Știrile zilei – 18 februarie 2021

  1. Brunetă . Roșcată . Apus . Oraș . Brunetă . Brunetă . Oraș . Brunetă . Blondă
  2. Sennheiser vrea să vândă divizia de produse civile
  3. Adidas vrea să vândă Reebok
  4. Încă o numire dubioasă de la PNL
  5. Prejudiciul în cazul bancomatelor din Mexic e uriaș
  6. Locuințele au ajuns la prețuri record
  7. Etna erupe din nou
  8. Americanii nu mănâncă crap că nu le place numele
  9. Tarom trebuie închis de tot
  10. Cronica de tehnologie
  11. Cronica de business

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

54 comentarii

  1. Dacă închizi Tarom de tot, neamurile și pilele se vor distribui către alte companii de stat, nu vor dispărea. Pe principiul ăsta toată țara trebuie închisă de tot.

    00
    • Si tu esti unul din economistii care cred ca bugetarii ar trebui sa aibe salarii si mai mari ca astfel economia va merge ca unsa, banii se reintorc in economie si totul va fi ok ..!?

      00
    • Gigele, are rost să îl enervăm pe ăsta micu’ care deține blogul cu dialogul nostru în care eu încerc să îți explic ce am vrut să spun și tu oricum nu înțelegi?

      00
    • Nu e problema ca se redistribuie, se mai ciocnesc niste interese si unii ies. Tot ce e firma de stat cu interese clar comerciale si care nu face profit trebuie inchis/vandut.

      00
  2. V-a placut cum au ramas parlamentarii fara pensii speciale?
    Dar cum UDMR s-a abtinut?
    Oare chiar au ramas? :))))) Ce o avea de zis CCR?
    Important e ca s-a vrut. Nu s-a putut, dar s-a vrut, aia conteaza.

    00
    • Va pica legea la CCR pt că a avut grijă PNL să bage șopârla cu anularea pensiei inclusiv pt cei care o primeau deja, care sa anuleze complet legea, o decizie CCR de acum 10 ani spune clar că pensia e un drept dobândit care nu poate fi redus și nici o lege nu se poate aplica retroactiv.

      00
    • Iar pensiile speciale ale parlamentarilor sunt cele mai puține și printre cele mai mici dintre pensiile speciale, de securiști și magistrati care au pensii de zeci de mii de euro nu se leagă nimeni.

      00
    • soparla a bagat o USR, nu PNL

    • Soparle bagate de niste porci…lumea animalelor…

      00
    • Pensiile speciale pentru parlamentari nu mai există de la data intrării in vigoare a legii adoptate ieri în Parlament, deci legal trece de CCR
      Pensiile speciale aflate în plată se suspendă – aici e hiba unde CCR ar avea de comentat

      00
    • Fără amendamentul ăla, „șopârla” cum ziceți voi, pensiile speciale nu ar fi fost eliminate, o groaza de jegoși ar continua sa primească pensie specială. Un fel de anulam pensiile speciale de ochii lumii. USR n-a băgat aia la mișto, s-au bazat pe ceva când au adus amendamentul:

      În schimb Coaliția se bazează pe o decizie nr. 458 din 2 decembrie 2003, dată de Curtea Constituțională și publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 24 din 13 ianuarie 2004, care a statuat că „o lege nu este retroactivă atunci când modifică pentru viitor o stare de drept născută anterior şi nici atunci când suprimă producerea în viitor a efectelor unei situaţii juridice constituite sub imperiul legii vechi, pentru că în aceste cazuri legea nouă nu face altceva decât să refuze supravieţuirea legii vechi şi să reglementeze modul de acţiune în timpul următor intrării ei în vigoare, adică în domeniul ei propriu de aplicare”.

      Daca pica legea la CFR din cauza PSDiștilor de acolo, muisti nu sunt aia din USR, ci PSD.

      00
    • Legea ar pica daca cerea si banii primiti anterior.

      00
    • Ii rog pe muiștii de serviciu de pe blog inclusiv oamenii de stânga, nonconformiști și radicali cu măsură să noteze niște lucruri simple:

      1. la parlamentari nu se discută despre pensii speciale ci despre indemnizații, sunt lucruri diferite

      2. când spui că se aplică legea retroactiv asta presupune că ceri înapoi banii plătiți ca pensie specială. nu există o asemenea discuție

      3. pensia este un drept dobândit în funcție de perioada de cotizare și acest drept nu poate fi redus.

      4. pensiile speciale au fost legalizate, treptat, pentru mai multe categorii, în baza unor note justificative altele decât perioada de cotizare și bugetate corespunzător. Dacă bugetul nu alocă sau nu dispune de fonduri, acele pensii speciale nu se pun în plată.

      Muie Iliescu, Năstase, Ponta, Dragnea și toți fanii lor pesediști.

      00
    • … nu stiu ce soparle visati, dar daca credeti ca un partid care si-a dat demisia la unison ca sa nu primeasca pensie speciala, care are printre cei mai buni juristi si se lupta de ani de zile cu sistemul… inseamna ca n-ati inteles mare lucru.

      PS: Alea nu-s pensii in primul rand, asa ca n-ar trebui privite ca o pensie… doar pentru ca avem 40% analfabetism functional au primit aceasta denumire populara.

      00
  3. 4.Reforma mult trâmbițata de sica, câțu & johanis înseamnă că-s dați afară profesionistii și vin in locul lor pilaraia PNL, exemplele sunt multe și nu mă refer doar la apele romane.

    00
    • NOU
      #16

      Te referi cumva la profesionistii din PSD?

      00
    • Gabi Mustetea inginer la apele romane de 25 de ani dat afara de PNL pt că s-a opus angajării unei chelnerițe pe post de inginer, probabil nu era profesionist in schimb domnișoara care nu știa care e malul stâng și cel drept era super profesionista.

      00
    • Voi chiar mai aveați dubii ca psd nu e pnl deghizat?

      00
    • @Cristi – Pai uite că mai sunt care cred că PNL e alba că zapada probabil majoritatea postaci cu state vechi de pe vremea lui Udrea care laudau guvernarea înțeleaptă boc-basescu cu TVA crescut peste noapte cu 26% și alte taxe și impozite introduse.

      00
    • Costica, tot timpul m-am intrebat cati dintre voi au lins-o pe Udrea si acum il ling pe Ciolacu? Ca vorba aia, banii n-are miros

      00
    • @kilroy – clar boc e in PSD nu în PDL, pardon PNL.

      00
    • Îmi cer scuze pt greșeală de mai sus mie foarte greu sa fac deosebirea dintre PDL și PNL – guvernările sunt identice – primul an electoral stați liniștiți că totul e ok, reveniri in V, după alegeri au început tăierile de sporuri și apoi spre jumătatea anului creșterea tva cu 26%, taieri de salarii și taxe pe pensii în timp ce madam Udrea, Videanu etc comp furau in voie.

      00
    • „Sa nu te bagi cand se cearta USL’istii pe functii”

      00
    • Intre timp Udrea si Baseasca cea mica o mai taraganeaza pana pe 2 martie cu sentinta si o vor mai taragana pana se prescriu faptele….

      00
    • @infektus – pai e justiția aia minunata care lasă liberi violatori și infractori pt care au ieșit hashtagisti in stradă.

      00
  4. 5. Din ciclul “romani cu care ne mandrim”?

    00
  5. Deci 1000 de carduri din care retrageau cate 200 dolari lunar egal 20 de milioane ,
    Acum îmi este clar , trebuie sa emigrez in Mexic , vand casa si sunt direct milionar .

    00
    • Daca esti conectat cu cine trebuie sau contribui la cine trebuie..băieții aveau pe statul de plata o gramada de polițiști,politicieni…stiau din romanica cum merg treburile….ia fa si tu ‘un grup de crima organizata’ si sa vezi cum apari imediat la știri cu mascatii urland cand te iau pe sus…iar prompterista spunând ‘politistii si fortele speciale au destructurat un periculos grup de plm , dupa o munca laborioasa de x ani’…

      00
    • Calcule de Spiru Haret, suma trebuie umflata de 100x ca propagandă sa dea vina pe oameni, nicidecum pe guvernați pe care-i durea in cot in timp ce se dădeau pe pârtia de schi.

      00
    • Sunt curios cam ce reacții internaționale ar fi fost daca mexicanii ar fi blocat pe aeroport doar americanii sau germanii, că în cazul românilor am văzut președintele era la schiat iar guvernul și ministru de externe dădeau mail-uri în care se rugau de mexicani.

      00
    • De americani nu se legau că sunt condiții separate acolo.

      Iar de nemți, ce crezi că făceau nemții? Dădea și Merkel o declarație cum că privește cu atenție și ingrijiorare și aia e.

      Nu înțeleg, realist vorbind, ce crezi că ar fi făcut? Sancțiuni economice pune doar SUA. Trimitea armata germană după ei? Riscau un conflict așa doar?

      Nu e ca-n filme, să trimită armata pentru 20-30 de oameni băgați la cutie.

      00
    • „fiecare dintre ei copiau aproximativ 1.000 de carduri pe lună”
      Deci erau mai multi oameni

      20.000.000(suma totala) / 1000(de carduri per persoana) = 20.000
      20.000 / 200(suma retrasa lunar) = 100

      deci 100 * 1000 * 200 = 20 milioane

      Ma gandesc ca ar trebui sa fie cam 100 de oameni care faceau retragerea de bani.

      O fi un numar mare, mic ?

      00
    • @Dragos , Ai dreptate man , este logic ceea ce zici.
      Acum că tot au băgat frica in americani hai să facem un alt calcul

      5 dolari asigurare pe luna per card pentru a acoperii eventualele fraude ,” că ați văzut bă găozarilor ce vi se întâmplă dacă umblați brambura beți pe la bancomate din țări străine ”

      Păi 5$ X pe puțin 300.000.000 carduri x 12 Luni =
      Asta înseamnă să fi mafiot

      00
  6. Sunt convins că romanii-s cei mai mari infractori din Mexic, nicidecum traficul de droguri de la granița cu america.

    00
    • mesajul care e? sunt prea răi mexicanii cu „mexicanii” români?

      00
    • Mexicanii n-au fost rai doar cu infractorii ci cu toți românii inclusiv cei cei cinstiți, iar reactia guvernaților a fost că ministru de externe se ruga de mexicani. Cu alti cetățeni n-au avut nici o problema sunt convins că de ex între america și Mexic nu exista trafic de droguri, arme….la care participa americani și nu numai.

      00
    • Chestiile astea turistice din Mexic foarte multe aparțin cartelurilor și politicienilor (un fel de taxă de protecție) din care toată lumea face bani frumoși și curați, pe lângă care mai intră și niște bani murdari numai buni de spălat prin mii de afaceri complet legitime.

      Deci da, aici nu e vorba de guvernul mexican vs carteluri, guvernul și cartelurile sunt una și aceeași, altfel n-ar fi tolerați. Iar aici românașii noștrii au avut tupeul să dea în sursa de bani albi ai politicienilor și în mașinile de spălat bani ale cartelurilor așa că aparatul s-a pun în mișcare.

      Au primit ordin pe unitate să-i găsească pe ăia altfel cade capul lor, așa că aia au făcut.

      Nu mă mir că i-au luat așa brutal pe toți, li se rupe lor de drepturi și prostii din astea.

      00
  7. #8 Sunt niste bra…vi pescari in Delta nu mai ramane crap langa crap. Anul trecut le-a disparut un lac si nu stiau unde atat de dedicati sunt pescuitului.

    00
    • Uita-te pe youtube cat de complicata e situatia in State, legat de crapi… si cum nu au nicio sansa sa ii tina sub control, chiar daca ii pescuiesc prin curentat si alte metode de genul…

      00
  8. Românii mai sunt si victime nu doar infractori … doar ca presa locala nu prea vorbeste pentru ca era român si lucra la Uber … daca un sofer român dadea o palma unei cliente cred ca vedeai 100 de articole pâna acum:

    https://news.met.police.uk/news/murder-investigation-launched-after-death-of-man-in-haringey-421496

    Informatia initiala a aparut pe grupurile private de fb: https://m.facebook.com/groups/286653621675436/permalink/1410760689264718/

    00
  9. @6 Locuintele sunt la preturi istorice pentru ca la ce marja de profit au dezvoltatorii imobiliari dupa ce vand 20-40% din locuinte restul e profit. Prima casa si dobanzile mici la depozite au ajutat mult si ele la cresterea preturilor. In plus destul de multi copii primesc cadou de la parinti dupa intra la facultate propria garsoniera sau apartament: 10-15K avans + restul credit.

    00
    • @nick
      Treaba e un pic mai defazata decat am putea crede. Cresterea de pret, pe care o prezinta omuletii in articol, are legatura cu faptul ca mai toate materiile prime s-au scumpit si prin urmare este absolut normal ca aceasta scumpire sa o plateasca prostul de cumpara.
      Acum, de ce treaba este defazata. Pai in ultima perioada(3-4 luni) s-au scumpit cel putin in capitala, foarte mult apartamentele noi si timid apartamentele vechi comuniste. Sunt apartamente noi, ce au crescut cu aproape 30% si nu au absolut nimic special, doar trecerea timpului. Era vreun mare vizionar prin noiembrie 2020 ala? Nu prea cred, dar a facut-o pentru ca piata da impresie ca duduie.
      In fine, nu vreau sa intru in detalii, dar de dragul conversatiei hai sa facem un exercitiu de imaginatie. Tanara familie, doritoare de apartament nou se duce la banca pentru a afla cam cat se pot intinde, acolo descopera urmatoarele:
      -Avans minim 15%;
      -Dobanda ar fi de vreo 4% cu mici deviatii, daca ai salariul la banca and shit;
      -Perioada de creditare ar fi de maxim 30 de ani;
      -Rata conform noilor regulamente BNR, nu ar trebui sa depaseasca 40% din veniturile celui ce va semna contractul de credit. In functie de situatie pot aparea codebitori si altele. Aici o alta chestie interesanta, daca cel care un credit are vreun card de cumparatori emis de la o banca, valoarea sumei va fi diminuata de limita maxima admisa pe acel card de credit.
      Si acum, hai sa ne jucam un pic. De dragul discutiei o sa mergem pe ideea, ca ei au gasit apartamentul viselor, ce ar costa fix batut in cuie 100k euro. La un curs de 4.8746 ar veni 487.460, de dragul aritmeticii vom rotunji la 480k RON. Asta inseamna ca tanara familie ar trebui sa dispuna deja de vreo 72k ron pentru avans si la o dobanda de 4.84(al dracului IRCC), ar venit rata 2150,51 RON, o vom rotunji la 2151. Cum stim ca rata nu poate depasi 40% din valoare veniturilor celui ce contracteaza acest credit, inseamna ca salariul net al acestuia ar fi la 5377 RON , transpus in euro vreo 1100 pe luna. Avansul, ar insemna salariul pe vreun al omului, deci putem presupune, ca daca acum vrea sa cumpere, proaspata familie strange acesti bani de vreo 2-3 ani cel putin. Ceea ce inseamna, ca decizia pentru a cumpara o casa a fost luata prin 2018, poate 2017. Cresterile salariale in sectoru de stat au inceput cam de atunci, iar daca lucreaza in privat, ajunge foarte greu la acest salariu, daca nu are ceva special. Ca si idee, salariul mediu net prin Bucuresti ultima data era la 4100 de ron. Si prin privat chiar s-a simtit ca a fost criza.
      Deci inca odata, cine cumpara atat de mult apartamente, incat pretul s-a creasca, chiar si cand este o criza sanitara si economica? Acei cumparatori, daca au luat decizia de a cumpara prin credit, vor reusi sa-l achite vreodata? Aceste intrebari nu le stim, pentru ca toata lumea isi pierde ratiunea si viziunea pe termen lung si cand o sa cada piata si din pacate va cadea, va trebui sa ascult toate dramele si problemele unora. Pentru ca Romania, nu este vreo economie de prima mana, ci mai degraba una parazitara profund dependenta de partenerii externi, ori partenerii nostri externi nu se simt prea bine, de ce am crede noi ca vom fi bine?

      00
    • @Asdad2005 o sa auzi probabil aceleasi povesti ca in cazul celor care s-au fript cu francii elvetieni. Cand le spui ca aia inghetasera cursul de niste ani buni, ca masura aia nu putea fi vesnica, deci la un credit pe zeci de ani era 100% probabilitatea ca o sa aiba un soc la un moment dat, iti raspund ca a fost doar vina bancilor. Probabil statul va sari din nou in ajutorul „necajitilor”.

      00
    • @N
      Povestea cu francii elvetieni/yeni japonezi/euro a fost din cauza faptului ca dobanzile in lei erau destul de mari gen peste 6-7%, iar in valuta era ceva de genu 2-3% si iluzia cursului a dat sperante. Chestiile astea ne-au costat foarte mult ca tara si apoi ca societate si mai toata lumea nu vrea sa si le aminteasca.
      Acum toti au niste bani/mosteniri pusi deoparte sau un credit de nevoi personale si iluzia unui loc de munca sigur. Pe langa asta, toti nu iau in calcul o devalorizare a imobilului pe parcusul, perioadei de creditare. Pur si simplu toti cred ca Romania este o mare putere economica din lume si ca bazele sale economice sunt solide.
      Viitoarea cadere a pietei, ca va fi peste un an sau peste zece ani, o sa-i loveasca fix pe cei care au crezut ca situatia curenta este una ce va tine la infinit. Da preturile la case/apartamente in Romania sunt jos cand compari cu vecinii de prin alte parti, dar motivele pentru care sunt asa, sunt mai profunde si nimeni nu le cauta. Inteleg, dorinta multora de a se muta intr-o casa noua, mai mare si confortabila este ceva normal. Insa foarte multi sunt in situatia in care accepta orice si cumpara orice, pentru ca exista temerea ca vei pierde valul. Si din cauza asta, fiecare tine pretul cat de sus poate desi cand ii intrebi cate ceva ei nu stiu ce vind sau de ce dracului incercam sa punem 3 camere cu o singura baie?!
      Inteleg sa dai 120-130k pe un apartament de 2 camere zona centrala sau 3 camere in zona dormitor, dar de banii aia vreau sa primesc ceva in schimb. Tot ce primesc este iluzia unei vietii mai bune si faptul ca stau intr-un bloc nou ce in ceva vreme o sa devina un nou ghetou. Dar nimeni nu mai spune asta ca nu vrea sa fie luat de prost.
      Eu abia astept noile locuinte ce vor trebui sa fie construite conform normelor UE cu emisii 0 sau aproape de 0. Cam cat va costa un apartament intr-o cladire din asta zone dormitor 200-300k eur?

      00
    • Nu este asa de simplu si nu se intampla doar intr-un loc. Romania? Da, insa preturile cresc fulminant si in Canada, US, Australia, UK si probabil in alte tari.

      E un cumul de factori: dobanzi mici, mai multi tineri in piata, economia are probleme si asta a dus la scaderea numarului de case pe piata si in plus FOMO, fear of missing out – teama ca ieri era 100 de mii, azi e 105 si daca nu iei azi maine o sa fie 110 iar poimaine 115 asa ca mai bine cumperi azi.

      Cadere, bula, explozie? Nu, nu o sa fie asa ceva. O sa fie o corectie la un moment dat insa daca in 2 ani preturile cresc cu 40% si apoi cad cu 14% aia e doar o corectie, apartamentul ramane cu 25% mai sus decat acum 2 ani.

      De 20 de ani se tot vorbeste despre caderea pietei imobiliare insa a cazut o singura data, in 2008 si atunci din cauze externe (rahatul facut de US). Nu are cum sa existe o scadere brusca de genul 20-30% pentru ca ar destabiliza sistemul bancar si de acolo economia iar guvernul nu poate sa permita asa ceva.

      Stiu poezia – bancile sunt rele, etc insa adevarul e ca totul sta intr-un fel de echilibru. Darami casele, destabilizezi bancile, cresti dobanzile/costurile, reduci viteza economiei, pierzi locuri de munca.

