Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. 10 MAI 2014 “Preşedintele Traian Băsescu a declarat că este “revoltat” că agenţia de rating Standard & Poor’s încă menţine România la evaluarea de “junk”, adică ţară nerecomandată pentru investiţii. Şeful statului a precizat că această agenţie este “extrem de incorectă” faţă de România ”

  16 MAI 2014 Romania Regains Investment Grade at S&P on Debt Cuts

  00
 2. “„Dacă aşa sunt ei mai plângăcioşi în situaţii de genul ăsta eu nu stau să mă uit după lacrimi. Eu vreau să protejăm popendulaţia şi bunurile”, spune Liviu Dragnea, vicepremier.”

  Misto cu oameni ca asta in guvern.

  @Vali
  cum pot sa pun quote in comentariu?

  00
 3. @tester: Booyah :)

  Cine are *oiae, are …..

  00
 4. NOU
  #5

  stati asa ! dacia crede ca masina de 5.000 de euros e destinata pentru india, ca nivelul de rai e diferit. in ce fel, diferit? Eu fac naveta zilnic 40 km dus intors la servici, dar din salariul de 1.400 de lei, nu reusesc nici sa-mi iau mobila, dar o masina low cost!

  00
 5. Din câte ţin eu minte din House of Cards, vicele merge în ţările bananiere, iar preşedintele în alea importante, nu?

  E clar de ce categorie suntem :))

  00
 6. @tester – daca ar exista o corelatie intre cele doua evenimente inseamna ca Basescu a gresit flagrant, putea cere si el acordarea unui rating BBB….:)

  00
 7. @functionara: in sensul ca acolo nu sint obligatorii airbagurile, Euro 5…

  Cit despre cutia automata… e doar un raspuns politicos – nu ar da bine sa spuna ca nu vor sa puna sau nu ii intereseaza. Evident exista interes pentru automata iar el nu poate spune luati-va gindul ci ca da, avem planuri…

  00
 8. “While I was absolutely happy with my Nikons in the film days, I was nothing but unhappy with my digital Nikons. Why? I felt screwed every time I made another purchase. There was always some thing or other missing, disabled functions, ignoring real needs, arogant pricing, forcing decisions on me I really did not want to make. In short, over the years, I developed a deep feeling that Nikon are having me for a fool.” <= subscriu.

  00
 9. Mie asta cu Dacia si cutia automata mi se pare a fi o stire extrem de importanta si n-am prea auzit de ea pana sa intru aici…

  00
 10. Eu vreau duster/logan de 7500 de euro cu cutie automata, aer conditionat, ABS, ESP si optional cruise control.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.