Știrile zilei – 1 iulie 2019

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. Sobolanul ala de Urs mi-a fost profesor de Drept Civil la ASE. Pe vremea aia era ceva pe la LPF. Deci in sfarsit l-au prins cu ceva, ca de obicei, cu ceva minor.

  Apropo de masini parcate neregulamentar, alt sobolan, seful consilierilor PSD a blocat scotand de pe lista de dexmzbatere in sedinta CL, regulamentul propus de primar pentru parcari de resedinta si pentru ridicat masini.

  00
 2. Recensământ obligatoriu în 2021

  Serviciile devin cocky în engleza americană amestecată cu pudră cekistă. Apropo cum vine asta (citez din articol):

  >>Refuzul de a participa la recensământ se sancţionează cu amendă contravenţională. Programele informatice pentru autorecenzarea online vor fi realizate de Institutul Naţional de Statistică şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

  Conform proiectului de lege, autorecenzarea se va realiza astfel:

  „Fiecare persoană cu reşedinţa obişnuită în România trebuie să se autorecenzeze accesând pe Internet propriul formular individual P, completat deja parțial cu anumite date obţinute prin colectarea indirectă, pe baza unui nume de utilizator şi a unei parole, şi să realizeze, după caz, următoarele modificări sau completări:

  să modifice informaţii deja completate în formular prin colectarea indirectă din surse administrative care nu corespund cu realitatea;

  să completeze adresa reşedinţei obişnuite în cazul în care aceasta nu corespunde cu adresa de domiciliu;

  să completeze răspunsurile la toate întrebările din formularul individual;

  să completeze răspunsurile la toate întrebările din formularul gospodăriei din care face parte dacă acesta nu a fost completat deja de un alt membru al gospodăriei;

  să completeze răspunsurile la toate întrebările referitoare la clădirea în care este amplasată locuința, în cazul în care răspunsurile la aceste întrebări nu sunt deja completate;”

  Nooooo, nu e niciun pericol, nup, cum să nu…
  Datele mele să fie stocate pe un server central (probabil cloud, ca să fim trendy, bine’nțeles), să fie la îndemâna epoleților cu doctorate & lectori conferențiari, că doar e pentru „securitatea” națională”, evident. Aaaa, și sunt convins că deja au scenariul realizat pentru servite: „să știm câți suntem”, „pentru colectarea taxelor și impozitelor”, „pentru votul din diasporă” și alte mizilicuri care să acopere, de fapt, scopul real.

  Ce noroc pe Ghiță, pe Gușă…

  Băncile au dat drumul la Apple Pay

  Profilare la greu, tată, lăsând că Olanda & Austria & Britania & Germania & Franța au datele noastre deja în datele lor. Să nu fie SUA fraieră și să-i invite prin intermediul Apple-ului, nu era îndeajuns prin intermediul Facebook-ului, Twitter și celelalte. Să fie cât mai multe, să fie bine-bine acolo. (cum le-a reușit piarul ăstora de la bănci, să vândă zarzavatul cum că corupția dispare dacă depinzi de plasticăriile lor; da’ mă rog, românu’ simte nevoia să fie în trend și monitorizat ce face cu banii lui, că doar n-are nimic de ascuns, nu?)

  Rectorul universității Titu Maiorescu, arestat

  Președintele Universității Titu Maiorescu din București, Iosif Urs, a fost reținut de procurorii de la sectorul 2, pentru infracțiuni care au legături cu serviciul, au declarat pentru Edupedu.ro surse din apropierea universității. Alături de el, au mai fost reținute ale două persoane.

  :-))

  Freud îi zicea „parapraxis”, pe românește noi zicem „a-ți zbura porumbelul din gură”.

  Ce averi au politicienii români

  „Demisia Vâlcov!”

  Bă nu se poate așa ceva…

  00
  • esti free inhabitant?

   00
  • Stii ca datele de la recensamant sunt facute publice, nu? Evident, cu exceptia datelor personale, nume, prenume, CNP, etc.
   Si chiar daca se facea pe hartie, hartiile alea de la sondaj tot intr-un sistem informatic ajungeam mai devreme sau mai tarziu.

   00
 3. urâtă puma aia …

  00
 4. Toata lumea stie ca politicienii nu tin :
  1. banii in banci;
  2. bunurile pe numele lor;

  00
  • De fapt, toata lumea stie ca cine are bani:

   1. nu ii tin in banci pentru ca banii nu fac pui, daca ii tii, pierzi din ei. mai bine ii investesti in ceva, orice. Tii de siguranta un miliard si cam atat. Asta daca esti idiot. Daca nu esti, traiesti pe credite(analizeaza declaratiile de avere ale oricarui bogatan cunosti si o sa vezi ca toti au credite pe 30 ani desi ei castiga intr-un an de 3-4 ori creditul respectiv.

   2. bunurile nu prea se tin pe numele tau. in caz de orice, sa nu fie pierderea prea mare. pui o casa pe o firma, una pe alta, masina pe alta, etc. pe persoana fizica sa ai obiecte de arta/colectie de 10.000 euro, conturi cu 50.000 euro maxim, 2-3 apartamente/case, 2-3 terenuri si 3-4 autoturisme in cel mai rau caz.

   00
  • Eugen Teodorovici are datorii de aproape un milion de euro pe credite imobiliare si de nevoi personale. Ce venit trebuie sa ai pentru un credit de 250000 de nevoi personale?

   00
 5. Noul ford puma acum cu motoare de:
  – 0.9 litri,
  – 0.09 l
  – 0.009 litri

  00
 6. Are si vlad andrieescu un post interesant pe fb despre mersul pe autostrada. Nimic nou, doar intarit lucruri repetate anterior.

  00
 7. Promotia cu monitorul cadou la PC Garage s-a terminat in 27 iunie…

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile