Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. cel mai bun comentariu despre magaria cu Greenfield” proiectu a fost avizat cu votul a 37 de consilieri, cu mult peste ce are PSD + ALDE, deci cu majoritate solida. Distrugem mediul cu mana noastra si apoi ne plangem ca nu ne e bine. Acum ca tot se face drum prin padure, dezvoltatorul poate sa mai dea drumul la cateva zeci de blocuri langa sau chiar in padure. Dupa aia vor zice ca trebuie sa largeasca drumul de acces, ca e prea aglomerat. Si vor mai taia inca 2 benzi din padure. Asa, pana cand in loc de verdeata va rasari numai beton.

  00
  • Am tot spus pe aici: politicienii din românia nu au fost aduși de pe Marte. Sunt născuți și crescuți aici, printre noi, sunt prieteni, rude, foști colegi de școală etc. Clasa politică ne reprezintă, e imaginea noastră, asta e țara în care trăim. Foarte multă lume se plânge în jurul meu, dar nu văd pe nimeni să facă ceva concret, să dea telefoane, să facă reclamații, plângeri, să se implice, să candideze la ceva să se asocieze cu alții (de exemplu părinți, pentru a obține o educație mai bună sau șoferi, pentru a numai redirecționa banii de la infrastructură la biserci, în pendula mea!). Se iese la protest, ca la concert, se dă check in pe facebook, se fac pancarte amuzante, poze cu lumini și se pleacă acasă cu sentimentul de împlinire, că a făcut tot ce i-a stat în putință. Când a venit Renault prima oară și a fost manifestație la Mioveni, managementul a intrat în panică, gândindu-se că va fi ca în Franța (scandal, violențe, plm), numai știau cum să plece mai repede din uzină. S-au liniștit repede, când au văzut cât de proști suntem. Că tot am zis de Franța, la ăștia se protestează pentru orice căcat, se împart pliante pe la birou, se face lobby, nu își dau pantalonii jos și se ung la cur cu alifie.

   Schimbarea începe cu voi, prieteni. Numai aruncați hârtii pe jos, numai parcați aiurea, numai dați șpagă, numai încălcați regulile rutiere (apropo, și traficul tot noi suntem, nu vin extratereștrii să circule pe străzile noastre) și așa mai departe.

   Cine vrea să facă mai mult, poate încerca și asta: https://www.ro100.ro/alatura-te

   În concluzie: faceți ceva sau tăceți, în plm, din gură!

   00
  • Numainumai #maimplic

   00
  • Gata gogaie , ti-am dat like, sigur se schimba ceva de mâine . Putem face ce ai zis tu acolo sau făcut bagajul și emigrat, a doua varianta fiind cu mai puțin stres .

   00
 2. In București munte duci să trăiești bine, te duci să nu mori de foame și să poți să scuipi cu superioritate peste teste țării.

  00
 3. Uite un proiect care cred ca o sa iti placa.

  00
 4. Trei stiri despre Bucuresti, toate “de bine”. S-au suparat cand le-am zis ca e oras de animale proaste. Ha!

  00
 5. formatul paginii hotnews imi da dureri de cap… initial credeam ca e de la browser sau extensii dar aparent așa e făcut, pentru bufniță

  https://imgur.com/a/5fSu0

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.


Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.