat laic!

   00
  • Cum o fi să juri cu mâna pe „ouă”? :mrgreen:

   00
  • Conform art. 62(6) din Legea nr.188 din 8 decembrie 1999 privind Statutul funcționarilor publici, jurământul are următoarea formulă: :

   „(6) (…) Jur să respect Constituția, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect și fără părtinire legile țării, să îndeplinesc conștiincios îndatoririle ce îmi revin în funcția publică în care am fost numit, să păstrez secretul profesional și să respect normele de conduită profesională și civică. Așa să-mi ajute Dumnezeu. Formula religioasă de încheiere va respecta libertatea convingerilor religioase.”

   Ultima propozitie precizeaza, practic, două lucruri:
   1. Ca poti sa spui Allah, Jehova, Budha etc. în loc de Dumnezeu, in functie de cartea fundamentala a cultului religioa de care ții (Biblie, Coran, Torah etc.)
   2. Daca esti ateu, poti sa nu spui deloc ultima propozitie, mai ales că vei jura pe Constitutie. Libertatea convingerilor religioase inseamna si libertatea de a NU avea convingeri religioase.

   Deci, da, statul este laic. Doar ca unii proști nu știu sa-și exercite drepturile…

   00
 4. Eu nu inteleg de ce se ofuscheaza lumea ca Dragnea si-a pus mana dreapta la minister. Plm, PSD-ul e la putere, Dragnea e unul dintre liderii PSD, normal ca a pus pe cineva de incredere acolo, doar nu era sa puna un dusman sau pe cineva de la PNL. Asta inseamna cand un partid e la guvernare, isi pune oamenii partidului in guvern, si din cate am inteles femeia aia a fost si ceva secretar de stat inainte, deci are un pic de lagatura cu ministerul respectiv.

  00
 5. daca Dragnea avea oo, il punea pe Basescu la minister :)

  00
 6. plm, la ce-i mai zicem guvernul romaniei cand de fapt e rampa de lansare spre inchisoare a borfasiilor, ultima halta.

  00
 7. Pentru aia cu tați:

  1-10: How about no?

  Anything else?

  00
 8. Primele mi se par mai de bun simt (mi se pare normal sa ajuti), dar ultimele incep s-o dea prea tare in fictiune.

  00
 9. Dar de browserul Ghostery pentru Android nu zice nimeni nimic desi a fost lansat cu mult inainte de cel de la AdBlock si pe langa faptul ca blocheaza reclamele , mai blocheaza si trackerele care iti urmaresc ce faci pe site? :)

  00
 10. La faza cu tatii, unele mi se par de bun simt, dar altele mi se par prea mult pentru simplul fapt ca taticul ala de obicei vine DEJA rupt acasa, ca n-a fost plecat in concediu… Apoi daca omul sta la casa si intamplator casa nu e finalizata (a se citi semi-santier) mai are si multe chestiuni de rezolvat. Sta cu familia, sta cu copiii, ajuta cand poate si cu ce poate, dar nu e SINGURA indatorire pe care o are cand e in afara jobului…

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile