Lovitură grea pentru posesorii de Dacia și BMW

Parcările de lângă blocuri vor avea regim special:

Parcările de bloc pot fi amenajate la o distanţă de cel puţin cinci metri de ferestrele imobilului, iar în parcare sunt interzise activităţi de reparaţii şi întreţinere auto, prevede un ordin emis de Ministerul Sănătăţii în mandatul lui Eugen Nicolăescu.

Aceste prevederi sunt menţionate în anexa Ordinului pentru aprobarea Normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al popendulaţiei. Ordinul a fost aprobat de fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, la 4 februarie, cu puţin înainte de încheierea celui de-al doilea mandat al său, relatează Mediafax.

Unde își vor mai face unii reviziile anuale dacă nu în parcare? La service, ca animalele?Cine va mai avea grijă sa producă pete de ulei de pe asfalt? Unde vor mai vedea fetițele de 11 ani maieuri albe și unsuroase?

Alooo, conducerea, ce facem aici, distrugem o tradiție?!!?

sigla-nypd-security

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

16 comentarii

 1. „Parcările pot fi amenajate…” Până la amenajarea în sine curge timp, se fac șleauri pe drumurile asfaltate recent sau se construiește un bloc pe locul parcării pentru că parcarea nu e rentabilă.

  00
 2. Ce dragut ai fost, ai zis „maieuri albe și unsuroase”. Alea nu deranjeaza, noadele paroase iesite din pantaloni deranjeaza.

  00
 3. Dar lichid de parbriz am voie sa-mi pun? Sau sa-mi umflu rotile?

  00
 4. Dacă nu se aduce atingere parcărilor deja existente (ar ieşi revoluţie dacă s-ar atinge cineva de ele), efectul ordinului este undeva pe la zero. Adică se va aplica doar blocurilor ce vor fi construite în viitor. Cele în diverse stadii de execuţie nu vor fi nici ele influenţate. Iar în blocurile noi oricum nu se mută posesori de Dacii vechi. Mai exact guvernul se face că face ceva, iar tu te-ai făcut că ai scris ceva despre acel nimic. Încep să cred că a început Ponta să te plătească ca să ne creezi impresia că el chiar guvernează 🙂

  00
 5. „Unde își vor mai face unii reviziile anuale dacă nu în parcare?”

  Pe trotuar, evident. Aia nu e parcare amenajata.

  00
 6. Raman pentru astfel de activitati raurile, ramurile, campiile si dealurile din jurul oraselor.

  00
 7. Cine o sa aplice legea asta? Politia Rutiera? Comunitarii? Sau poate sta vre-un procuror la coltul fiecarui bloc la panda?

  Legi sa fie… hartie este destula.

  00
 8. Abia aștept avocatul care va câștiga în instanță anularea amenzilor pe ideea că între ce făcea clientul acolușa sub dacie nu se încadrează în definiția de dicționar a cuvântului „reparație”.

  00
 9. urmeaza ca ministrul transporturilor sa dea lege sa se zideasca ferestrele ce sunt la mai putin de 5 m de parcarile amenajate. si uite asa se rezolva si aceasta problema. proble majora este ca sunt parcarile lipite de bloc? ce ne facem cu strazile ce sunt la 2 m de ferestre? alea nu mai deranjeaza?

  00
 10. @Traian Ba o sa iasa, dar cu sticla de apa, si daca il surprinde organul de control, spune ca e minerala si o bea.

  00
 11. Adevărul e ca Renault doar posesorii de Renault ce își mai fac revizia la service.

  00
 12. nu o sa mai iasa romanul cu galeata si buretele in parcare, dar ne descurcam noi 🙂

  00
 13. Ma oftic acum ca nu i-am facut poza unuia la bloc, m-am tinut 1 saptamana sa ii fac, are omu un passat d-ala de la 2008 incoa, model mai nou, a reparat la el 2 sapt la bloc, a pus masina pe butuci efectiv si in fiecare seara venea cu un vecin si mesterea la ea . Altul cu bmw isi schimba singur rotile de iarna cu alea de vara, scump 20 lei la service. Looks like we don`t fancy civilization .

  00
 14. maniak – unora le face placere sa mai mestereasca… asta nu inseamna sa schimbi uleiu sau distributia in strada dar totusi, ce e asa de naspa sa schimbi rotile ?

  00
 15. O prostie imposibil de aplicat in Bucuresti si alte orase mari. Exemplu: locuiesc in Militari, iar pe strada mea, intre ferestrele si masinile parcate in lungul strazii nu e decat trotuarul (1 m) si max. 3 metri de curte cu verdeatza, deci 4 in total… Cinci metri? Haida-de…

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube