Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

32 comentarii

 1. Presupun că ăsta e, că nu era specificat în articol: xiaomistore.ro

 2. Daca se implementeaza masurile de la 2), eu unul as cam paria pe o crestere accentuata a numarului de masini care circula fara a avea RCA.

  00
  • Si ce daca, tu iti iei banii de la compania ta si apoi compania ta il jupoaie pe ala vinovat prin diferite metode. Cand platesti triplu pt un RCA la un asigurator bun e normal sa beneficiezi tu de servicii mai bune.

   00
  • Si cum iti recuperezi banii daca ala de nu are RCA iti loveste casa? Sau cum iti recuperezi banii pentru spitalizare in caz ca da peste tine pe trecerea de pietoni? Nu stiu, zic si eu sa ma aflu in treaba.

   00
  • jay, ai auzit de procese?

  • Jay are dreptate. Practic fac obligstorie decontarea dorecta, care nu se aplica daca celalalt nu are asigurare. In cazul asta e apa de ploaie masura asta.

   00
  • Vali, tu stai la casa. Ce preferi: sa stii ca ai castigat un proces in urma caruia ai de recuperat 5000 – 10000 euro de la unul care nu are nimic pe numele lui/traieste din ajutor social sau ca ai de primit suma aia de la o companie de asigurari?

   00
  • @jay – mai documenteaza-te, tu iti iei imediat banii de la asiguratorul tau, la care ai tu polita de asigurare, iar asiguratorul il jupoaie pe ala dupa aia (regres cu asiguratorul lui sau proces daca nu are asigurare). Asta e ideea, tu sa iti recuperezi banii repede si apoi asiguratorul tau se descurca sa ii recupereze.

   00
  • MihaiDB, tu, in calitate de pieton, ce asigurare cu decontare directa ai?

   00
  • @jay & Dan 2 Si acum, fara decontare directa cum iti recuperezi banii daca ala nu are RCA? Nu se schimba nimic in cazul asta.

   00
  • @jay – eu ti-am zis sa te documentezi, nu sa vorbesti din auzite. Politele RCA au doua acoperiri: „daune materiale” si „vatamari corporale si deces”. Ca pieton esti despagubit prin acoperirea „vatamari corporale si deces”, acoperire care nu este inclusa in decontarea directa. Legea modifica doar ce tine de „daune materiale”.

   00
 3. 4. Si eu imi fac drum sambetele pe la Bv la Sushi Master.

  00
 4. 4. Doar eu nu am comandat niciodata sushi anul trecut ?

  00
 5. 5. Foarte mic prețul grâului la ruși. La noi prețul e între 0,80 si 0,95 lei/kg.

  00
 6. https://mi-home.ro/mi-pocket-speaker-2-black

  „Mi Bluetooth Speaker 2 are un design clasic care își datorează designul profesional Danemarcei TYMPHANY (Difen Ni). Multumesc netului în partea de sus a difuzorului, sunetul este clar, plin de basuri profunde și înalte frumoase. Bucurați-vă tare și clar sunet datorită echilibrului audio perfect. ”

  Sa multumim netului ca are translator automat!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube