spam eva.ro

Atunci când i-am spus lui Mircea Meşter să o lase mai moale cu părerile despre online, că nu e cazul, mi-a replicat că spun prostii şi că iMedia s-a susţinut mereu din ce produceau ei. Cum ar veni, falimentul boom şi spamul pe care îl fac Activesoft nu au nici o legătură cu ce face el, care conduce un site spălat, nu o mizerie gen auto.ro. Făcusem un screenshot cu un tweet de-al lui unde se plângea că e mizerie în online, dar nu îl mai găsesc. Faptele însă rămân: ca automarket să fie un site cu redactori buni avea nevoie de trafic pentru a creşte şi a face bani din care să plătească aceşti redactori buni. Iar traficul ăsta a venit de la colegii spammeri din NCH. Deci când vine vorba de ţinut lecţii despre online, Mircea Meşter ciocu mic, capul la cutie, salariul luat din spam.

Lungă introducere. Iată-i pe eva.ro, deţinuţi tot de iMedia/NCH, indexând toate ofertele de pe toate siteurile de cupoane. Pentru că, nu-i aşa, femeile vor să aibă toate ofertele la un loc, fix pe siteul care trebuie.

spam-eva

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. 4.350.000 de indexari. mai da-o-n mortii ei de indexare. iar aia cu okazii.ro drept titlu la spamul automarket e de o magarie senzationala

 2. …locul 2 la cautarea dictionar.

  00
 3. Singura problema e ca agentiile vor continua sa pompeze bani in site-uri, traficul va creste in continuare si maine se va uita toata treaba asta. E un cerc vicios, advertiserii au nevoie de site-uri cu trafic, site-urile fac trafic (fiecare cum poate), iar advertiserii au cu ce se lauda clientilor.

  00
 4. tudor CeMerita: ro-en.gsp.ro a fost de fapt ro-en.ro si a fost cumparat de cei de la Intact & Cimitir Media.
  Cei mai mari spammeri sunt aia de la Mediafax Group, avand zeci de site-uri cu zeci de pagini goale care ies in Google.

  00
 5. Cred ca si-au facut facut asigurare la Google pe 3 – 4 ani sa nu le mai trimita nici un vizitator :))
  Cred ca nu exista site, blog, foum …….. sa poata primi atatea linkuri fara sa fie penalizat de Google. Stiu ca am inscris eu un portal in 50.000 astfel de link-uri care are autoritate mare si un trafic pe masura plus vechime . Primele zile ia crescut traficu cu 8000 de vizitatori pe zi. Dupa nici o luna le-a scazut traficul la jumate. Dupa care au scos contorizare

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube