Știrile zilei – 20 septembrie 2016

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

 1. Apropo de renault și normele euro5/6: când toți, absolut toți producătorii de mașini încalcă normele de 10 ori știi că ai o problemă gravă, dar nu cu producătorii ci cu normele. Eu nu văd în schimb niciun calcul care îmi arată cât salvez conducând un diesel și, implicit, consumând 5-7 litri la sută în loc de 10-15. Și când zic de cât salvez, nu ma refer numai la urși polari și ‘plancte’ ci și la pomparea mai mai lentă de petrodolari în buzunarele susținătorilor de terorism, saudiții

  00
 2. „Tânăra a devenit milionară în euro de pe urma celor 43 de contracte primite de la stat în perioada 2010- 2015, majoritatea după ce a început să ocupe funcţii de conducere în companii publice.”
  43 de contracte in 5 ani?
  Imi aduc aminte de „Nu ne vindem tara”…
  Iar cand spuneam sa angajam un ucigaș platit, la care sa facem cheta publica, luam minusuri.

  00
 3. Aia cu fumatul nu ni se adreseaza noua. Noi avem bun simt si oricum nu fumam in masina cand sunt copii sau femei insarcinate. Dar daca esti destul de retard sa vrei totusi sa fumezi in conditiile astea, macar sa fie ilegal si sa iti iei amenda de prostie.

  00
  • Partea cu minorii o înțeleg, da’ dacă gravida e fumătoare, se aplică amenda? Dacă fumează ea oare se încadrează și ea la o amendă, că fumează în mașină cu ea însăși?

   00
 4. voi ratatilor ce ati facut pana la 30 de ani? presupun ca nu milioane de euro

  00
  • săraci, ratați și proști :(

  • Prostii de noi nici măcar expertiza pentru 43 de joburi in 5 ani nu avem.
   Iese cam un job pe luna? Facea 10 joburi pe an, simultan, in anul următor schimbând complet? Cate ore pe zi acorda unui singur serviciu? Dupa orele-munca facute, poate ar trebui deja sa fie pensionara?

   00
 5. Lamuriti-ma cu o chestie, poate vedeti mai clar decat mine: madama aia bogata, a furat numai din Constanta, sau a pagubit toata tara? Cine o duce prost pentru ca parintii aleia fura, constantenii, sau e cumva afectat direct „tot poporul”? Faza e ca eu nu sunt din Constanta, si ma intrebam daca astia care nu voteaza in zona ar putea avea vreo vina ca inca mai e in viata p!#%a asta…
  Cine-s prostii, NOI, sau doar constantenii?

  00
 6. Vreau mai multe poze cu Maria

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube