Știrile zilei – 18 iulie 2018

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

31 comentarii

 1. Sunt curios cum au ajuns analiștii la „valoarea reală” a locuințelor.
  În 2008 oare ce spuneau aceeași analiști? :)

  00
  • zilișteanu e super analist, se pricepe.

  • Se pare ca, înaintea unei crize imobiliare, apare Zilisteanu sa ne spună ca prețurile la imobiliare or sa crească, sunt chiar mai mici fata de cât trebuiau sa fie și nu e panica, sa cumpărăm in continuare.

   00
 2. Lache de la Fox a pus întrebarea fix ca să se râdă de el și să fie ridiculizat subiectul. Astfel oricine va aborda subiectul serios la TV, va porni cu stângul.

  00
 3. Atentie cei care au servicii de la Clax Telecom – din ce stiu ei detin si xservers.ro (daca nu cumva au vandut site-ul intre timp)

  00
  • Au mutat deja serviciile si site-ul xServers.ro de pe Clax pe Web Class IT ( cele 2 firme sunt detinute de aceeasi persoana)

   00
 4. E corect ca suntem aproape de varf de bula in imobiliare dar daca nu astepti 3 ani deja ai platit rata care oricum se ducea pe fereastra la chirie si ai casa ta..

  00
  • hai mă, nu mai glumi cu asta…

  • O fi calculul exact sau nu, dar ca idee în articol spune că pentru diferența de 20 de mii, plătești la final 40 de mii. Chiria pe 3 ani ar costa 10 mii. Oare nu merită să aștepți? Sau na, poate pentru unii plata lunară timp de 30 de ani și diferența aia de câteva zeci de mii e un fleac, caz în care…go for it.

   00
  • Terminați cu 30 ani…oricând pot sa vinzi și să te muți in chirie

   00
 5. nu numai că raportul ăla nu a fost întocmit de un „nimeni în drum”(dacă și agențiile de contraspionaj americane sunt nimeni, ce să mai zic de tribunale, procurori, sau lege), dar ofițerii ăia gru, rușii, au fost deja puși sub acuzare – în fine, cel mai amuzant comentariu este tot al unui român, care a menționat la video că ziaristul era nesimțit că l-a deranjat pe un șef de stat; probabil nu știe că ăsta e rolul ziariștilor, să fie nesimțiți în locul publicului larg, să pună întrebări incomode și să „fie lache” fix când e cazul

  00
 6. Ce ma enerveaza cand vad cum se plang americanii, sa investeasca in ce vad ca merge, sa se mute, plm la ei toate produsele sunt mai ieftine decat in restul lumii cu exceptia serviciilor in general dar se plang de zici ca traiesc in congo

  00
 7. NOU
  #19

  Eu n-o înțeleg pe asta cu blocarea trecerii de pietoni. Adică da, nemulțumirea lor e validă, dar de ce nu fac ceva care sa ii afecteze pe cei responsabili?

  00
 8. Nu m-aș mira ca în cazul blocării unei treceri de pietoni să se aplice și amenzi pietonilor care nu respectă indicațiile polițistului.
  Conform codului rutier,OUG 195/2002 la art 31:
  „Participanţii la trafic trebuie să respecte regulile de circulaţie, semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţistului rutier, precum şi semnificaţia diferitelor tipuri de mijloace de semnalizare rutieră, în următoarea ordine de prioritate:
  a) semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţistului rutier;”

  00
 9. La stirea cu apa in Bacau se vede cat de prost primar au. Spicuind:
  – „la prima avarie…a fost o greșeală de execuție. Se poate spune, într-un fel sau altul, o fraudă.”
  – „această nouă avarie, … putem discuta de o nouă greșeală de execuție…”.
  – „…nu mai este în garanție, dar executantului i se poate oricând reproșa faptul că nu este în teren ceea ce este și în plan”

  Deci se strica teava la un capat, din cauza unor greseli de executie. Se strica apoi la celalalt capat, din acelasi motiv. Dar in loc sa faca plangere penala pentru frauda, ei ii „reproseaza” constructorului. Ca sa nu il supere ma gandesc.

  00
 10. Ce faceau mai exact astia de la Clax?

  00
 11. „confiscă de la inculpată următoarele sume de bani: 446.676,205 ron, echivalentul în lei a 6.601,645 euro ?i 383,69 USD la cursul BNR de la data rămânerii definitive a prezentei sentin?e.”

  Virgurlele si punctele alea ma fac sa cred ca nu-i chiar vorba de 7 milioane de euro.

  00
 12. Nu merge linkul de pe twitter.

  00
 13. M-am oprit la „1500 square feet starter home”. Adica 140 m. patrati. Pentru o familie de ceva profesori cu jumatate de an concediu.

  00
 14. Ii plangeti pe americani? Pai ei vor sa steai in case de 200-300 mp, nu cred ca stau doi adulti si un puradel in 50mp construiti/utili sau cum naiba mai e acum.

  00
 15. Da zoso, să știi, e mișto tare în Bacău. N-am mai făcut duș de sâmbătă și cumpăr apă ca să pot arunca în WC sau să spăl vasele. La spălat hainele nu mai am pretenții. Hoții dracului.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube