Știrile zilei – 10 noiembrie 2020

 1. Cerb . Blondă . Roșcată . Blondă . Pisoi . Șatenă . Blondă . Șatenă . Soare
 2. Tâmpiții români…
 3. Orange cumpără Romtelecom
 4. Ambasadorul SUA la București
 5. 2020 și Făgăraș abia acum scot la licitație centura
  Codlea sau alte sate din astea nici acum…
 6. Supreme o să se vândă
 7. Eu zic să adopte elefanții turiștii care își fac poze cu ei
 8. Cronica de business

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. @2 Sonia are skoala vieti care e mai presus decat orice scoala.

  00
 2. 2020 și ei încă fac centura ocolitoare cu o banda pe sens și viteza de proiectare 50-80. Sper macar că o sa se vada cupola aurie și de pe centura.

  00
  • măcar să o facă, să nu mai treacă DN-ul prin nenorocirea aia de sat.

  • Aia cu macar au facut e din categoria „a furat maica, dar a si facut”. Nu se poate in 2020 sa ai DN/centura/sosea cu trafic intens noua, cu o banda pe sens. E penibil.

   00
  • Mult spus fac… centura aia exista de pe timpul raposatului, frumos pe malul oltului, ei doar fac licitatie sa o asfalteze, de fapt de 30 de ani nu au fost in stare sa asfalteze 5km

   00
  • OK, rant-ul de mai sus e gratuit si il retrag. Din ce inteleg, centura asta de nord e o varianta provizorie pana va fi gata autostrada Sibiu – Brasov care va functiona si ca centura de sud a Fagarasului. Cupola ramane in schimb de cacat.

   00
 3. ultima blonda si ultima satena…

  00
 4. catavencii :))))
  durere mare pe acolo zilele astea. nu credeam ca mai exista mizeria aia

  00
 5. 7: populația umană s-a înmulțit în asemenea măsură că nu mai este loc de altceva. Cum stăteau ei acolo cu o populație de elefanți de sute de ori mai mare? Și trăia toată lumea. Acum, nu mai au loc de câțiva elefanți. Asta este, o să îi omoare și pe aceștia și tot ce este în oceane și atunci să vedem ce va mai fi. Sper să mute elefanții într-o rezervație, să nu îi lase să îi ucidă. Asta este peste tot unde ne-am înmulțit prea mult. O să avem multe schimbări în anii următori și mișcări sociale, a iești Biden în SUA, care recunoaște încălzirea globală, nu este din gașca cu dezvoltare industrială etc, ci din cea cu acordurile climatice, bine și altele la pachet.

  00
  • Io când am zis că întregul continent african ar trebui să fie doar o rezervație naturală, lumea a zis că susțin genocidul. :D :D :D

   00
  • Păi și ceilalți susțin genocidul tuturor celorlalte forme de viață? De ce pentru a salva ceva trebuie să distrugem altceva? Clar că trebuie găsită o soluție etică, că altfel nimic nu are sens, dar care va fi aceasta? Vom vedea, însă în ritmul actual, nu se mai poate. Desigur, cum nu sunt la butoane, nu am nicio influență în care va fi soluția aceasta că pot să o găsesc eu pe cea mai bună, că tot degeaba, cei de la putere vor decide :D

   00
 6. 4. „Nu a existat pînă acum un alt ambasador al SUA la București care să fi călcat atît de mult în afara regulilor diplomatice și să se fi amestecat atît de agresiv în politica internă.

  Voi l-ați uitat pe Gitenstein, sau… ?

  00
 7. „izgonirea generală a chinezilor din economie” – Huawei marcheaza banul la Catavenci

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube