Știrile zilei – 12 iunie 2017

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. La faza cu bonus malus, au fost niște muiști. Mai ales pentru cei corecți.
  Și la știrea cu furturile de material lemnos, e super mafie. Lângă Pitești, într-un anumit loc, trec zilnic ARO pline cu lemne tăiate ilegal. Trebuie ca Politia doar sa stea pe acel drum. Concluzia: nu se sta niciodată.

  00
 2. 1. Ultima smecherie e sa se mearga in convoi de 2-3 camioane in care exista autorizatie doar pe o parte din masa lemnoasa. Mi s-a parut mie ciudat ca mergeau aproape lipiti – ce sa vezi, camionul din spate aparea in aplicatie iar cel din fata nu si erau la mai bine de 30 minute de padure.

  2. In momentul in care o arzi impresar si te iei la harta cu organul iti pierzi orice urma de credibilitate. Sa moara pestii mei daca inteleg, are voie sa-ti verifice trusa medicala, iti cere trusa medicala, arata-i dracului trusa medicala!

  00
  • Mai este o smecherie veche – pe un bon + foaie de parcurs se fac doua sau mai multe transporturi pe zi.

   00
  • Completez si cu următoarea “smecherie”: in cazul ansamblului camion+remorcă, au acte doar pentru lemnul din remorcă (autorizația de transport se emite pe numarul de înmatriculare al remorcii, nu pe camion; polițiștilor “fără experienta” le este greu să “cubeze” lemnul, să identifice cantitatea reală de lemn). Cam asa se intampla in multe cazuri. Suni, dar transportul este legal….

   00
 3. O să fiu eu avocatul diavolului: ăla cu lemnele putea să prezinte ce i s-a cerut. Şi nu, NU ai voie să te dai jos din maşină cînd eşti oprit de Poliţie, indiferent că eşti şofer sau pasager (art. 183 din Regulamentul de aplicare al OUG195). Şi-a cam luat-o pe merit.

  00
 4. Acei asistenti erau ca Bonnie and Clyde.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.