      00
    • @BigBear
      Povestea cu too big to fail, o aud foarte des. Da sistemele sunt foarte dependente unul de celalalt, dar strict la povestea Romaniei treaba e cam asa:
      1. Ai costuri foarte mici cu forta de munca, comparativ cu restul tarilor. Povestea aia cu marja de profit nesimtita isi are o radacina aici.
      2. In Romania s-au dat aprobari foarte usor in locuri unde nu ar trebui sa se dea. Sunt zone de case unde s-au pus zeci de blocuri de 10-15 etaje si practic zona aia e sufocata.
      3. Este strans legat de 2, s-a construit mult, prost si inghesuit pe bani putini. Acum o sa se construiasca la fel pe bani mai multi. 2 camere 100k euro in Bucuresti, va fi realitatea in urmatorii 2 ani sa nu zic mai devreme.
      4. Sunt foarte multe ansambluri ce au pornit constructia in vechea oranduire sa zic asa. Pre-pandemie nu aveai o gramada de cerinte de mediu, acum o sa se tot ceara. Centrale de apartament nu vor mai fi acceptate, iar o parte din energie trebuie sa vina din natura. Stiu in Bucuresti nu este rezolvata problema colectarii selective, va veni si aceea si o sa se mai scumpeasca una alta si costul vietii se va mai scumpi.
      5. Este strans legat de 4 si 3, serviciile publice nu tin pasu cu imobiliarele. E misto sa dai rata de 3000 de ron la penthausu din berceni, dar ce faci cat scoala la plod costa 4000 de ron?!
      6. Taxele si impozite pe locuinte sunt de tot rasul.
      Deci cat timp situatia asta se va mentine, totul va fi lapte si miere. Cand ceva se va schimba ceva, gen o mai mare expunere a unor banci pe zona imobiliara, sau inceperea unei mici avalanse de dari in plata a unor imobile, ce crezi ca se va intampla?!
      Si da, Bucurestiul este foarte ieftin la pretul locuintelor, insa cand acesta se va apropia de Viena si problemele sale structurale vor fi acutizate, atunci sa stiti ca bula se va desavarasi. Nu de alta, dar nu este ca si cum putem compara calitatea vietii in ambele orase. Si chestia asta se va aplica la orice oras din asta cu pretentii din tara.

      00
    • @Asdad2005 – eu spun doar ca atunci cand o sa se intample o sa fie o corectie si nu o cadere uriasa, asa cum spera multi oameni.

      00
    • @Bigbear nu te contrazic, dar eu sunt de parere ca dorinta asta de crestere an de an pe vecie a bancilor si companiilor este nerealista. Economia ar trebui sa reflecte niste legi ale naturii si ale vietii pana la urma: nu poti sa fii mereu pe plus, sunt si ani mai buni si ani mai rai. Apoi ma uit cu groaza cat de usor s-a dat drumul la tiparnite in pandemia asta incat ma gandesc ca peste cativa ani nu va mai fi o diferenta semnificativa intre un ospatar si un ITist ca sa dau un exemplu. Iar discutii cu educatia financiara vor ramane la nivel de bancuri, pt ca degeaba esti tu educat financiar daca altii pe langa tine se imprumuta de toti banii pe care NU ii au ca sa isi cumpere kkturi ducand preturile in sus.

      00
    • @N – este cerere si oferta, atat, aia e baza. Du-te la 50 de km de orice oras mare si cu 30 de mii de euro iti cumperi casa cu 2 mii de metri de teren, liniste, verdeata, tot ce vrei, fara poluare. La 10 km de oras aceeasi casa o sa fie 70 de mii si in oras o sa fie 100 de mii (fara teren).

      Dobanda e mica pentru ca vor sa tina in viata economia. Daca erau sus in conditiile in care multe joburi sunt suspendate erau si altele la fel – constructii, renovari, magazine de materiale de constructii, etc.

      E exact la fel cu salariile/pensiile crescute. Azi cresc veniturile si maine preturile pentru ca e o crestere a cererii, mai multi oameni care isi permit sa cumpere. Nu e nimic nou in lume .

      00
  10. #3 din pacate adidas n-au facut altceva decat sa distruga brandul reebok care in momentul achizitiei era destul de stabil si ii cam concura. l-au mutat pe o nisa de fitness l-au rebranduit si l-au bagat in anonimat pana cand a devenit irelevant. iar acum nu mai au nevoie de el.

    00
    • Reebok a avut tot timpul produse slabe.

      00
    • Am avut acum vreo 10 ani o pereche de Reebok care m-a ținut mai mult de 5 ani fara uzura evidenta, timp in care am schimbat vreo 3 perechi de adidas și 2 de Nike. Adidas au fost pe departe cele mai proaste, cam după 6 luni era prea mare uzura, în condițiile în care nu-i purtam zilnic .

      00
  11. americanii nu mananca crap pentru ca e un peste cu miliarde de oase, nu pentru ca ii zice asian carp.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile

Alte linkuri (mostly NSFW)