Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

3 comentarii

 1. parerea mea :
  point and shoturile au murit din cauza smartphoanelor.
  mirrorlessurile au avut de la bun inceput tinta gresita. tinta lor au fost in principal posesorii de dslruri, nu de point and shoot.
  problema lor cu posesorii de dslr, e ca oamenii respectivi (ma rog, cei cat de cat seriosi, nu epeen pipal), poti sa zici ca au dat cei mai putin bani pe body-ul respectiv, restul in accesorii si obiective.
  iar un dslr chiar entry level de acu 5+ ani cu accesoriile/obiectivele respective isi face treaba mult mai bine ca un mirrorles chior. basic la basic ? un mirrorless poate este mai bun. problema e ca nu se bat basic la basic.
  iar pe termen lung, de ce sa iei un mirrorless aruncand la gunoi tot ce ai adunat pentru el (sau sa le vinzi la jumate de pret), cand poti sa iti iei un dslr compatibil cu ce ai adunat deja.
  cu preturile iar este o problema. pretul la un mirrorless (1000+$) il face o camera principala de carat, nu un accesoriu pe care sa il iei cand nu ai chef sa cari dslr-ul dupa tine.
  adoptarea initiala in numar mare a mirrorlessurile nu a facut decat sa le scada vanzarile viitoare. pentru ca avem acelasi fenomen ca si in cazul pc-urilor. de cativa ani aparatele sunt suficient de bune sa reziste multi ani, nu ai nevoie sa faci upgrade la ele in fiecare an. decat o generatie noua, mai bine mai bagi banii intr-un obiectiv mai tapan. si schimbi aparatul in 2-3 generatii.

  00
 2. Pentru mine rotld reprezinta penibilitate maxima. Rotld reprezinta statul roman, foarte multi bani luati – beneficii 0.

  00
 3. Un actor imens.
  Cel putin pentru mine, Leul in iarna alaturi de Katharine Hepburn, ramane unul dintre cele mai bune filme vazute vreodata.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube