Ştirile zilei – 13 ianuarie 2012

Un site mişto: Becali words of wisdom


Libertate economică în România? Nu, mulţumim, nu ne trebuie, noi vrem să angajeze statul încă 100.000 de oameni, ca Johannis, sau, cum vrea şi mai imbecilul Ponta, să readucem salariile la nivelul din anul 2008, că avem bani.


Poşta Română e plină de prejudicii.


China scoate nişte programe de televiziune din grilă, citând prost gust şi irelevanţă. Ar merge şi la noi asta pentru 50% din posturile TV. Dictatura are şi părţi bune.


Corel lansează un soft concurent pentru Aperture şi Lightroom: AfterShot Pro.


Germania poluează. Să le punem nişte taxe noi?


Panasonic a prezentat la CES tableta ToughPad A1. Aşteptăm recenziile meseriaşilor români: e prea grea şi are design urât. Şi costă mult şi nici nu se compară cu aipadu.


De ce Samsung e noul Apple


Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. La Poșta Română nu mă mai miră nimic, se vede clar că nimeni nu vrea să facă ceva util pentru ciolanul ăsta bătran. Cred că dacă am fi în locul Chinei, am interzice aproape toate programele de la TV, inclusiv desenele animate, pentru că toate sunt la limita penibilului și decenței.
  PS: Toughbook-ul e foarte fain 🙂

  00
 2. Interzicerea anumitor drepturi (in cazul asta a emisiunilor TV) intodeauna creeaza precente care duc in general la lucruri mai grave.
  Dupa asta ce ii obliga pe cei din guvenul chinez sa zica „Stirile internationale te prostesc” si gata. Din punct de vedere legal este acelasi lucru: o persoana sau o comisie hotaraste ce este bun pentru toata lumea.
  Sunt de acord ca emisiunile respective sunt gunoaie 140% dar alegerea trebuie sa fie intotdeauna individuala parerea mea.

  00
 3. Pai stirile internationale chiar te prostesc! :))

  Mijto padul ala.

  00
 4. Se trezeste dimineata becali, se da jos din pat, deschide zoso.ro, vede „becali words of wisdom” si zice: „meh… haterii …”.

  00
 5. :)) tare aia cu becali… vorbe de duh, bune de inramat.

  00
 6. ce libertate economica: in mures primaria are Club , Hotel, restaurant, echipa de fotbal, Complex de agrement …. mai mare dragul :)) si fac ce vor si cum vor

  00
 7. @Shiprian: Problema e ca nu toata lumea poate sa faca alegerile corecte. Eu, tu, zoso alegem, dar 90% vor alege calea usoara, vor alege confortul, mizeria, maneaua. Iar 50 de ani mai tarziu te vei trezi cu o societate de consumatori imbecilizati, niste bancheri profitori si o economie falimentara. Si atunci pe cine dai vina? 🙂

  00
 8. Shiprian: eu propun sa liberalizam si consumul de crack, ca sa nu producem dracului vreun precedent. Si dupa aia sa lasam la libera alegere a individului daca sa consume au ba. Si apoi restu’ indivizilor sa plateasca pentru a-l tine pe individu’ consumator prin spitale si sanatorii. Totul pentru libertate!

  00
 9. Evident, invatatura de minte sa mai stau pe bloguri la serviciu.
  s/liberalizam/legalizam/g.

  00
 10. @wave84 nu exista „alegeri corecte”. fiecare alege ce e mai bine pentru el si asa ar trebui sa fie.
  ce se intampla 50 de ani mai tarziu poate fi „corectat” prin politici publice si educatie, nu prin politici comuniste si propaganda

  00
 11. Abea apuc sa ii vad pe cei de la Samsung ca lideri mondiali pe segmentul de smartphone. Apple a mizat prea mult pe marketing si a uitat sa mai investeasca in cercetare&dezvoltare, ca sa mai aduca ceva nou in piata.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube