Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. VW Das Auto. Mi se pare cel mai ingenios slogan. Asta spune multe despre marca si fiabilitate. Nu ma mir ca au reusit sa aiba un an bunicel.

  00
 2. dude, si tu ii dai cu butunoiu?

  00
 3. Despre ING PAY nu pot sa zic decat atat: BOOOOO! Iti dau un card de 1GB si nici sa vrei nu poti sa treci informatia pe alt card. Are niste sectoare inaccesibile (nici dd nu stie sa le citeasca). Asa ca degeaba vrei tu card de 16/32GB, daca folosesti serviciul ING PAY esti blocat cu un card de rahat de 1GB. Si mai costa si 95 lei / an.

  00
 4. tot Butunoiu abera acum ceva vreme ca

  „Si sa fim realisti, numarul joburilor pentru care « experienta » e atat de vitala si de inevitabila e mult, mult mai mic decat va inchipuiti.”

  Daca zice asta din pozitia de „head-hunter” pai eu cred ca se ocupa numai de angajatul oamenilor ce dau la lopata toata ziua.

  Si e frumos cum dupa ce are un articol in care spune ca experienta nu e vitala, domnul Butunoiu vrea sa angajeze un baiet care sa stie sa faca si aia si ailalta. Cine stie, o fi invatat la scoala/facultate meserie, nu? Si asta la firmulita lui, una mica, unde un singur ITst e destul.

  00
 5. Card-ul microSD ING Pay este criptat, de aceea nu poate fi accesat. Pentru iPhone vine cu o carcasa in care se pune card-ul https://youtube.com/watch?v=5QbwMFhsTPE

  00
 6. inconsecvent dn Butunoiu! pana acum zicea ca nu are nevoie tara de oameni cu experienta,acum cauta un vrajitor in IT pe care sa il platesca cu alune! mare om!nu inteleg de ce il angajaza companiile

  00
 7. Din ce scrie, Butunoiu ala pare a fi un mare retardat. Un pusti de pe bancile facultatii, oricat de talentat ar fi, se va arunca cu capul inainte si va gresi, pentru ca nu are experienta unuia de 40 de ani.

  Voiam sa ma opresc cand am ajuns la partea cu „Un lucru sa fie clar: eu stiu bine ce e acela IT. Eu insumi am invatat limbaje de programare, am proiectat si dezvoltat singur aplicatii software, am avut si am in continuare niste firme de IT, imi administrez singur, cand e nevoie, serverele de date, de Exchange, Active Directory si multe altele.”

  Ori e Dumnezeu, ori e un bou.

  00
 8. E un bou cred. Tipul cere să fi specializat pe 2 tehnologii complet opuse. Pe de-o parte Administrator de reţea şi pe cealaltă parte programator web.

  Şi la programator web, iarăşi dă de înţeles ce deştept e:
  Vrea omul să ştie şi stack-ul LAMP-ul (echo hello world se pune?) dar şi stack-ul Microsoft.

  Şi din nou, la stack-ul Microsoft, vrea din nou chestii opuse: Vrea să ştie şi programarea web, dar şi programarea desktop în C#.
  Sunt conştient că programarea şi principiile sunt generale, dar chestiile de fineţe specifice platformei fac de multe ori diferenţa între: Facturăm luna asta, sau facturăm luna viitoare fiindca nu merge şi nimeni nu ştie de ce nu merge.

  Apoi nu te supăra, dar cel ce i-a zis că alte firme au 3 departamente pentru aşa ceva, mi se pare normal. Nu ai cum să fi foarte bun în atâtea chestii opuse. Un IT-st adevărat da, trebuie să ştie puţin din toate, dar trebuie să ai specializare. IT-ul e o ramură aşa de complexă în zilele noastre, că efectiv nu ai cum ţine pas-ul în mod real mergând pe mai multe direcţiiîn paralel. Iar dacă îţi alegi o direcţie, nu ai scuză, trebuie să fi mereu la curent cu tot ce se înâmplă pe linia ta. Da, câteodată mai schimbi direcţia, tehnologiile devin depăşite/pierd popularitate, se întâmplă, dar nu ai cum fi foarte foarte bun în toate.

  Pune un programator web LAMP să-ţi securizeze reţeaua .
  Pune un administrator de reţea să-ţi facă debugging pe o aplicaţie business. Cât timp serverul răspunde la ping va zice că totul e ok :))

  Nu ştiu cum l-a ţinut pe boul dinainte aşa mult timp.

  00
 9. @manu144x
  „Apoi nu te supăra, dar cel ce i-a zis că alte firme au 3 departamente pentru aşa ceva, mi se pare normal. Nu ai cum să fi foarte bun în atâtea chestii opuse. Un IT-st adevărat da, trebuie să ştie puţin din toate, dar trebuie să ai specializare.”

  Pai deh, in Romania mentalitatea e de asa natura incat li se pare normal ca „baiatu’ de la IT”, adica „ala cu calculatoarele”, trebuie sa stie de toate, inclusiv sa faca si cafea. Eventual i se poate lega o matura la spate, sa si mature holurile cand merge dintr-o parte in alta.

  00
 10. @Sabotor
  Eu cred ca pe ala dinainte l-a bagat in politica sa-i rezolve niste contracte mai lesne pentru firmulitele de IT.
  Altfel nu-mi explic, la ce specializat parea a fi tipul dinainte, avea oferte de la oracle, microsoft si sap. Care se puneau la rand in spate la Apple care vroia sa-l angajeze sa faca noul iphone, si daca tot e acolo sa le faca si un site nou. Si daca tot le face site nou sa le faca si niste clipuri sa le puna pe site.
  Si daca tot face niste clipuri, daca se poate sa optimizeze un pic codecurile native din quicktime.
  Si daca tot optimizeaza quicktime-ul de pe Mac OS, sa-l faca pe cel de pe iOS sa se incarce mai repede cand e rulat pe android.
  Doar e IT-IST BRE!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube