Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. romanii isi scot banii de pe card in ziua de salariu ca sa si plateasca datoriile. si a doua zi se imprumuta din nou.

  00
 2. Două chestii.

  1. Intră pe mizeria aia de portal. Caută „robin”, fără ghilimele. Al doilea document oficial al statului român este un referat despre Scooby Doo.

  2. Intră pe http://ro.lipsum.com/ și ia primul paragraf. Introdu-l (da, tot, 2000 de caractere sau câte are) în căsuța de căutare. Unele rezultate sunt foarte interesante.

  Cu plăcere.

  00
 3. treaba cu scosul banilor e din mai multe cauzE:
  – nu au incredere in ca in card si in plati online, de unde si plata ramburs
  – faptul ca multi au comision 0 la prima retragere
  – se feresc de alte comisioane la plata cu cardul
  – cum ar arata o poza pe fb cu cardul? in loc de bani?

  parerea mea

  00
 4. Eram sigur ca apare cumva Teamnet in discutia cu softul inutil pentru alegeri. Pentru 10.000 de Euro vorbesc cu tata sa modifice softul existent sa mearga cu 32 de locuri in parlamentul european.

  00
 5. Scosul banilor de pe card cred ca are legatura si cu o eventuala proprire. Asa daca se pune proprire pe cont, nu-ti blocheaza toti banii si nu mori de foame. Smart choice. Si eu fac la fel. De cand m-am ars, suflu si-n iaurt. Prima extragere din luna e fara comision, indiferent de suma. Cel putin, la banca mea asa e! Daca ai in cont 2000 de lei si primesti o proprire de 500 de lei sa zicem, banca iti blocheaza contul pe toata suma, ei nu-i pasa ca tu te bazezi pe banii aia. Bancile isi merita soarta. Oricum la ce dobanda dau la conturile curente (0,10% sau nici atat) trebuie sa fi prost sa tii banii acolo!

  00
 6. În privința penelor de curent vina este împărțită. Ar trebui sa facă un reportaj cu cei are se plâng cu diferența între puterea declarata la momentul conectării la rețea și puterea efectiv consumata de dispozitivele electrice/electronice din casa. Declarația de putere la branșare este cea care este folosita pentru dimensionarea rețelei. Și… de asemenea este cea care stabilește prețul racordării. Ghici care vor fi rezultatele.

  00
 7. Frumoasa bruneta sau mai bine zis simetrica….pana si linkul este de tip 60405030, adica aproape de perfectiune, daca nu chiar perfectiunea intruchipata.

  00
 8. @PlayActive de ce sa iti blocheze banca toti banii ? de fapt la cat am vazut ca se intampla in rromania nu ma mai mira.

  00
 9. Daca poate sa imi explice cineva de unde reticenta romanului fata de card? Pur si simplu nu o inteleg.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube