Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

 1. si n-ai tu bani de un ssl platit ?

  00
  • de ce ești cu muia?

  • adica cum ?

   00
  • care parte ți-e neclară?

  • Și diferența dintre ăla plătit și ăla gratuit este…?

   Aștept.

  • Sa nu te doara capu, pt ca iti iei certificat valid pe 3 ani cu 15 dolari. Din cate vad, asta de pe zoso e pe 6 luni.
   Acum , mai sunt si altele:
   – daca vrei EV – dar aici nu e cazul;
   – daca vrei wildcard – si vad ca zoso si-a mutat cdn-ul din subdomeniu.

   00
  • LE are automatizare prin CLI, deci “nu ma doare capul” cu renewal. Decat aprobari manuale prin e-mail sau mai stiu eu ce cacat, prefer automat…

   Mutarea pe SSL a fost facuta in principiu pentru multi-plexingul din HTTP 2.0, astfel făcând shardingul pe subdomenii complet inutil (ba chiar dăunător).

  • Lucrez în domeniu, şi când au apărut letsencrypt, puteam pune pariu pe 1 milion de euro că or să apară din ăştia ca tine care vor zice că deh, certificatele pe bani îs alea adevărate, astea îs pentru săraci şi d-alea :))

   Ăştia ca tine sunt ăia care cred că semnalul digital e ca ăla analog şi circulă mai bine prin cablurile hdmi aurite de 100 EUR? :))

   00
 2. Pe firefox mobile nu merge website-ul de la let’s encrypt/ ssl config. You might want to check it out.

  00
 3. Honad Civic pare sa aduca cu Subaru din profil..

  00
 4. Blasfemie!
  “but why do that to yourself when the other option is a six-speed manual? I’m gonna tell you right now to buy that one instead.”

  00
 5. Ciudata asta cu seceta si recolta, pe de-o parte Pioneer, Bayer si Monsanto au recolte peste previziuni, pe de alta parte nenea asta zice ca e nasol….
  Nu stiu care e mai adevarata, dar cand se aduce vorba de subventii si fonduri UE, incep sa ii cred pe producatorii de seminte.

  00
 6. “Scade numărul farmaciilor” – au inceput sa mai moara din clienti. Daca erau mai atenti la trendul demgrafic ofereau si servicii funerare in cardul de fidelitate.

  00
 7. Ce-mi plac articolele astea de opinie despre urmatoarea criza, care n-au surse, n-au date concrete, doar impresii si paralele cu istoria. Pentru ca nu costa nimic sa iti dai cu parerea si, daca din 5 avertizari de criza nimeresti una, toti te vor considera Nostradamus (sau Roubini).

  Sunt curios ce s-a mai intamplat cu marea criza de “commodities” din 2015, prevestita te toata lumea (inclusiv B.I.). Sau cu marea criza a datoriilor prevestita de vreo 10 ani incoace. Sau cu urmatorul mare cutremur…

  00
  • NOU
   #17

   ai dreptate. Ce sanse sunt ca sa vina o noua criza in 2 ani? 10%? In 3 ani? 20%? In 4 ani? 30%? Nu conteaza cine, cand si in ce mod o anunta. Criza e acolo. Va fi declansata de un atentat, de un cutremur, de o nucleara. Nu conteaza.

   00
 8. NOU
  #18

  “Somebody will try to come along on a white horse to save us all, but she usually makes it worse. ” Eu cred ca vor veni toti 4 calareti in acelasi timp.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.