G4media, advertorialul nesemnalizat și tăcerea asurzitoare a bulei

update: m-a sunat cristi pantazi, supărat fleașcă, să îmi spună că am făcut o mizerie că am scris că ia bani de la PSD. articolul n-a fost plătit, ci l-au publicat pentru a ilustra că acel cod e cerut de baronii PSD. după care mi-a adus aminte că „mă guduram pe lângă el să mă lase să repar contributors.ro”. prost sunt, voiam să îi ajut când era clar că nu aveau bani de plătit un webdev să facă site-ul ăla citibil.


Săptămâna trecută, G4media a publicat un articol între alte câteva sute. Problema a venit când Digi24 au publicat același articol, dar au semnalizat că e plătit. Practic i-au dat de gol pe cinstiții jurnaliști de la G4media că umblă cu advertoriale nesemnalizate.

 

Problema nu e că G4Media au luat niște bani de la PSD ca să facă frumos pe o temă oarecare. Asta e ceva uzual în presă. Problema e că toți oamenii cu o urmă de creier se întreabă de câte ori au mai făcut asta și pe ce teme. Câte din articolele publicate sunt ale lor, cât sunt servite de servicii și câte sunt servite contra cost? Și, mai greu, cum mai dau ei în PSD sau în Oprișan când iau bani de la ei?

Altfel, donați pentru G4media, că uite, ajung să sugă de la țîța PSD-ului de foame.

ps: ați văzut vreo reacție pe tema asta la cineva din bula “noastră”? sau toți au tăcut mâlc? vă spun eu de ce sau vă prindeți singuri?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

27 comentarii

 1. Ia uite aici obiectivele lor:
  – Apararea si consolidarea unei prese independente, libere si care respecta standardele profesionale
  – Afirmarea si apararea libertatii presei in fata oricaror forme de intimidare, cenzura si presiune
  – Intarirea aplicarii principiului suprematiei si domniei legii
  – Sustinerea unui sistem de justitie independent si profesionist
  – Imbunatatirea sistemului electoral
  – Apararea si promovarea principiilor bunei guvernari, a transparentei institutionale si decizionale si a accesului la informatiile de interes public

  Tapalaga, Citre si Pantazi nu specifica nicaieri ca mai dau si cate o limba in cur psdistilor. Banul e bun, numai prostii au morala.

  00
 2. Intreaba-l pe Ăl Bătrân de „Titlu șters” și te lămurești imediat

  00
 3. ehehehe, eu ti-am dat pontul boss, dai o bere =))))

  00
 4. Vezi ca a explicat Pantazi deja care e faza. Una la mintea cocosului de altfel

  00
 5. „ați văzut vreo reacție pe tema asta la cineva din bula “noastră”? sau toți au tăcut mâlc?”

  Au fost câteva reacţii pe 26 iunie în comentariile la articolul publicat pe G4Media.

  00
 6. Dupa cum stiti exista principii si curve virgine…doar pana la bani pe urma nu mai exista limite.

  00
 7. Bai Vali dar fix tu? Acum cateva luni ti-am semnalizat ca ai „uitat” un „P” (tot asa, articol similar aparut din neant, nu pre vreo tema actuala, marcat cu P pe alte bloguri, ar fi fost prea mare coincidenta). Raspunsul tau a fost ceva de genul, „Il pun daca asta te face sa te simti bine.” Si nu, n-ai corectat. Ma rog, nu-i prima daca cand iti atrag atentia cu privire la barna din ochoul tau. Considera cum vrei critica asta.

  00
 8. Bre, bula știe fazele astea, liderii de opinie ai bulei la fel. Că fac ei pe proștii, altă discuție. Știu exact ce este G4media, este un sifon util pentru lupta cea mare. Plus, mare parte din ei provin din presă, aia care a murit cu ei acolo, și ăștia cam au tendința să numească „bizon” pe clientul care le cumpără produsul.

  De-aia nu cârâie nimic, că îi cred foarte proști pe ăia care îi citesc. Și au jumătate de dreptate, e suficient să te uiți la zona de comentarii de-acolo, să vezi balamuc. Nicio diferență între ei și bula A3.

  • băi, toți avem bubele noastre, eu fur din metro, tu ești moldovean, dar mi se pare că ar trebui să încercăm să evităm căcaturile prea evidente. adică, nu poți să dai muie PSD constant și apoi să iei un advertorial de la ei, că ai facturi de plătit. e prea mult.

 9. m-a sunat cristi pantazi, supărat fleașcă, să îmi spună că am făcut o mizerie că am scris că ia bani de la PSD. articolul n-a fost plătit, ci l-au publicat pentru a ilustra că acel cod e cerut de baronii PSD. după care mi-a adus aminte că „mă guduram pe lângă el să mă lase să repar contributors.ro”. prost sunt, voiam să îi ajut când era clar că nu aveau bani de plătit un webdev să facă site-ul ăla citibil.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube